Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Am introdus următoarele opțiuni de stocare a datelor, cu scopul de a oferi informații mai detaliate privind articolele de lucru aflate în întârziere:
Este în întârziere - arată dacă SLA-ul unui articol de lucru a fost sau nu depășit.
Întârziat în funcție de numărul de zile - indică numărul de zile sau de zile lucrătoare (în funcție de configurația datei scadente) în care articolul de lucru se află în întârziere.
Se va afișa o valoare numai dacă articolul de lucru este în întârziere
Această valoare se stabilește prin calcularea diferenței dintre data scadentă și data curentă
Numărul zilelor întârziate pentru articolele de lucru în derulare (adică articolele de lucru în stare de Ciornă, De făcut, În curs de desfășurare sau În așteptare) se va afișa în intervale de la „Mai puțin de 1”, „1-2”, „2-3” etc. până la „6-7”
Articolele de lucru în derulare care sunt întârziate cu mai mult de șapte zile/zile lucrătoare vor apărea ca fiind întârziate cu „7+” zile/zile lucrătoare
În cazul articolelor de lucru rezolvate sau închise, numărul zilelor de întârziere va fi exact, de ex. „10-11”
Rețineți că valoarea este calculată de sistem o dată pe zi (posibil la miezul nopții)
Aceste valori se calculează pe baza datei scadente a articolului de lucru. Prin urmare, dacă data scadentă a unui articol de lucru se modifică, informațiile din aceste rubrici scadente se pot modifica și ele.
Aceste date sunt disponibile în:
grila de pe pagina principală, care poate fi utilizată sub formă de rubrici
pagina de căutare avansată
pentru a genera vizualizări de Căutare avansată
din grila rezultatelor de Căutare avansată, pe care o puteți folosi sub formă de rubrici
din grila rezultatelor de Căutare avansată, unde se pot grupa rezultatele căutării (rețineți că numai opțiunea „Este în întârziere” poate fi utilizată în acest scop)
Totodată, am adăugat opțiunea „Întârziat în funcție de ore”, care va apărea doar în cadrul rezultatelor Căutării avansate și care poate fi folosită ca rubrică. Această opțiune indică numărul de ore sau de ore de lucru (în funcție de configurația datei scadente) în care articolul de lucru este în întârziere. La fel ca și în cazul Întârzierilor în funcție de numărul de zile, se va afișa o valoare numai dacă articolul de lucru este în întârziere. Rețineți că valoarea este calculată de sistem o dată pe zi (posibil la miezul nopții).
Am adăugat opțiunea de a stoca data și ora inițială de lansare a solicitării pentru articolele de lucru cu scopul de a ajuta la optimizarea calculelor SLA, permițând stocarea duratei totale de timp necesare pentru a completa o solicitare, spre deosebire de perioada de timp necesară pentru a lucra la un articol de lucru individual.
Dacă data inițială de lansare a solicitării este diferită de data la care a fost creat articolul de lucru, această opțiune se va afișa ca un câmp suplimentar pe fișa informativă a unui articol de lucru.
Data inițială a solicitării poate fi utilizată inclusiv pentru a organiza activitățile de lucru din grilele de pe pagina principală, precum și pentru a crea consultări de Căutare avansată și pentru realizarea rapoartelor.
Acest tip de date a fost, de asemenea, adăugat ca o nouă metodă a datei scadente:
Aceste date sunt utile în situații în care este necesară crearea unui alt articol de lucru dintr-o solicitare inițială, și anume: când se creează un Caz secundar, când un Tichet este convertit într-un Caz, când se reprelucrează un Caz sau o Acțiune, când se creează o Acțiune prin intermediul opțiunii „Începeți acțiunea”, când se creează un nou articol de lucru asociat, sau când se primește un e-mail într-un articol de lucru închis și se generează unul nou pentru a da curs solicitării inițiale.
Rețineți că aceste informații suplimentare vor fi acum stocate pentru orice situație, excepție făcând Tichetele divizate, unde data inițială de începere a activității era întotdeauna stocată în rubrica „Creat la”. Într-o versiune viitoare, se va face o standardizare, astfel încât aceste date să fie stocate în aceeași „Dată inițială a solicitării” și pentru Tichetele divizate.
De ex., dacă se primește o solicitare care generează un Tichet la data de 12/1/2023 la ora 09:00, atât data/ora din rubrica „Creat la”, cât și data/ora din rubrica „Solicitare inițială la” pentru respectivul Tichet vor fi 12/1/2023 la ora 09:00. Astfel, întrucât ambele date/ore sunt identice, se va afișa doar data/ora din rubrica „Creat la”.
În cazul în care, odată ce un utilizator începe să lucreze la Tichet, constată că Tichetul respectiv trebuie convertit într-un Caz și ulterior acesta convertește Tichetul în Cazul necesar, data/ora din rubrica „Solicitare inițială la” pentru Cazul nou creat va fi, de asemenea, 12/1/2023 la ora 09:00; cu alte cuvinte, va stoca data/ora de lansare a Tichetului original (și a solicitării). Cu toate acestea, data din rubrica „Creat la” a noului Caz va fi ulterioară, de ex. 12/1/2023 la ora 11:00. Și, întrucât ambele date/ore sunt diferite, vor fi afișate atât data/ora din „Solicitare inițială la”, cât și cea din „Creat la”.
Pe de altă parte, în cazul în care se asociază articole de lucru existente, nu va exista niciun impact asupra datei din „Solicitare inițială la”, deoarece nu se creează un articol de lucru nou.
Bine ați venit la rubrica ”Noutăți” din cadrul secțiunii de Ajutor. Aici veți găsi toate noutățile și îmbunătățirile adăugate recent în Enate. În următoarele secțiuni veți putea consulta descrierile funcțiilor disponibile pentru fiecare dintre versiunile noi, precum și explicațiile detaliate cu privire la modificările de erori și la micile îmbunătățiri.
Consultați link-urile de mai jos pentru informații referitoare la cele mai recente versiuni lansate:
Deși această secțiune vă va ține la curent cu toate noutățile din Enate, nu este o sursă completă a tuturor caracteristicilor Enate. Pentru o imagine mai detaliată, vă recomandăm să consultați secțiunea principală de Ajutor.
Am realizat o serie de îmbunătățiri asupra funcției Vizualizări. În primul rând, o denumim acum „Căutare avansată”.
Am introdus și câteva modificări de design - articolele vor apărea acum în culorile RAG (Roșu, Amber, Verde) corespunzătoare, iar statusurile vor figura și ele în dreptul articolelor de lucru.
Am introdus informații suplimentare cu ajutorul cărora puteți căuta în pagina de Căutare avansată. Puteți genera căutări pe baza următoarelor câmpuri suplimentare:
Puteți exporta datele de vizualizare din Căutările avansate în Excel. Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Pentru a exporta vizualizările într-o foaie de calcul Excel, introduceți criteriile de căutare în pagina de Căutare avansată și apoi faceți clic pe „Comutați pentru exportare”.
Se va afișa o listă a tuturor fișierelor exportate anterior, precum și data la care au fost descărcate, dimensiunea fișierului, numărul total de rânduri din fișier, data la care a fost solicitată exportarea fișierului, data la care a început exportarea, precum și data finalizării acesteia.
Înainte de a exporta căutarea, puteți edita numele fișierului sub forma căruia se va exporta.
Aveți posibilitatea de a ajusta rubricile pe care doriți să le vizualizați în fișierul Excel, accesând opțiunea „Selectare coloane”. Rubricile selectate din cadrul căutării vor fi selectate automat, dar puteți ajusta selecția și aici.
Apoi faceți clic pe „Exportare”.
Fișierul va apărea ca un rând nou în secțiunea Fișiere exportate, cu pictograma „În coada de așteptare” în dreptul acestuia. Faceți clic pentru a reîmprospăta grila.
După reîmprospătare, pictograma se va transforma într-un semn de bifare simplu de culoare verde, indicând că exportarea a fost finalizată.
În cazul în care intervine o eroare în timpul exportării fișierului, în dreptul acestuia se va afișa o pictogramă roșie de avertizare.
Puteți descărca fișierul făcând clic pe numele acestuia.
După descărcare, pictograma se va transforma într-un semn de bifare dublu de culoare verde, indicând astfel că fișierul a fost descărcat.
Ora și data descărcării vor apărea în rubrica „Descărcat la”.
Datele din Căutarea avansată vor fi exportate într-un fișier .xlsx, inclusiv titlurile rubricilor selectate.
Rețineți că, în această versiune, titlurile rubricilor vor apărea numai în limba engleză. Acestea vor fi traduse într-o versiune viitoare.
Rețineți, de asemenea, că puteți exporta până la maximum un milion de rânduri.
Numele rubricilor din fișierul exportat diferă de numele afișate în interfața de utilizare, din pagina de Căutare avansată.
Notă suplimentară: Accesul la această opțiune de exportare în Excel nu este activat pentru Rolurile standard de membru și lider de echipă. Pentru a permite accesul la această funcție, trebuie creat un Rol personalizat prin intermediul secțiunii Gestionare utilizatori din Builder, și trebuie activată opțiunea „Poate exporta vizualizări de Căutare avansată în Excel” în secțiunea de „Căutare avansată”.
În această nouă versiune, am adăugat o funcție nouă în Work Manager, ce permite utilizatorilor să întocmească o listă cu articolele de lucru care necesită o atenție deosebită, într-o Listă de focalizare personalizată. Aceasta poate fi folosită ca parte a unui program de activități zilnice, sau ca o comandă rapidă pentru a consulta articolele la care aveți nevoie de acces rapid. Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Puteți adăuga la această listă Tichete, Acțiuni și Cazuri, chiar și pe cele care nu vă sunt atribuite, până la un maxim de 50 de articole. Puteți accesa Lista de focalizare de oriunde din Work Manager, apăsând pe pictograma Listă de focalizare din bara de antet.
Dacă faceți clic pe un articol din listă, veți fi direcționat direct la articolul respectiv, fie într-o fereastră nouă de navigare, fie în fereastra existentă, dacă doriți să deschideți link-urile în acest mod.
Puteți adăuga articole în Lista de focalizare în diferite moduri:
În primul rând, le puteți adăuga din cadrul propriei Liste de focalizare, făcând clic pe pictograma cu semnul „plus” și apoi căutați după titlu sau după numărul de referință al articolului de lucru pe care îl căutați. Selectați articolul sau articolele de lucru pe care doriți să le adăugați din rezultatele căutării și faceți clic pentru a le adăuga.
O altă modalitate este să faceți clic pe pictograma „Adăugați la Lista de focalizare” din cadrul unui Tichet, Acțiune sau Caz.
De asemenea, puteți adăuga articole din grila paginii de start prin selectarea unuia sau mai multor articole și apoi printr-un clic pe opțiunea „Adăugați la Lista de focalizare” care apare în antetul grilei.
Odată adăugate în listă, articolele de lucru pot fi aranjate cu ușurință prin glisare și fixare pentru repoziționare.
Dacă accesați un Tichet, un Caz sau o Acțiune care se află deja în Lista de focalizare, vi se va afișa această informație prin pictograma bifată a Listei de focalizare. Puteți face clic din nou pe link-ul respectiv pentru a-l elimina din listă sau, alternativ, le puteți elimina cu ușurință din lista propriu-zisă - selectați unul sau mai multe, faceți clic pentru a elimina link-ul și apoi confirmați.
Rețineți că, odată ce un articol de lucru trece în starea de Rezolvat sau Închis, acesta va fi eliminat automat din Lista de focalizare, liberând astfel spațiu pentru alte articole deschise care necesită atenție. Cu toate acestea, utilizatorii pot adăuga articole aflate în aceste stări în Lista de focalizare, dacă doresc.
Mai mult, este posibil ca atunci când un utilizator încearcă să deschidă mai multe link-uri din Lista de focalizare într-o fereastră nouă, să nu poată face acest lucru și, în schimb, să se afișeze o fereastră pop-up care să indice că deschiderea mai multor fișiere a fost blocată. Utilizatorii trebuie doar să facă clic pentru a permite pop-up-urile și redirecționările din Enate.
Denumirea rubricii
Descrierea rubricii
Condiția ce se poate aplica
Valoare
A fost Redeschis
Această opțiune permite să căutați articolele de lucru care au fost redeschise dintr-o stare de Rezolvat.
Este egal cu
Selectați între: Da
Nu
Redeschis ultima dată de către
Permite să căutați numele utilizatorului care a redeschis ultima dată un articol de lucru dintr-o stare de Rezolvat.
Începe cu
Egal cu
Este vacant
Nu este vacant
Dacă ați selectat condiția Începe cu sau Este egal cu, introduceți numele unui agent
Redeschis ultima dată la
Permite să căutați data ultimei redeschideri a unui articol de lucru dintr-o stare de Rezolvat.
Egal cu
Este vacant
Nu este vacant Nu este egal cu Mai mare decât Mai mare decât sau egal cu
Mai mic decât Mai mic decât sau egal cu
În mod egal
Selectați o dată
Solicitare inițială la
Dacă a fost creat un alt articol de lucru dintr-o solicitare inițială (atunci se creează un Caz secundar, când un Tichet este convertit într-un Caz, când se reprelucrează un Caz sau o Acțiune, când se creează o Acțiune prin intermediul opțiunii „Începeți acțiunea” sau când se creează un nou articol de lucru asociat), aceste date vă permit să căutați data de lansare a solicitării inițiale, ceea ce înseamnă că puteți stoca întreaga perioadă de timp necesară pentru a finaliza o solicitare, și nu doar intervalul de timp alocat unui articol de lucru individual.
Egal cu
Este vacant
Nu este vacant Nu este egal cu Mai mare decât Mai mare decât sau egal cu
Mai mic decât Mai mic decât sau egal cu
În mod egal
Selectați o dată
Este Întârziat
Această opțiune permite să căutați articolele de lucru care se află în întârziere.
Este egal cu
Selectați între:
Da
Nu
Întârziat în funcție de zile
Acest lucru indică numărul de zile sau de zile lucrătoare (în funcție de configurația datei scadente) în care articolul de lucru se află în întârziere
Este egal cu
Este vacant
Nu este vacant
Nu este egal cu
Mai mare decât
Mai mare decât sau
egal cu
Mai mic decât
Mai mic decât sau egal cu
În mod egal
Introduceți numărul de zile dorit
Dacă doriți să aplicați condiționalitatea în fluxurile de Caz, puteți include în aceste condiții o serie de tipuri de date de sistem, cum ar fi câmpurile standard ale articolelor de lucru din sistem și câmpurile de date personalizate.
Am adăugat acum opțiunea de a putea folosi rezultatele articolelor individuale din lista de verificare (atât la nivel global, cât și local) aferente condițiilor pe care le utilizați, ceea ce permite să alegeți rute alternative în funcție de modul în care a decurs o verificare.
Vizionați clipul video pentru a descoperi cum puteți face acest lucru, sau citiți informațiile de mai jos pentru mai multe detalii și precizări:
Dacă dați clic pe lista derulantă, se vor afișa Acțiunile din care puteți alege listele de verificare. Acestea vor fi afișate în ordinea în care apar în flux. Dacă dați clic pe o Acțiune, se vor afișa verificările în funcție de care puteți alege să stabiliți condițiile, acestea fiind afișate în ordinea în care apar în lista de verificare.
Pentru condițiile care se bazează pe rezultatele unei verificări din lista de verificare a unei Acțiuni, puteți utiliza exclusiv condițiile „Egale” și „Nu sunt egale”, la fel ca în cazul câmpurilor de date cu text scurt.
Valorile pentru care puteți crea condiții în raport cu un articol din lista de verificare sunt „Da”, „Nu” și „NA” pentru „Nu se aplică”. Rețineți că aceste valori disting literele majuscule de cele minuscule și trebuie introduse în câmpul de valori exact ca mai sus, între ghilimele.
Ca regulă standard, asigurați-vă să creați o rubrică numită „altă secțiune”, pentru a gestiona fluxul atunci când condițiile nu sunt îndeplinite. În momentul execuției, dacă nu este îndeplinită condiția, sistemul va pune în aplicare rubrica numită „altă secțiune”.
Dacă folosiți opțiunea avansată pentru a crea o formulare mai complexă, puteți încorpora aici și articolele din lista de verificare - după ce le alegeți din lista derulantă, acestea vor fi adăugate în formulare cu un identificator unic la nivel global.
Rețineți că în cadrul formulărilor cu caracter condiționat puteți utiliza doar verificările efectuate la Acțiunile dintr-o etapă anterioară și nu puteți utiliza verificări de la Acțiunile ad-hoc.
Când sunteți de acord cu setările condiției, faceți clic pe Validare pentru a vă asigura că acestea vor fi operaționale în timpul execuției, apoi pe OK pentru a pune în aplicare condiția în fluxul de Caz.
Pentru a vă ajuta să optimizați crearea fluxului de Caz, am adăugat opțiunea de fuzionare a secțiunilor din fluxul Cazului.
Uneori, procesul de creare a unui proiect de afaceri poate genera diferite rute pe care doriți să le conduceți către aceeași Acțiune, în funcție de criteriile etapei. Cu ajutorul acestei noi funcții de fuzionare, veți putea alege diferite Acțiuni care să ducă la același rezultat.
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Aveți posibilitatea de a fuziona secțiuni paralele sau secțiuni condiționate.
Pentru a fuziona simultan mai multe Acțiuni, faceți clic pe meniul uneia dintre Acțiunile pe care doriți să le fuzionați și selectați opțiunea „Fuzionare”, apoi „Adăugare”.
În fereastra pop-up rezultată, alegeți restul Acțiunilor cu care doriți să fuzionați din lista de Acțiuni disponibile pentru fuziune.
Selectați apoi Acțiunea cu care doriți să le fuzionați - puteți alege dintr-o Acțiune existentă, sau puteți alege să creați un nou tip de Acțiune pentru aceasta.
Acțiunea fuzionată va figura apoi în flux.
Rețineți că puteți fuziona doar Acțiunile din cadrul aceleiași etape.
Dacă fuzionați Acțiuni din secțiuni paralele, Acțiunea de fuzionare va aștepta ca toate Acțiunile predecesoare să fie finalizate înainte de a începe.
Dacă fuzionați Acțiuni din secțiuni condiționate, Acțiunea de fuziune va începe atunci când una dintre secțiunile condiționate va fi finalizată.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea Enate 2022. 6
Cu cea mai recentă versiune Enate, ne-am concentrat pe facilitarea colaborării între mai multe echipe, precum și pe adăugarea unor caracteristici suplimentare pentru vizualizările de e-mail. De asemenea, s-au adăugat funcții utile la cardurile personalizate pentru a oferi o experiență de utilizare îmbunătățită. Să aruncăm o privire la acestea și la alte modificări…
Descoperiți aceste funcții noi în secțiunile de mai jos...
Asistență îmbunătățită privind colaborarea între echipele interne - Enate permite acum ca toate echipele implicate să mențină legătura și facilitează participarea părților externe.
Îmbunătățiri privind vizualizarea e-mailurilor - acum puteți vizualiza chiar și e-mailurile aferente articolelor de lucru închise,
Control asupra e-mailurilor neprocesate - aveți posibilitatea de a vizualiza toate e-mailurile primite neprocesate și de a decide cum să le direcționați cel mai bine.
Funcții îmbunătățite pentru cardurile personalizate - puteți adăuga la carduri atât hyperlink-uri, cât și rubrici cu acces exclusiv pentru citire sau câmpuri obligatorii și puteți afișa/ ascunde rubricile în mod dinamic pe baza valorilor altor rubrici.
Îmbunătățiri la acordarea de asistență pentru fuzionarea articolelor de lucru - avertismente practice în cazul fuzionării articolelor între companii și informații mai clare în cazul căutării altor articole de lucru pentru fuzionare.
S-au realizat ajustări la pagina de configurare a rutelor de e-mail, care ajută la gestionarea unui volum mare de date.
Am modificat anumite aspecte privind logica de definire a rutelor de e-mail și modul în care sunt procesate e-mailurile primite.
Rețineți că această modificare poate afecta configurația curentă a rutelor de e-mail - consultați notițele explicative privind această ajustare a funcției.
Totodată, introducem o nouă caracteristică odată cu lansarea platformei numită Marketplace de integrare.
În următoarele săptămâni și luni, veți asista la apariția unui număr sporit de aplicații care se pot integra în Enate, pentru a vă oferi mai multe funcții la îndemână. Am transferat în această secțiune rubricile de integrare RPA și OCR, astfel încât să aveți la dispoziție o locație unică pentru gestionarea tuturor sistemelor externe care se integrează cu Enate.
Puteți consulta o listă cu noile caracteristici, optimizări și soluții de corectare a erorilor pe care le-am inclus în această versiune în următoarele secțiuni. Pentru o listă mai amplă a modificărilor, inclusiv cele privind interfața de programare a aplicațiilor, modificările aduse depozitului de date și orice alte modificări de ultimă oră, consultați secțiunea corespunzătoare cu NOTE DE LANSARE.
În versiunea Enate 2023.1 ne-am concentrat pe introducerea unor optimizări în Builder pentru îmbunătățirea elaborării fluxului de Caz. Acum aveți posibilitatea de a folosi o funcționalitate mult mai bogată a condiționalității în cadrul fluxurilor dvs.: este acceptată acum direcționarea către diferite rute în funcție de răspunsurile din lista de verificare a Acțiunilor, plus că puteți omite Evaluările inter pares ale Acțiunilor manuale bazate pe criteriul de condiționalitate. Totodată, acum aveți posibilitatea de a fuziona diferite secțiuni ale fluxurilor dvs. într-o singură Acțiune.
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Consultați aceste funcții și alte caracteristici noi în secțiunile de mai jos...
Puteți adăuga condiții bazate pe lista de verificare a unei Acțiuni - am adăugat opțiunea de a utiliza rezultatele articolelor individuale din lista de verificare pentru condițiile dvs., permițându-vă să alegeți rute alternative în funcție de modul în care a decurs o verificare.
Omiteți Evaluările inter pares care nu sunt necesare - am adăugat o nouă opțiune de a omite automat o Evaluare inter pares dacă sunt îndeplinite anumite condiții. Puteți adăuga condiții la Acțiunile de Evaluare inter pares în configurația Cazului - dacă se respectă condițiile respective, secțiunea de Evaluare inter pares a Acțiunii este setată ca nemaifiind necesară și va fi omisă. Se va trece direct la următoarea Acțiune.
Fuzionarea secțiunilor aferente fluxului de Caz - pentru a vă ajuta să optimizați crearea fluxului de Caz, am adăugat opțiunea de fuzionare a secțiunilor din fluxul Cazului. Anterior, ar fi fost necesară parcurgerea unei noi etape pentru a fuziona din nou secțiunile aferente unui flux. Acum, această operațiune poate fi efectuată pe parcursul unei etape, de câte ori este necesar.
Puteți consulta o listă cu noile caracteristici, optimizări și soluții de corectare a erorilor pe care le-am inclus în această versiune în următoarele secțiuni. Pentru o listă mai amplă a modificărilor, inclusiv cele privind interfața de programare a aplicațiilor, modificările aduse depozitului de date și orice alte modificări de ultimă oră, consultați secțiunea corespunzătoare cu NOTE DE LANSARE.
În versiunea Enate 2023.3, am adăugat câteva funcții utile pentru echipele operative în Work Manager, precum și o serie de integrări GPT în Marketplace, pentru a contribui la activitățile zilnice ale acestora.
Urmăriți acest clip video pentru o prezentare generală a noilor funcții:
Am adăugat raportarea integrată în Work Manager, bazată pe platforma extinsă de raportare PowerBI a Microsoft.
Veți putea obține:
Rapoarte standard, funcționale, pe baza datelor din Enate. În funcție de rolul dvs. de utilizator, se va determina ce rapoarte standard veți putea accesa
Posibilitatea de a utiliza rapoartele standard pentru a crea propriile rapoarte personalizate, cu informații exacte în funcție de specificul dvs.
Posibilitatea de a salva rapoartele personalizate, astfel încât să puteți naviga cu ușurință înapoi la acestea
Posibilitatea de a partaja aceste rapoarte cu oricine considerați că ar trebui să le vadă
Liderii de echipă sau utilizatorii care beneficiază de permisiunea „Poate personaliza rapoarte” vor avea și ei acces la opțiunile avansate de editare, care permit crearea și eliminarea atât a graficelor noi, cât și a cardurilor
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Am simplificat, totodată, modalitatea prin care puteți oferi utilizatorilor accesul la anumite funcții, implementând Rolurile de utilizator. Acum, nu va mai trebui să configurați diferite niveluri de acces de fiecare dată când creați un cont de utilizator, tot ce trebuie să faceți este să alegeți Rolul pe care trebuie să îl dețină utilizatorul. Acest rol stabilește ce anume poate consulta și realiza utilizatorul în Work Manager și, în cazul administratorilor, în Builder. Puteți alege dintre rolurile standard furnizate de Enate, sau puteți crea Roluri personalizate, acordând utilizatorilor niveluri de acces specifice.
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
În Enate Marketplace, am făcut progrese importante în domeniul inteligenței artificiale și acum putem pune la dispoziție EnateAI, o opțiune GPT cu parametri de configurare zero furnizată de Enate, care folosește propria noastră platformă OpenAI găzduită de Azure pentru motorul de căutare GPT-3. Am adăugat și o serie de adaptoare OpenAI care vă permit să interacționați cu API-ul OpenAI direct prin intermediul propriului cont OpenAI și al codurilor API. Dacă preferați să aplicați aceste modele pe propria platformă Azure, adaptoarele noastre AzureAI vă permit să folosiți propria platformă OpenAI din Azure, pe care o puteți gestiona și verifica, oferindu-vă astfel controlul și detalierea informațiilor care trec prin API. Aceste adaptoare sunt disponibile pentru următoarele modele:
Clasificarea mesajelor de e-mail - clasifică și atribuie în mod automat Tichetele, scutind astfel agenții de a efectua această operațiune manual
Extragerea datelor din e-mailuri - un model nou care completează automat informațiile importante din e-mailuri în cardurile personalizate ale Tichetelor și Cazurilor, scutind astfel agenții de a efectua această operațiune manual
Evaluare e-mailuri de mulțumire - detectează automat dacă e-mailurile primite pentru un articol de lucru rezolvat sunt doar simple "e-mailuri de mulțumire", iar dacă este cazul, acestea sunt trecute automat înapoi în starea de "Rezolvat", fără ca utilizatorii să fie nevoiți să efectueze manual astfel de verificări repetitive
Analiza sentimentelor - analizează conținutul e-mailurilor primite, determinând caracterul lor sentimental, de ex. dacă sunt pozitive sau negative, și afișează aceste informații utilizatorilor dvs. pentru ca aceștia să poată determina imediat caracterul sentimental al unui e-mail
Am adus și câteva îmbunătățiri la pagina Vizualizări. În primul rând, am schimbat numele acestei pagini în „Căutare avansată”. Am mai adăugat și alte date și funcții - acum, puteți efectua căutări și afla dacă un articol de lucru a fost redeschis, data și autorul, iar pentru articolele întârziate am creat opțiuni de căutare și afișare mai avansate. În plus, am adăugat o funcție care vă permite să creați fișiere exportabile pentru a descărca rezultatele căutării în Excel.
Am introdus și alte opțiuni de stocare a datelor, care să vă ajute să îmbunătățiți calculele acordului nivelului de servicii (SLA) generale. Acum puteți stoca data inițială a unei solicitări, astfel încât, în cazul solicitărilor care includ mai multe articole de lucru asociate, veți putea utiliza data de lansare a solicitării inițiale pentru calcularea acordului nivelului de servicii (SLA). Și am introdus informații mai detaliate privind articolele de lucru care sunt în întârziere, oferindu-vă posibilitatea de a verifica articolele care sunt în întârziere și numărul de zile cu care sunt în întârziere.
Totodată, permitem accesul direct din Builder la configurarea Autentificării unice și a politicii de gestionare a parolelor, astfel încât administratorii să aibă acum acces direct la gestionarea acestora.
Colaborarea între echipe
Cu v2022.6, am îmbunătățit colaborarea între mai multe echipe, menținând astfel o sincronizare perfectă și o comunicare eficientă între acestea.
Uneori, când trimiteți un e-mail referitor la un articol de lucru și trebuie să includeți echipe din diferite departamente, poate nu știți dacă acestea folosesc Enate pentru a-și gestiona activitatea - în special în organizațiile mari - și, prin urmare, nu este foarte clar cum trebuie să procedați.
Acum, când lucrați în Enate, nu mai trebuie să vă faceți griji în această privință - sistemul va avea grijă de acest aspect pentru dvs. Nu trebuie decât să scrieți e-mailul și sistemul va ști ce trebuie făcut în continuare; dacă este vorba de cineva intern și dacă acesta folosește Enate, vă vom indica Tichetele sau Cazurile sale cu care ați putea dori să partajați acest e-mail, sau veți putea crea rapid un articol de lucru nou, dacă este necesar.
Acest lucru ajută la menținerea unei sincronizări strânse a tuturor comunicărilor ulterioare între respectivele echipe și orice părți externe. Dacă trimiteți e-mailul unui utilizator care nu folosește Enate, sistemul îi va trimite pur și simplu e-mailul.
Să luăm un exemplu în care avem:
Jane este un agent care lucrează în echipa A din Marea Britanie
Karina este un agent care lucrează în echipa B din Polonia
O parte externă a transmis prin e-mail o cerere referitoare inițial la Marea Britanie, care ajunge la echipa A
Jane, din echipa A, redactează un răspuns prin e-mail către solicitantul extern și constată că trebuie să implice și echipa poloneză, echipa B. Jane nu are nevoie să știe dacă echipa poloneză folosește Enate, pur și simplu adaugă adresa lor de e-mail în e-mailul de ieșire.
Sistemul Enate va recunoaște faptul că adresa de e-mail a echipei poloneze este conectată la o cutie poștală Enate și, prin urmare, va genera un Tichet sau un Caz pentru aceasta. La apăsarea comenzii de trimitere a e-mailului, Enate va afișa o fereastră pop-up explicând acest lucru agentului și solicitând mai multe informații care vor ajuta la crearea articolului de lucru pentru cealaltă echipă.
Odată ce agentul adaugă informațiile suplimentare pentru a crea un articol de lucru asociat, poate confirma continuarea. E-mailul va fi trimis către orice destinatari externi, iar cealaltă echipă, echipa B din Polonia, va vizualiza e-mailul în cadrul unui Tichet sau Caz ASOCIAT. Ambele echipe cunosc Tichetul sau Cazul asociat al celeilalte echipe și se pot menține la curent cu progresul înregistrat.
Echipe care colaborează în limita permisiunilor
Dacă se întâmplă ca activitățile Echipei B să nu se încadreze în permisiunile Echipei A, acestea vor putea să vizualizeze cel puțin informațiile la nivel de antet în fereastra Articole asociate.
Email-uri ulterioare menținute în sincronizare
Un aspect important este faptul că toate comunicările ulterioare sunt menținute în strânsă sincronizare.
Destinatarul extern poate vedea adresele de e-mail ale ambelor echipe și, dacă trimite un răspuns, AMBELE echipe vor fi actualizate în același timp. Toți participanții sunt ținuți la curent.
În cel mai obișnuit scenariu, fereastra pop-up ar arăta probabil singurul Tichet sau Caz, asociat deja, la care lucrează echipa B, cu mențiunea „Doriți să partajați acest e-mail cu Tichetul în desfășurare al echipei B?”.
Ce se întâmplă cu alte echipe care încă nu folosesc Enate?
Dacă la un e-mail sunt adăugate alte adrese de e-mail interne care se adresează unor departamente care nu folosesc încă Enate, nu este nicio problemă - acestea vor fi trimise ca e-mailuri pentru a comunica cu cealaltă echipă, așa cum ar face-o în mod normal.
OBSERVAȚIE IMPORTANTĂ: pentru a utiliza aceste funcții, echipa de administrare a e-mailurilor TREBUIE să activeze setarea „Adresare suplimentară” în configurația serverului de e-mail - aceasta ajută la direcționarea tuturor e-mailurilor către articolele de lucru corespunzătoare.
Odată realizat acest lucru, puteți activa Adresarea suplimentară în Enate în secțiunea de configurare a sistemului din Builder. Pentru aceasta, accesați Builder> Setări sistem> Setări generale, navigați în jos până la secțiunea „Adresare suplimentară a articolelor de lucru” și activați comutatorul.
Adresarea suplimentară funcționează prin adăugarea de informații relevante în adresele de e-mail ale unui e-mail. În acest caz, în Enate, se adaugă numerele de referință ale articolelor de lucru aferente. Structura este următoarea: [destinatar e-mail][+RefEnate][@domeniu e-mail]. Iată câteva exemple:
În acest fel, Enate va partaja toate e-mailurile în care numărul de referință al unui Tichet/ Caz/ Acțiune este inclus în adrese către articolul de lucru respectiv. Astfel, toate părțile relevante se mențin la curent cu toate comunicările.
Consultați acest articol pentru informații suplimentare despre Adresarea suplimentară și despre cum să o activați.
Work Managerul Enate pune la dispoziție funcții de raportare integrate, bazate pe platforma de raportare Power BI a Microsoft, care oferă informații suplimentare în vederea obținerii de date noi și asistență pentru operațiunile dvs. de afaceri.
Veți putea obține:
Rapoarte standard, funcționale, pe baza datelor din Enate. În funcție de rolul dvs. de utilizator, se va determina ce rapoarte standard veți putea accesa
Posibilitatea de a utiliza rapoartele standard pentru a crea propriile rapoarte personalizate, cu informații exacte în funcție de specificul dvs.
Posibilitatea de a salva rapoartele personalizate, astfel încât să puteți naviga cu ușurință înapoi la acestea
Posibilitatea de a partaja aceste rapoarte cu oricine considerați că ar trebui să le vadă
Liderii de echipă sau utilizatorii care beneficiază de permisiunea „Poate personaliza rapoarte” vor avea și ei acces la opțiunile avansate de editare, care permit crearea și eliminarea atât a graficelor noi, cât și a cardurilor
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Rețineți că, momentan, data creării rapoartelor va fi în funcție de fusul orar UTC. În plus, rezultatele rapoartelor nu se actualizează în timp real, ci la intervale de timp programate (pe rapoarte este afișată data „ultimei actualizări”). Totodată, rapoartele sunt disponibile momentan doar în limba engleză. Nu în ultimul rând, se vor afișa informații privind articolele de lucru închise doar pentru anul precedent. Articolele de lucru deschise/ în curs de desfășurare vor conține informații referitoare la întreaga perioadă de procesare, chiar dacă aceasta a depășit un an.
Puteți accesa rapoartele din noua rubrică din meniul de navigare din Work Manager.
Dacă faceți clic pe link-ul Rapoarte principale, se va deschide o pagină cu Rapoarte, în care este afișat raportul standard predeterminat, în funcție de rolul dvs. de utilizator. Pentru liderii de echipă, acesta va fi Raportul de vizualizare a echipei, iar pentru membrii echipei va fi Raportul de prezentare generală a utilizatorului.
Dacă plasați cursorul pe link-ul Rapoarte, veți vedea o listă de rapoarte la care aveți acces, repartizate în diverse secțiuni:
Rapoarte standard - aici veți vedea rapoartele standard, funcționale, asociate cu datele rolului dvs. de utilizator. Rolul dvs. de utilizator va determina rapoartele standard pe care le puteți vizualiza - de regulă, dacă aveți acces la nivel de membru de echipă, veți putea vedea raportul „Prezentare generală a utilizatorului”, în care sunt afișate date referitoare la propria activitate, iar dacă aveți acces la nivel de lider de echipă, veți putea consulta și „Vizualizarea echipei”, care conține date referitoare la activitatea întregii echipe
Rapoartele mele - în această secțiune veți vedea rapoartele pe care le-ați personalizat și apoi le-ați salvat ca rapoarte noi
Partajate cu mine - acestea sunt rapoarte, personalizate sau standard, care au fost partajate cu dvs. de către o altă persoană
Rapoartele sunt organizate în ordine alfabetică și puteți bifa orice raport ca favorit. Rapoartele favorite vor apărea deasupra rapoartelor „nefavorite”.
În momentul în care deschideți un raport, în partea superioară veți vedea numele acestuia și data la care a fost actualizat ultima dată.
Opțiunea „Toate rapoartele” va afișa lista rapoartelor la care aveți acces, repartizată în diverse secțiuni:
Rapoarte standard - acestea sunt rapoarte standard, funcționale, asociate cu datele rolului dvs. de utilizator.
Rapoartele mele - în această secțiune veți vedea rapoartele pe care le-ați personalizat și apoi le-ați salvat ca rapoarte noi
Partajate cu mine - acestea sunt rapoarte, personalizate sau standard, care au fost partajate cu dvs. de către o altă persoană
Puteți salva un raport personalizat făcând clic pe opțiunea „Salvare ca” și puteți partaja un raport prin intermediul opțiunii de Partajare.
Un raport va conține, de regulă, o combinație de carduri, afișând informații la nivel de titlu, și o serie de grafice.
Câmpurile de date la care veți avea acces vor fi în funcție de raportul la care aveți acces - fiecare raport are propriul ansamblu de câmpuri de date. Dacă aveți acces la un raport, veți avea acces la toate câmpurile de date din cadrul acestuia. De exemplu, raportul „Prezentare generală a utilizatorului” și orice raport creat din acesta, afișează date referitoare la dvs. și la munca dvs. Raportul de „Vizualizare a echipei” sau orice raport creat din acesta, permite accesul la date referitoare la echipa dvs. și la sarcinile din domeniul dvs. de activitate, în general.
În cazul în care doriți să includeți în rapoartele dvs. anumite câmpuri de date personalizate, adresați-vă administratorului dvs. să intre în contact cu serviciul de asistență a clienților Enate pentru a vi le pune la dispoziție.
Toți utilizatorii au posibilitatea de a personaliza un raport pentru a afișa datele în funcție de propriile preferințe, prin aplicarea de filtre sau prin modificarea câmpurilor de date, de exemplu. Consultați secțiunea Personalizarea unui raport pentru mai multe informații despre opțiunile de care dispuneți.
Dacă aveți permisiunea „Poate personaliza rapoarte”, puteți face clic pe modul „Avansat”, unde veți avea acces la opțiuni avansate de editare, printre care se numără toate opțiunile standard de personalizare, precum și posibilitatea de a crea grafice complet noi, de a elimina grafice și de a crea și elimina carduri.
Toți utilizatorii au posibilitatea de a personaliza un raport pentru a afișa datele în funcție de propriile preferințe.
În partea superioară există o serie de opțiuni de filtrare pe care le puteți aplica raportului. Puteți alege să filtrați raportul în funcție de clienți, contracte etc., precum și anumite tipuri de Cazuri sau Tichete (sub meniul derulant de Proces) și determinate Cozi de așteptare sau activități aflate într-o stare specifică. Dacă doriți să eliminați toate aceste filtre, faceți clic pe opțiunea principală de afișare Filtre și derulați în jos pentru a găsi link-ul Eliminare filtre.
Dacă plasați cursorul pe un grafic, aveți la dispoziție și alte opțiuni de editare. Link-urile din antetul fiecărui grafic vor permite să explorați și să aplicați filtre suplimentare.
Dacă faceți clic pe link-ul Personalizare, veți avea la dispoziție mai multe opțiuni pe care le puteți folosi. Puteți schimba modul de vizualizare pentru a afișa datele într-un stil diferit și puteți modifica câmpurile de date disponibile în grafic.
Câmpurile de date la care veți avea acces vor fi în funcție de raportul la care aveți acces - fiecare raport are propriul ansamblu de câmpuri de date. Dacă aveți acces la un raport, veți avea acces la toate câmpurile de date din cadrul acestuia.
De exemplu, raportul „Prezentare generală a utilizatorului” și orice raport creat din acesta, afișează date referitoare la dvs. și la munca dvs. Raportul de „Vizualizare a echipei” sau orice raport creat din acesta, permite accesul la date referitoare la echipa dvs. și la sarcinile din domeniul dvs. de activitate, în general.
În cazul în care doriți să includeți în rapoartele dvs. anumite câmpuri de date personalizate, adresați-vă administratorului dvs. să intre în contact cu serviciul de asistență a clienților Enate pentru a vi le pune la dispoziție.
De asemenea, puteți exporta grafice individuale în Excel. Există și opțiunea de „Focalizare”, care oferă vizualizarea exclusivă a unui anumit grafic și, totodată, puteți opta pentru a afișa datele subiacente sub forma unui tabel.
Puteți anula cu ușurință modificările efectuate în orice moment, revenind la vizualizarea anterioară a unui grafic.
Pentru mai multe informații despre opțiunile de editare de care dispuneți, consultați manualul Power BI al Microsoft, disponibil aici:
Puteți salva un raport personalizat făcând clic pe opțiunea „Salvare ca”, astfel încât să fie mai ușor să reveniți la el, și puteți partaja un raport prin intermediul butonului Partajare.
Puteți salva raportul personalizat pentru a putea fi accesat cu ușurință în continuare, făcând clic pe butonul „Salvare ca”. În funcție de utilizatorul care creează inițial raportul, aveți la dispoziție câteva opțiuni pentru a salva un raport:
Dacă ați făcut modificări la un raport creat de altcineva, va trebui să îl salvați ca raport nou (căsuța de selectare „salvare ca raport nou” va fi selectată automat pentru dvs.), deoarece acesta nu este raportul dvs. inițial.
Dacă ați făcut modificări la un raport creat de dvs. (iar raportul se află în secțiunea „Rapoartele mele”), puteți opta pentru una dintre următoarele variante:
Puteți actualiza raportul existent făcând clic pe „Salvare ca” și apoi deselectați opțiunea „Salvare ca raport nou”
Puteți salva raportul ca un raport nou, făcând clic pe „Salvare ca” și apoi selectați opțiunea de salvare a acestuia ca un raport nou
După ce faceți clic pe „Confirmare”, raportul salvat va apărea în secțiunea „Rapoartele mele”, pe care o puteți accesa din antetul sistemului principal sau din lista de rapoarte a paginii dvs. de rapoarte. Toate rapoartele salvate de dvs. vor apărea aici.
Suplimentar opțiunilor de personalizare a rapoartelor enumerate anterior, liderii de echipă sau utilizatorii cu permisiunea „Poate personaliza rapoarte” vor avea acces și la opțiuni avansate de editare.
Astfel, pot elimina graficele și crea altele complet noi în cadrul unui raport, nu doar să le modifice pe cele existente, oferindu-le posibilitatea de a crea și elimina carduri care conțin informații la nivel de titlu.
Puteți anula cu ușurință modificările efectuate în orice moment, revenind la vizualizarea anterioară a unui grafic.
Pentru mai multe informații despre opțiunile avansate de editare, consultați manualul Power BI al Microsoft, disponibil aici:
Puteți, de asemenea, partaja rapoartele cu alți utilizatori făcând clic pe opțiunea „Partajare” și prin selectarea utilizatorilor cu care doriți să îl partajați.
Raportul în cauză se va afișa apoi în secțiunea Rapoarte partajate a utilizatorului (utilizatorilor).
Rețineți că veți putea partaja rapoarte cu un utilizator doar dacă acesta are permisiunea de a vizualiza toate datele incluse în raport.
Puteți și copia URL-ul cu link-ul raportului, dacă doriți să partajați raportul prin intermediul unei alte aplicații.
Rapoartele care au fost partajate cu dvs. vor apărea în lista de Rapoarte partajate.
În ceea ce privește eliminarea rapoartelor, trebuie să țineți cont de câteva aspecte.
Puteți elimina oricare dintre rapoartele dvs. personalizate, respectiv orice raport din secțiunea „Rapoartele mele”. Puteți elimina orice raport care a fost partajat cu dvs., și anume oricare dintre rapoartele din secțiunea „Rapoarte partajate”. Dacă eliminați un raport care a fost partajat cu dvs., raportul respectiv nu va fi eliminat pentru nimeni altcineva.
Nu puteți elimina un raport standard original. Cu toate acestea, dacă ați personalizat un raport standard și l-ați salvat (și, prin urmare, acesta va figura în secțiunea „Rapoartele mele”), puteți șterge raportul personalizat (consultați punctul anterior).
Dacă eliminați un raport pe care l-ați partajat cu un alt utilizator, veți elimina raportul „inițial” pentru dvs. și, totodată, se va elimina și raportul partajat cu celălalt utilizator. Mai mult, raportul nu va mai putea fi accesat de utilizatorul respectiv nici prin intermediul unui URL salvat.
Orice raport eliminat de dvs. va fi în continuare accesibil prin intermediul unui URL salvat.
Pentru moment, Enate oferă două rapoarte standard, funcționale:
În funcție de rolul dvs. de utilizator, se va determina ce rapoarte standard veți putea accesa.
Raportul de vizualizare a echipei afișează date despre activitatea desfășurată în Cozile de așteptare pe care le gestionați sau din care faceți parte. Raportul de vizualizare a echipei conține următoarele date disponibile:
Raportul de prezentare generală a utilizatorului afișează date legate de propria activitate.
Raportul de prezentare generală a utilizatorului conține următoarele date disponibile:
Mesajele de e-mail vor apărea în secțiunea E-mailuri neprocesate din rubrica de Inbox din Work Manager dacă îndeplinesc una dintre următoarele condiții:
Niciuna dintre adresele de e-mail Către și/sau CC nu are o rută de e-mail corespunzătoare.
În e-mail figurează doar adrese de e-mail BCC, nu și adrese Către sau CC.
Consultați tabelul de mai jos pentru informații suplimentare privind modul în care sunt gestionate e-mailurile care sosesc în Enate, conform unor combinații de adrese de e-mail relevante pentru Enate care pot apărea în câmpurile Către, CC sau BCC.
În versiunea Enate 2023.2, au fost adăugate noi caracteristici în Work Manager, precum și în cadrul funcțiilor de integrare, pentru a vă ajuta la gestionarea și monitorizarea activităților de lucru. Am adăugat Lista de focalizare prin care puteți crea liste de Tichete, Acțiuni și Cazuri care necesită atenție și asupra cărora doriți să vă concentrați. Am reajustat Inbox-ul activităților de lucru în echipă astfel încât să afișeze TOATE articolele de lucru, chiar și cele în stare de așteptare, pentru a ușura gestionarea activităților echipei.
Pe măsură ce platforma de Enate Marketplace este în continuă expansiune, am introdus o serie de funcții de Analizare a e-mailurilor în opțiunile de Integrare, pentru a vă ajuta la clasificarea și gestionarea activităților repetitive aferente e-mailurilor primite, fără a mai fi nevoie să le efectuați dvs.
Având în vedere că în următoarele versiuni se vor înregistra progrese de amploare în Work Manager, Enate a devenit o - Aplicație cu ferestre multiple - de acum înainte, când veți accesa link-uri în Work Manager, acestea se vor deschide în noi ferestre din browser.
Urmăriți acest clip video pentru mai multe informații privind aceste aspecte și alte îmbunătățiri:
Aplicație cu ferestre multiple: După cum am menționat anterior, am schimbat modul în care se vor deschide link-urile în Enate - de acum, fiecare link se va deschide într-o nouă fereastră (sau va înlocui conținutul din fereastra pe care o aveți deja deschisă, dacă preferați să opereze în acest fel).
Lista de focalizare: Noua funcție din Work Manager permite crearea unei liste de articole de lucru care necesită o atenție deosebită, fie că este vorba de un program de activități zilnice, fie ca o comandă rapidă pentru a consulta articolele la care aveți nevoie de acces rapid.
Posibilitatea de a finaliza Cazurile mai devreme: De acum nu mai trebuie să treceți un Caz prin toate etapele pentru a-l rezolva - puteți adăuga diferite etape care să permită finalizarea în funcție de anumite condiții.
Noi sisteme de integrare în Marketplace: Am pus la dispoziție o serie de noi sisteme de integrare în Marketplace, care se vor axa pe analiza e-mailurilor, oferind astfel asistență în ceea ce privește evaluările care necesită mai mult timp ale e-mailurilor primite.
Îmbunătățirea datelor de monitorizare a articolelor de lucru: Puteți verifica mai ușor dacă articolele de lucru au fost redeschise și aveți acces la informații îmbunătățite atunci când articolele de lucru își schimbă starea.
Monede acceptate: Există un nou tip de date menit să vă ajute să gestionați valorile monetare incluse în Tichete, Cazuri și Acțiuni.
Localizarea cardurilor personalizate: Acum puteți traduce numele cardurilor, ceea ce permite localizarea integrală a formularelor.
Puteți consulta noile caracteristici, optimizări și soluții de corectare a erorilor incluse în această versiune în următoarele secțiuni. Pentru o listă detaliată a modificărilor, inclusiv cele privind interfața de programare a aplicațiilor (API), modificările aduse depozitului de date și orice alte modificări de ultimă oră, consultați secțiunea corespunzătoare cu NOTE DE LANSARE.
Am introdus, de asemenea, opțiunea de a omite automat o Evaluare inter pares dacă sunt îndeplinite anumite condiții. Acum este disponibilă o nouă funcție care permite adăugarea de condiții la Acțiunile de Evaluare inter pares în configurația Cazului - dacă se respectă condițiile respective, secțiunea de Evaluare inter pares a Acțiunii este setată ca nemaifiind necesară și va fi omisă.
Astfel veți avea mai multă flexibilitate în ceea ce privește Acțiunile de Evaluare inter pares și veți putea evita orice Evaluare inter pares care nu este necesară.
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare:
Pentru a stabili o condiție într-o Evaluare inter pares, selectați din ecranul fluxului de Caz, Acțiunea „manuală de Evaluare inter pares” și, în rubrica Evaluare inter pares, faceți clic pe pictograma „Omiteți dacă”.
În fereastra pop-up rezultată, configurați condiția - selectând un câmp de date (care poate fi unul standard, sau unul dintre articolele de date personalizate), apoi o condiție și o valoare.
Dacă sunteți de acord cu setările efectuate, faceți clic pentru a pune în aplicare condiția.
Pictograma „Omiteți dacă” va fi apoi evidențiată, indicând că s-a adăugat o condiție.
Dacă selectați opțiunea „Avansat” puteți crea o condiție mai complexă cu o combinație de criterii multiple, adăugând un pictogramă cu semnul „plus” între fiecare componentă. Puteți verifica validitatea formulărilor dvs. prin intermediul link-ului extern DotNetFiddle.
Dacă sunteți de acord cu setările efectuate, faceți clic pentru a pune în aplicare condiția.
Pictograma „Omiteți dacă” va fi apoi evidențiată, indicând că s-a adăugat o condiție.
În Work Manager, dacă în momentul execuției este îndeplinită condiția pe care ați adăugat-o, activitatea va trece direct de la activitatea manuală la următoarea Acțiune, evitând etapa de Evaluare inter pares. Se va afișa ulterior o notiță în lista de Acțiuni din ecranul Cazului, indicând că nu a fost necesară activitatea de Evaluare inter pares.
Rețineți că utilizatorii abonați să primească notificări cu mențiunea „Evaluare inter pares finalizată” nu vor primi notificări despre Evaluările inter pares omise.
Cum să gestionați e-mailurile de intrare care nu sunt procesate automat într-un Tichet sau Caz.
Toate e-mailurile primite în Enate sunt procesate automat fie în Tichete, fie în Cazuri, pe baza unor criterii de afaceri care analizează aspecte precum destinația, de unde provin și despre ce este vorba. Uneori, însă, e-mailurile care sosesc în Enate nu sunt procesate într-un Caz sau într-un Tichet.
Acest lucru se poate întâmpla din următoarele motive:
Niciuna dintre adresele de e-mail Către și/sau CC nu are definită o rută de e-mail corespunzătoare în Builder (este vorba de criteriile care stabilesc tipul de Tichet sau Caz pe care ar trebui să îl genereze un e-mail primit).
În e-mail figurează doar adrese de e-mail BCC, nu și adrese Către sau CC.
Am adăugat acum o nouă rubrică de E-mailuri neprocesate la Inbox-ul din Work Manager, care permite utilizatorilor să analizeze aceste e-mailuri neprocesate și să ia măsurile corespunzătoare. Această funcție este vizibilă pentru toți utilizatorii.
Veți putea vedea e-mailurile neprocesate care au intrat în cutia poștală a domeniului dvs. de activitate. Alte e-mailuri neprocesate sosite în cutiile poștale care nu sunt asociate cu niciunul dintre procesele dvs. de afaceri vor putea fi văzute de către agenții care lucrează în respectivele domenii. Numărul afișat în dreptul acestei secțiuni indică numărul total de e-mailuri din vizualizarea neprocesată.
Puteți filtra e-mailurile din această secțiune după numele cutiei poștale (dacă îl cunoașteți) și adresa cutiei poștale. Mai exact, aceasta este adresa de e-mail a cutiei poștale care gestionează e-mailurile primite.
Secțiunea E-mailuri neprocesate vă permite să examinați conținutul e-mailului primit pentru a putea determina spre ce destinație să îl direcționați.
După examinarea e-mailului, aveți la dispoziție următoarele opțiuni:
1) Puteți decide să creați un articol de lucru din e-mail, specificând Clientul, Contractul și Serviciul pentru acesta, înaintea lansării articolului de lucru. Dacă faceți acest lucru, e-mailul va deveni Procesat și va fi înlăturat din secțiunea E-mailuri neprocesate când veți da următorul clic pentru a reîmprospăta secțiunea de e-mailuri din Inbox.
2) Puteți decide să ștergeți e-mailul, după caz (de ex. dacă este un e-mail de tip spam). Dacă faceți acest lucru, e-mailul se va schimba în Eliminat și va fi înlăturat din secțiunea E-mailuri neprocesate când veți da următorul clic pentru a reîmprospăta secțiunea de e-mailuri din Inbox.
Rețineți că momentan nu este posibil să anexați un e-mail neprocesat la un articol de lucru existent, ci doar să creați un articol de lucru nou. Cu toate acestea, după ce efectuați această operațiune, puteți utiliza în continuare funcția de fuzionare pentru a-l fuziona cu un articol de lucru existent.
Rețineți: Utilizatorii vor putea crea un articol de lucru nou dintr-un e-mail neprocesat în această pagină, chiar dacă nu au configurată permisiunea „Puteți crea”.
Dacă vă aflați constant în situația în care trebuie să preluați e-mailuri neprocesate și să le direcționați către aceleași Tichete sau Cazuri în mod repetat, adresați-vă administratorului pentru a vedea dacă este posibil să setați o nouă rută de e-mail cu scopul de a prelua aceste e-mailuri și a crea automat articolul de lucru potrivit pentru acestea.
Consultați această secțiune pentru informații suplimentare privind modul în care Enate procesează e-mailurile primite și de ce uneori acestea pot sfârși aici.
Utilizatorii pot converti mai rapid Tichetele în Cazuri. Această funcție este utilă atunci când, în timpul solicitării unui Tichet, devine evident că solicitarea ar fi mai bine gestionată ca un Caz.
Pentru a converti un Tichet într-un Caz, extindeți cardul de setări a Tichetului, selectați „Convertiți în Caz” și apoi alegeți tipul de Caz în care doriți să convertiți Tichetul.
Sistemul va afișa toate cardurile personalizate relevante pentru acel Caz - trebuie doar să completați datele necesare și apoi să faceți clic pe „Inițiere Caz” în cardul de informații.
Dacă sistemul dvs. a fost configurat pentru a putea modifica data scadentă la crearea Cazului, puteți selecta aici o nouă dată scadentă.
Dacă sistemul dvs. a fost configurat pentru a stabili un interval de timp în momentul creării unui nou Caz în managerul de lucru, puteți selecta un calendar aici.
Puteți păstra fiecare Tichet individual prin selectarea opțiunii „Păstrează cu mine” din cardul de setări și puteți trimite un e-mail către contactul principal al Tichetului (prin care să îl informați că acesta a fost transformat într-un Caz), selectând opțiunea „Trimitere automată de e-mailuri”.
Confirmați promovarea Tichetului în Caz, prin apăsarea butonului din cardul de informații:
Va apărea un mesaj de confirmare prin care veți fi informat că Tichetul va fi închis și înlocuit cu un Caz (cu același număr de referință, dar cu terminația „-C”).
Tichetul inițial nu va mai fi utilizat în furnizarea de servicii și se va afla acum În stare de Așteptare, cu o Metodă de rezolvare de „Caz lansat” și cu un link către acel Caz.
Tichetul inițial va trece în starea de „Închis” în momentul în care Cazul lansat va fi închis.
Noul Caz lansat se va afla în starea de „De făcut”.
Am actualizat funcția de Creare în masă pentru a permite crearea mai multor articole de lucru la încărcarea de fișiere Excel. Mai exact, modelele Excel de creare în masă necesare pentru încărcare pot fi descărcate direct din fereastra de creare, ceea ce face ca funcția respectivă de creare să fie mai practică.
Pentru a accesa pagina de Creare în masă, aveți la dispoziție link-ul „Creare în masă” din meniul derulant ”Creare articol de lucru nou”.
Puteți descărca un model al fișierului Excel. Modelele Excel disponibile vor fi în conformitate cu limba pe care o aveți setată în cadrul preferințelor de utilizator Enate.
După ce introduceți datele în fișierul Excel, salvați și închideți fișierul, apoi faceți clic pentru a selecta fișierul de pe ecranul de Creare în masă.
Dacă sunteți de acord, faceți clic pe butonul „Încărcare”. Astfel, informațiile despre Cazuri sau Tichete din fișierul dvs. vor fi încărcate pe ecran.
Veți vedea următoarele informații:
Total - numărul total de articole pe care le conține fișierul încărcat care va fi creat
Create - numărul de articole care au fost create cu succes (acest număr va fi zero înainte de a începe procesul de creare)
Neîncepute - numărul de articole care sunt în așteptare pentru a fi create
În plus, veți constata că în grilă s-au adăugat coloanele „Status” și „Referință” - acestea vor fi completate automat de către sistem la crearea articolelor.
Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe „Creare articole” și sistemul va începe crearea de Cazuri/Tichete. Informațiile afișate se vor actualiza pentru a indica numărul de articole care au fost create cu succes și numerele de referință ale articolelor de lucru create.
Câmpurile obligatorii care trebuie completate pentru a crea un Caz sunt următoarele:
Client
Contract
Serviciu
Caz - denumirea procesului
Titlu - titlul articolului de lucru pentru fiecare Caz în parte.
Câmpurile obligatorii care trebuie completate pentru a crea un Tichet sunt următoarele:
Client
Contract
Serviciu
Tichet - denumirea procesului
Titlu - titlul fiecărui Tichet în parte
Descriere Tichet
Categorie Tichet Nivel 1
Categorie Tichet Nivel 2
Categorie Tichet Nivel 3
Toate înregistrările de contact din cadrul unui fișier de creare în masă, respectiv Contact principal, Solicitant, Subiect și Contacte CC, trebuie să respecte următoarele reguli:
trebuie introdusă adresa de e-mail a persoanei de contact
persoana de contact trebuie să existe deja în sistem
Câmpurile opționale care pot fi completate atât pentru Tichete, cât și pentru Cazuri, sunt următoarele:
Nu trimiteți e-mailuri automate către persoanele de contact - dacă doriți sau nu să trimiteți e-mailuri generate automat de sistem către persoanele de contact ale articolului de lucru, cum ar fi e-mailuri de confirmare a solicitării. Introduceți „Adevărat” sau „Fals”, această opțiune este valabilă și pentru alte limbi în afară de engleză.
Rețineți că orice dată calendaristică introdusă trebuie să aibă următorul format:
ZZ-LL-AAAA HH:MM
Rețineți că orele și minutele introduse pot fi introduse fie în formatul sistemului de 24 de ore, de exemplu 23:00, fie în formatul sistemului de 12 ore urmate de AM/PM, de exemplu 11:00 AM.
Exemple de formate de date calendaristice valide:
25-05-2022 23:25
25-05-2022 11: 25 PM
Dacă optați să nu introduceți orele sau minutele, sistemul va seta o oră implicită de 00:00.
Puteți introduce câmpuri de date personalizate pentru Cazuri/Tichete, pe măsură ce le creați. Pentru a face acest lucru, adăugați denumirea coloanei care să corespundă exact cu denumirea câmpului de date din Enate. Dacă oricare dintre aceste câmpuri personalizate este marcat ca fiind obligatoriu în configurarea procesării Cazurilor, TREBUIE să furnizați o valoare în coloana respectivului câmp pentru fiecare rând din fișierul de încărcare (în caz contrar, rândul respectiv nu va reuși să fie validat și nu se va crea un Caz pentru acesta).
Crearea în masă este compatibilă cu lista de mai jos de tipuri de câmpuri personalizate:
Bifați rubrica
Număr zecimal
Adresa de e-mail
Listă
Text lung
Listă cu niveluri multiple
Text scurt
Număr întreg
Crearea în masă nu este compatibilă cu următoarele tipuri de câmpuri personalizate:
Tabele
Raportul între entități
Următoarele domenii de proprietate de sistem nu sunt compatibile cu crearea în masă a datelor:
Păstrează cu mine
Păstrează Acțiunea cu mine
Defecte
Fișiere
În cazul în care apar erori de validare, acestea vor fi evidențiate cu roșu și se va afișa o pictogramă de „avertizare”. Dacă valorile introduse sunt greșite în întreaga coloană, erorile de validare vor fi afișate în partea de jos a grilei (de exemplu, dacă în fișierul de încărcare se face referire la un câmp care nu există în sistem). Dacă valorile introduse sunt greșite pentru un singur rând, la începutul rândului se va afișa o pictogramă de „avertizare”, iar erorile de validare vor fi evidențiate cu roșu. În continuare, va trebui să modificați acest fișier, faceți clic pe „modificați fișierul” și apoi încărcați fișierul actualizat.
Puteți crea în continuare articolele validate ale Cazului din fișierul de încărcare. Sistemul va ignora rândurile nevalidate și va confirma crearea celor validate, dar articolele nevalidate vor trebui rezolvate înainte de a putea fi create. Pentru aceasta, modificați fișierul respectiv, apoi faceți clic pe „modificați fișierul” și încărcați fișierul actualizat.
Consultați aici pentru a vedea lista completă cu potențialele erori de validare pentru Crearea în masă:
Crearea în masă este compatibilă cu toate limbile disponibile în Enate: franceză, germană, spaniolă, portugheză braziliană, portugheză, română, poloneză, maghiară și rusă.
Rețineți: modelul încărcat pentru Crearea în masă trebuie să fie în aceeași limbă cu limba aleasă de utilizatorul conectat. De exemplu, dacă un utilizator spaniol dorește să încarce un model de Creare în masă, șablonul pe care îl încarcă trebuie să fie în limba spaniolă.
Nu mai este obligatoriu să adăugați un contact sau etichete de contact principal și solicitant când creați un nou Tichet asociat. Puteți alege în continuare să adăugați un contact, dacă doriți.
Astfel, veți putea crea Tichete asociate pornind de la unul existent (adesea pentru gestionarea activităților interne), și evita trimiterea comunicărilor create ca parte a noului Tichet asociat către destinatarul inițial al serviciului (este foarte probabil să nu doriți să îl informați în mod constant cu privire la activitatea internă). Eliminarea necesității de a adăuga orice contacte la Tichetele asociate contribuie la acest lucru.
Aspecte de reținut în legătură cu această modificare:
Pentru orice Tichete existente sau Tichete care au fost create în alte moduri (de exemplu, din Pagina de Activitate a contactelor, prin creare în masă, prin e-mail etc.), este în continuare obligatoriu să adăugați un contact și etichetele de contact principal și solicitant.
Totodată, am îmbunătățit modul în care puteți copia datele în noile Tichete sau Cazuri asociate.
Anterior, dacă utilizatorii doreau să copieze datele, erau nevoiți să copieze toate defectele, fișierele, link-urile și datele personalizate din Cazul/Tichetul inițial în noul Caz/Tichet creat.
De acum, am eliminat acest aspect și am introdus posibilitatea de a alege tipurile de date pe care utilizatorii doresc să le copieze într-un nou Caz/Tichet asociat și să copieze doar datele respective. Aceștia pot alege să copieze:
Defecte
Fișiere (inclusiv etichete și notițe despre fișiere)
Link-uri (inclusiv etichete și notițe despre link-uri)
Date personalizate (de exemplu, câmpuri de date personalizate)
Vezi aici pentru mai multe informații:
Lista de verificare a Acțiunilor a fost actualizată pentru a include și următoarele informații:
numele persoanei care a actualizat ultima dată articolul din lista de verificare, precum și
data la care a fost efectuată această actualizare.
Consultați Ecranul Acțiunii din Pagina de Ajutor pentru mai multe informații privind caracteristicile din ecranul Acțiunii.
Am adăugat o nouă rubrică în Inbox, numită „Toate e-mailurile”. Aici veți putea vizualiza toate e-mailurile aferente articolelor de lucru (inclusiv articolelor închise) pentru care aveți permisiuni.
Am adăugat o funcție de filtrare suplimentară, prin care puteți filtra e-mailurile în funcție de statusul articolului de lucru căruia îi aparțin.
În mod implicit, sunt afișate e-mailurile primite în ultimele 90 DE ZILE. Agenții pot utiliza meniul derulant de Filtrare pentru a selecta o anumită dată sau un interval de date (de exemplu, mai vechi) pentru a vedea e-mailurile mai vechi, dar rețineți că intervalul de date specificat poate fi de maximum 90 de zile.
Am introdus o opțiune implicită a etichetelor de contact pentru a facilita și ușura utilizarea acestora pentru articolele de lucru. Acum puteți seta o valoare implicită a etichetelor pentru o fișă de contact individuală, de exemplu:
Dacă știți că „Jane Smith” va fi întotdeauna Broker-ul pentru fiecare articol de lucru la care este adăugată ca persoană de contact, puteți atribui o etichetă implicită de „Broker” fișei de contact a lui Jane, astfel încât aceasta să fie completată automat pentru ea în articolul de lucru, fără a fi nevoie să setați manual această valoare a etichetei de fiecare dată.
Lista implicită a etichetelor cu opțiunile disponibile este actualizată în Builder, în rubrica .
Puteți seta etichetarea implicită oricând adăugați un nou contact în sistem.
În plus, puteți seta această etichetare implicită și în momentul editării unui contact prin intermediul paginii de Contacte.
Etichetarea implicită poate fi editată și în masă, respectiv se poate seta pentru mai multe contacte deodată - selectați pur și simplu un număr de fișe de contact din pagina de Contacte și faceți clic pe butonul Editare pentru a accesa opțiunea de editare în masă.
Rețineți că nu poate fi setată decât o singură valoare implicită a etichetei pentru fiecare fișă de contact.
Dacă o anumită valoare a etichetei nu a fost setată la „Permiteți mai multe”, doar un singur contact din articolul de lucru poate avea valoarea respectivă. De exemplu: se poate întâmpla să existe un singur contact „Broker” pentru un Tichet. Acest lucru afectează în mod evident etichetarea implicită dacă două contacte care au aceeași etichetă implicită „trebuie să fie unică” sunt adăugate la un articol de lucru, fie manual, fie automat. În acest caz, sistemul va aloca eticheta implicită unui singur contact (și, prin urmare, va elimina eticheta implicită pentru celelalte contacte). Sistemul va aloca persoanei de contact deja etichetate, oaltă valoare de etichetă existentă, în următoarea ordine de prioritate.
Contact principal
Solicitant
Subiect
CC
Orice alt contact asociat cu articolul de lucru
Informații suplimentare privind incompatibilitățile dintre societatea furnizoare și etichetele de contact:
Nu veți putea adăuga o etichetă implicită unui contact dacă societatea căreia îi este atribuită are o societate furnizoare diferită de cea a etichetei implicite.
Nu veți putea trimite un articol de lucru cu un contact a cărui etichetă implicită este setată la o companie furnizoare diferită de cea a articolului de lucru.
Am introdus opțiunea de a trimite e-mailuri automate pentru Cazuri. Momentan, singurul e-mail automat disponibil de trimitere pentru cazuri este e-mailul de confirmare a creării unui Caz.
Pentru a activa această opțiune, setați parametrul „Trimitere e-mailuri automate” pe ACTIVAT atunci când configurați sau editați o rută de e-mail pentru un Caz, în secțiunea Rută de e-mail din Builder.
Șablon de confirmare a e-mailului - Notă importantă
Ca parte a modificării efectuate pentru a permite trimiterea automată a e-mailurilor de confirmare din Cazuri, șablonul existent de e-mail de confirmare a Tichetului a fost modificat pentru a permite și confirmarea Cazurilor. În acest sens, au fost efectuate următoarele modificări în șablon:
Denumirea și scopul șablonului au fost modificate din „Confirmare Tichet” în „Confirmare cerere”.
În cadrul conținutului de e-mail, termenul „Tichet” a fost redenumit în „Cerere”, pentru a permite gestionarea atât a Cazurilor, cât și a Tichetelor cu un singur șablon.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Modificările menționate anterior aduse șablonului de Confirmare a Tichetului NU se vor produce în sistemul dvs. dacă ați ajustat manual conținutul șablonului din conținutul implicit inițial (și anume, pentru a afișa un conținut personalizat). Rețineți însă că acest șablon va fi utilizat în continuare ca șablon implicit de e-mail pentru confirmările de primire a Cazurilor. Prin urmare, dacă modificați conținutul șablonului de confirmare pentru Tichete, vă recomandăm să revizuiți respectivul conținut pentru a vă asigura că acesta este adecvat atât pentru Cazuri, cât și pentru Tichete, și să efectuați ajustările corespunzătoare (de exemplu, modificarea conținutului sau crearea unui șablon special conceput pentru Cazuri, care să fie dedicat Cazurilor dvs.).
Adițional, am adăugat o nouă opțiune în pagina de informații despre Cazuri, la rubrica de Setări e-mail, numită „Caz nou înregistrat”, unde puteți selecta șablonul de e-mail ce doriți să utilizați pentru a confirma că a fost creat un Caz. Sistemul va selecta automat noul șablon de e-mail „Confirmare cerere” (sau șablonul de e-mail existent „Confirmare Tichet”, dacă acesta a fost editat). Puteți alege un alt șablon pe care să îl utilizați. Rețineți că acest câmp nu poate fi lăsat necompletat.
În plus, rețineți că noua setare de „Trimitere e-mailuri automate” din fereastra Cazului din Work Manager trebuie să fie activată de către agenții de servicii pentru ca sistemul să trimită automat e-mailul de confirmare a Cazului către contactul principal și către contactele CC atunci când se trimite Cazul, respectiv după ce acesta trece din stadiul de Ciornă în De făcut sau mai departe.
De asemenea, e-mailul automat care se va trimite atunci când un Tichet este convertit într-un Caz va continua să fie șablonul de e-mail „Caz lansat prin Tichet”, nu șablonul de e-mail „Confirmare cerere”.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2022.4 ale Enate
Această ultimă versiune s-a axat în mare măsură pe optimizarea funcțiilor de e-mail, oferindu-vă o serie de caracteristici noi pentru a susține modalitatea de operare „e-mail prioritar”. De acum, aveți la dispoziție secțiuni dedicate e-mailurilor din Inbox, articolelor trimise și celor din Outbox, care vă țin în permanență la curent cu comunicările care sunt primite și trimise, astfel încât să puteți reacționa instantaneu.
În plus, v2022.4 aduce o serie de caracteristici noi pentru a facilita conectarea articolelor de lucru între ele, îmbunătățind vizibilitatea acestora în cadrul grupurilor conexe (de exemplu, Cazurile și Acțiunile lor) și facilitând asocierea mai multor Tichete și Cazuri împreună. Descoperiți principalele modificări în această prezentare generală:
În această ultimă versiune au fost introduse o serie de caracteristici noi referitoare la e-mail, precum și optimizări ale funcțiilor de e-mail existente, cu scopul de a facilita gestionarea activităților de lucru axate pe e-mail...
- Acum aveți la dispoziție noi tipuri de vizualizări de e-mail pentru a vă ține la curent cu comunicările care sosesc și sunt trimise în cadrul companiei dvs:
O secțiune dedicată , care afișează toate e-mailurile primite legate de articolele dvs. de lucru, articolele de lucru ale echipei dvs., precum și cele aflate în cozile de așteptare.
O secțiune de , care indică tot ce s-a trimis referitor la articolele dvs. de lucru și articolele de lucru ale echipei (sau ce a fost trimis de dvs. sau de echipa dvs.) din ultimele 90 de zile... și chiar mai mult, dacă doriți.
- Puteți salva Ciornele de e-mail fără a le trimite, apoi puteți reveni la ele pentru a le completa și a le trimite.
- Aveți acum la dispoziție mai multe funcții în momentul redactării conținutului de e-mail.
- Am adăugat opțiunea de a trimite o confirmare automată de primire a Cazurilor. Rețineți că atât pentru Cazuri, cât și pentru Tichete, această opțiune are valoarea implicită , așadar activați-o dacă doriți ca mesajele automate să fie trimise pentru un articol de lucru,
Am adăugat, de asemenea, o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește gestionarea articolelor de lucru conectate, indiferent dacă este vorba de grupuri de articole strâns legate între ele sau de activități cu legături mai flexibile pentru diferite cereri și domenii de activitate...
Acum Puteți , precum și pentru articolele noi.
printr-o singură operațiune de pe pagina de pornire
pentru a oferi o imagine mai clară a ceea ce reprezintă activitatea pe care o desfășurați.
Pe lângă funcțiile de mai sus privind e-mailul și activitățile conectate, am introdus alte îmbunătățiri utile pe care credem că le veți aprecia. Iată câteva dintre cele mai importante...
Notificările din Enate vă informează cu privire la ceea ce se întâmplă cu Tichetele, Acțiunile și Cazurile care vă interesează, pentru a vă ține la curent în orice moment. Aveți multă flexibilitate în gestionarea notificărilor, atât în privința articolelor pe care le monitorizați, cât și a evenimentelor despre care sunteți notificat și a modului în care acestea vă sunt transmise.
Aveți la dispoziție diverse opțiuni:
Monitorizați articolele de lucru individuale
Monitorizați toate acțiunile din Inbox
Monitorizați toate articolele din cozile de așteptare
Puteți opta să primiți notificări despre un anumit articol de lucru - trebuie doar să îl deschideți în Work Manager și să faceți clic pe opțiunea „Monitorizare” din bara de antet.
De reținut:
Puteți monitoriza articolele de lucru aflate în orice stare, cu excepția celei de Închis.
Puteți monitoriza numai articolele de lucru pentru care aveți permisiuni.
Nu veți fi niciodată setat automat să monitorizați un articol de lucru individual.
Puteți monitoriza un articol de lucru individual numai dacă faceți clic manual pentru a-l monitoriza din ecranul articolului de lucru respectiv. Singura excepție de la această regulă este atunci când monitorizați un Tichet și acel Tichet este ulterior setat pentru divizare. În acest caz, veți fi setat automat să monitorizați toate Tichetele în care a fost divizat Tichetul principal.
Când faceți clic pentru a monitoriza un articol de lucru, veți fi setat să monitorizați doar articolul de lucru respectiv, nu și articolele de lucru care sunt asociate cu acesta, cum ar fi alte Acțiuni dintr-un Caz sau orice articole de lucru asociate.
Puteți „Dezactiva monitorizarea” unui articol de lucru în orice moment, făcând clic pe „Dezactivare monitorizare” din ecranul articolului de lucru.
Puteți să anulați monitorizarea unui articol de lucru doar dacă alegeți manual dezactivarea sau dacă articolul de lucru trece în starea de „Închis”. Dacă un articol de lucru devine Închis, toți utilizatorii care îl monitorizau vor înceta să îl monitorizeze.
Puteți alege să monitorizați un articol de lucru individual, sau puteți folosi pagina de setare a notificărilor pentru a preciza în mod mai general ce notificări doriți să primiți automat. Această funcție conține două părți:
În primul rând, specificați articolele de lucru pe care doriți să le primiți; de exemplu, articolele din Inbox-ul dvs. personal.
În continuare, specificați evenimentele referitoare la articolele de lucru despre care doriți să fiți notificat.
Vedeți mai jos pentru detalii...
În plus, trebuie să alegeți evenimentele despre care doriți să fiți notificat referitor la articolele de lucru respective.
Există următoarele opțiuni:
Rețineți că nu veți primi decât o singură notificare cu privire la același eveniment pentru un articol de lucru.
Pentru fiecare eveniment la care vă abonați, veți primi automat o notificare în Work Manager, în Centrul De notificări (prin intermediul pictogramei Notificări din bara de antet) - cu un afișaj al numărului de notificări necitite. Puteți alege, însă, dacă doriți să fiți notificat prin e-mail și/sau prin fereastra pop-up din browser.
Pictograma de Notificări indică numărul de mesaje de notificare necitite.
Dacă faceți clic pe pictograma Notificări, se va deschide Centrul de notificări.
Acesta va afișa mesajele de notificare pe care le-ați primit (indicând cele mai recente 100 de notificări), sortate în „Toate” și „Necitite”.
Dacă faceți clic pe o notificare, veți fi direcționat către articolul de lucru la care se referă.
Totodată, aveți opțiunea de a marca notificările individuale și toate notificările ca fiind citite (din meniul cu elipsă).
Opțiunea Nu deranjați dezactivează toate notificările pop-up din e-mail și din browser. Notă: veți continua să primiți notificări în Centrul de notificări.
Notificările vor fi trimise în limba aleasă de utilizator. Dacă utilizatorul trece la o altă limbă, toate notificările anterioare vor rămâne în limba anterioară, dar notificările noi vor apărea în noua limbă de preferință.
Dacă aveți activate notificările pop-up din browser, acestea vor apărea de fiecare dată când se generează o notificare, în partea din dreapta jos a ecranului. Din dreapta jos a ecranului. Dacă faceți clic pe link-ul articolului de lucru, veți fi direcționat direct la articolul de lucru respectiv.
Notificările pop-up din browser vor apărea pe orice ecran atâta timp cât sunteți conectat la o sesiune în Work Manager.
Pentru ca notificările pop-up din browser să apară, poate fi necesar să ajustați setările browserului dvs. Dacă trebuie să faceți acest lucru, veți fi avertizat în Centrul de notificări.
Pentru a ajusta setările browserului, accesați secțiunea Setări > Confidențialitate și securitate > Setări site > Permisiuni > Notificări și ajustați setările pentru a vă asigura că site-urile pot trimite notificări către browserul dvs.
Rețineți că, dacă este activată opțiunea „Nu deranjați”, notificările prin e-mail și notificările pop-up din browser vor fi dezactivate și nu vor mai apărea până când această opțiune nu va fi dezactivată. În plus, notificările pop-up din browser nu vor apărea atunci când browserul este în modul incognito.
Notificările prin e-mail vor conține un link către articolul de lucru corespunzător. Dacă un utilizator este deja conectat la Enate și face clic pe link, acesta va fi direcționat direct la articolul de lucru respectiv. Dacă utilizatorul se deconectează și face clic pe link, acesta va fi redirecționat către pagina de conectare Enate. Odată autentificat, utilizatorul va fi direcționat direct la articolul de lucru.
Rețineți că, dacă opțiunea Nu deranjați este activată, notificările de e-mail și notificările pop-up din browser vor fi dezactivate și nu vor mai apărea până când această opțiune nu va fi dezactivată.
Puteți vedea notificările în Centrul de notificări din Work Manager, sub formă de ferestre pop-up din browser și prin e-mail, dar le puteți seta și pentru a le vedea în diferite părți ale desktop-ului, respectiv în meniul de start din Windows și pe ecranul de blocare al computerului.
De asemenea, se pot activa sunetele în setările de notificări de pe desktop pentru a permite redarea lor ori de câte ori apare o notificare pe desktop.
Puteți alege să dezactivați TOATE notificările prin selectarea acestei opțiuni în rubrica Setări utilizator din partea de sus a secțiunii Setări notificări.
Dacă această opțiune este activată, nu se va genera nicio notificare. Preferințele dvs. vor fi salvate pentru cazul în care doriți să activați din nou notificările.
Notă: Dacă doriți să reporniți notificările, sistemul va începe să genereze noi notificări pentru dvs., dar cele care ar fi fost generate în perioada intermediară nu vor fi generate retroactiv.
Se va afișa ecranul de Creare în masă într-o nouă fereastră. În acest ecran, alegeți între crearea în masă a Cazurilor sau a Tichetelor. Ulterior, puteți descărca modelul Excel relevant, îl puteți completa, după care îl puteți încărca pe pagină - asigurați-vă că ați completat în prealabil toate .
În continuare, selectați dacă doriți să permiteți crearea de articole de lucru cu titluri duplicate, prin intermediul opțiunii „Titlu unic”. Dacă lăsați această opțiune dezactivată, se pot crea articole de lucru cu titluri duplicate. Prin activarea acestei opțiuni, orice articol de lucru care are același titlu cu un alt articol din fișierul încărcat .
Probleme - numărul de articole care au avut (acestea trebuie rezolvate înainte ca articolele să poată fi create cu succes)
Rețineți că rubricile Contact principal și Solicitant sunt obligatorii pentru un Caz doar dacă opțiunea „” este activată pentru tipul de Caz pe care îl creați în masă în ecranul Liniilor de servicii din Builder. Dacă doriți să completați aceste rubrici, asigurați-vă că .
Contact principal - utilizatorul principal cu care colaborați referitor la această cerere.
Solicitant - utilizatorul care a lansat cererea inițială.
Rețineți că toate datele introduse trebuie să corespundă valorilor existente în sistem, în caz contrar vor apărea .
persoana de contact trebuie să fie pentru care se creează Cazul/Tichetul
Subiect - contactul la care se referă articolul de lucru.
Adrese de e-mail CC - orice alte contacte care pot fi incluse în orice tip de corespondență. . Rețineți că, dacă adăugați două sau mai multe adrese de e-mail CC, este necesar să separați adresele cu punct și virgulă (;), fără spații de o parte și de alta, de exemplu: user.one@example.net;user.two@example.net.
Modificați data scadentă - introduceți noua dată scadentă.
Numai data - .
Data și ora - .
În plus, valorile rubricilor din modelul de Creare în masă trebuie să corespundă valorilor configurate în din Builder. Dacă traducerile rubricilor precum Contact principal, Solicitant, Contacte CC, Subiect, sau orice alt câmp de date personalizate au fost modificate în secțiunea Localizări, atunci titlurile coloanelor din modelul de Creare în masă trebuie să corespundă și ele acestor valori.
Comportamentul Cazurilor rămâne neschimbat - nu este obligatoriu ca la crearea unui Caz să se adauge un contact,
Mai mult, în momentul în care se creează un articol de lucru de la butonul „Începeți articolul de lucru” din , contactul respectiv va fi etichetat ca Solicitant, Subiect și Contact principal al articolului de lucru. În plus, se va adăuga și eticheta implicită a acestuia (dacă are una).
- puteți seta o valoare prestabilită a etichetării pentru înregistrarea contactelor, care se completează automat ori de câte ori le adăugați la un articol de lucru, astfel încât nu mai este nevoie să o faceți dvs.
- link-urile din cadrul Căutării rapide vă conduc direct la rubrica Vizualizări pentru a crea vizualizări complexe ale datelor dvs., acestea fiind acum disponibile direct din cadrul link-urilor de navigare pentru a facilita accesul zilnic.
Pentru o listă mai detaliată a modificărilor, inclusiv cele aduse interfeței pentru programarea aplicației, depozitului de date și orice alte modificări importante, consultați secțiunea dedicată .
În timp ce monitorizați un articol de lucru, veți primi notificări pentru fiecare dintre , precum modificări ale stării, modificări ale destinatarului etc... Dacă , veți primi o copie a notificărilor și prin aceste mijloace.
Puteți alege ce notificări doriți să primiți și cum doriți să le primiți dacă în accesați secțiunea pentru a vizualiza .
Puteți alege să primiți notificări pentru articolele de lucru din și/sau pentru articolele de lucru din .
Puteți ajusta preferințele de notificare dacă faceți clic pe opțiunea „”, sau dacă accesați și apoi faceți clic pentru a vizualiza .
Notificările prin e-mail vor fi trimise la adresa de e-mail care este .
Adresa de la care va fi trimis e-mailul este .
Tabel
Domenii
Descriere
Activitate
Utilizatori activi
Numărul de utilizatori care sunt activi la o anumită dată selectată
Activitate
Număr total de ore înregistrate
Durata totală, exprimată în ore, petrecută de un agent cu toate articolele de lucru la care a lucrat în intervalul de date selectat
Activitate
Total utilizatori
Numărul total de utilizatori responsabili pentru articolele de lucru dintr-o Coadă de așteptare
Activitate
Tip de activitate
Tipul de activitate realizată de un agent cu privire la articolul de lucru (de ex., „Salvat” sau „Finalizat”)
Activitate
Durata în sec
Durata, exprimată în secunde, a timpului petrecut de un agent cu un articol de lucru. Dacă este disponibilă, se ia în considerare și durata introdusă manual.
Activitate
Data inițială
Data de lansare a activității aferente articolului de lucru în format dată/oră
Activitate
Data inițială_data
Data de lansare a activității aferente articolului de lucru, doar în funcție de dată
Activitate
Nume utilizator
Utilizatorul care a desfășurat activitatea
Context
Contract
Nume contract
Context
Client
Nume client
Context
Servicii
Nume servicii
Context
Furnizor
Nume furnizor
Data
Data
Interval de date calendaristice pentru filtrarea datelor
Data
Luna
Luni de date
Data
Săptămâna
Săptămâni de date
Data
Anul
Anul datelor
Defecte
Numărul de articole de lucru
Numărul de articole de lucru care prezintă defecte
Defecte
Data la care s-a generat
Data la care a fost generat defectul pentru un articol de lucru
Defecte
Categoria defectelor
Categoria defectului
Defecte
Descriere
Descrierea defectului
Defecte
Status
Menționează dacă defectul a fost sau nu rezolvat
Feedback
Evaluarea medie
Media evaluărilor pentru fiecare articol de lucru
Feedback
Evaluare
Evaluarea utilizatorilor pentru fiecare articol de lucru
Feedback
Referință
Numărul de referință al unui articol de lucru care a primit feedback
Proces
Proces
Numele procesului din care face parte fiecare articol de lucru
Proces
Tipul articolului de lucru
Tipul articolului de lucru (Tichet, Acțiune sau Caz)
Cozi de așteptare
Coada de așteptare
Numele Cozii de așteptare în care a apărut ultima dată articolul de lucru
Status
Status
Statusul articolului de lucru (De făcut, În curs de desfășurare, În așteptare, Rezolvat, Închis)
Motiv privind statusul
Motiv privind statusul
Motivul pentru care s-a schimbat statusul articolului de lucru (Creat recent, Informații noi primite, Blocat datorită unei reglementări operaționale etc.)
Istoric al statusului de așteptare
Zile În așteptare
Numărul articolelor de lucru care sunt puse În așteptare într-o anumită zi de către agent (din totalul articolelor de lucru la care a lucrat/lucrează)
Istoric al statusului de așteptare
Data finală
Data de încheiere în format dată/oră la care articolul de lucru a fost în stare de așteptare
Istoric al statusului de așteptare
Data finală_data
Data de încheiere, doar în funcție de data la care articolul de lucru a fost În stare de așteptare
Istoric al statusului de așteptare
Data inițială
Data inițială la care articolul de lucru s-a găsit În stare de așteptare, în format dată/oră
Istoric al statusului de așteptare
Data inițială_data
Data de lansare, doar în funcție de data la care articolul de lucru a fost În stare de așteptare
Istoric al statusului de așteptare
Nume utilizator
Agentul responsabil care a setat statusul articolului de lucru la „În așteptare”.
Articole de lucru
Acțiune
Totalul articolelor de lucru închise și în stare de așteptare dintr-o anumită zi de către un agent
Articole de lucru
Articole de lucru Atribuite azi
Numărul articolelor de lucru atribuite azi unui agent
Articole de lucru
Articole de lucru Închise
Numărul total al articolelor de lucru închise de către agent în intervalul de date selectat
Articole de lucru
Articole de lucru Închise azi
Totalul articolelor de lucru închise azi de către agent
Articole de lucru
Articole de lucru Scadente azi
Totalul articolelor de lucru scadente azi ale agentului
Articole de lucru
Articole de lucru Deschise
Numărul total al articolelor de lucru deschise de către agent
Articole de lucru
Articole de lucru În întârziere
Numărul total al articolelor de lucru întârziate ale agentului
Articole de lucru
Articole de lucru Redeschise
Numărul total de Tichete redeschise de către agent
Articole de lucru
Articole de lucru Rezolvate
Numărul total de articole de lucru rezolvate de către agent în intervalul de date selectat
Articole de lucru
Articole de lucru Începute
Numărul total de articole de lucru începute de agent în intervalul de date selectat
Categorie durată
Gruparea duratei în zile, pe diferite categorii
Articole de lucru
Durata în zile
Durata în zile calendaristice. În cazul articolelor de lucru finalizate este (data de încheiere - data de lansare), iar în cazul articolelor deschise este (azi - data de lansare).
Articole de lucru
Numărul total de înregistrări afectate
Numărul total de înregistrări afectate
Articole de lucru
Numărul total de defecte
Numărul total de defecte înregistrate pentru fiecare articol de lucru (dacă este cazul)
Articole de lucru
Totalul operațiilor de Reprelucrare
Numărul total de reprelucrări pentru fiecare articol de lucru (dacă este cazul)
Articole de lucru
Data Scadentă
Data scadentă a articolului de lucru în format dată/oră
Articole de lucru
Data Scadentă_data
Data scadentă a articolului de lucru, doar în funcție de dată
Articole de lucru
Data finală
Data de încheiere a articolului de lucru în format dată/oră
Articole de lucru
Data finală_data
Data de încheiere a articolului de lucru, doar în funcție de dată
Articole de lucru
Prezintă Defecte
Indică dacă articolul de lucru conține sau nu defecte (Da sau Nu)
Articole de lucru
A fost Redeschis
Tichetele deschise după ce au intrat în statusul de rezolvat
Articole de lucru
Referință
Numărul de referință al fiecărui articol de lucru
Data la care s-a Rezolvat
Data la care a fost rezolvat articolul de lucru în format dată/oră
Data la care s-a Rezolvat_data
Data la care a fost rezolvat articolul de lucru, în funcție de dată
Articole de lucru
Acordul nivelului de servicii (SLA)
Acordul privind nivelul de servicii care să indice dacă articolul de lucru se află sau nu în întârziere
Articole de lucru
Data inițială
Data de lansare a articolului de lucru în format dată/oră
Articole de lucru
Data de lansare_data
Data de lansare a articolului de lucru, doar în funcție de dată
Articole de lucru
Titlu
Titlul articolului de lucru
Tabel
Domenii
Descriere
Activitate
Număr total de ore înregistrate
Durata totală (exprimată în ore), petrecută de agent cu toate articolele de lucru la care acesta/aceasta a lucrat în intervalul de date selectat
Activitate
Tip de activitate
Tipul de activitate realizată de agent cu privire la articolul de lucru (de ex., „Salvat” sau „Finalizat”)
Activitate
Durata în sec
Durata (exprimată în secunde), a timpului petrecut de agent cu un articol de lucru. Dacă este disponibilă, se ia în considerare și durata introdusă manual.
Activitate
Data inițială
Data de lansare a activității aferente articolului de lucru în format dată/oră
Activitate
Data inițială_data
Data de lansare a activității aferente articolului de lucru, doar în funcție de dată
Activitate
Nume utilizator
Utilizatorul care a desfășurat activitatea
Context
Contract
Nume contract
Context
Client
Nume client
Context
Servicii
Nume servicii
Context
Furnizor
Nume furnizor
Data
Data
Interval de date calendaristice pentru filtrarea datelor
Data
Luna
Luni de date
Data
Săptămâna
Săptămâni de date
Data
Anul
Anul datelor
Defecte
Numărul de articole de lucru
Numărul total al articolelor de lucru care prezintă defecte aferente acestora
Defecte
Data la care s-a generat
Data la care a fost generat defectul pentru un articol de lucru
Defecte
Categoria defectelor
Categoria defectului
Defecte
Descriere
Descrierea defectului
Defecte
Status
Menționează dacă defectul a fost sau nu rezolvat
Proces
Proces
Numele procesului din care face parte fiecare articol de lucru
Proces
Tipul articolului de lucru
Tipul articolului de lucru (Tichet, Acțiune sau Caz)
Cozi de așteptare
Coada de așteptare
Numele Cozii de așteptare în care a apărut ultima dată articolul de lucru
Status
Status
Statusul articolului de lucru (De făcut, În curs de desfășurare, În așteptare, Rezolvat, Închis)
Motiv privind statusul
Motiv privind statusul
Motivul pentru care s-a schimbat statusul articolului de lucru (Creat recent, Informații noi primite, Blocat datorită unei reglementări operaționale etc.)
Istoric al statusului de așteptare
Zile În așteptare
Numărul articolelor de lucru care sunt puse În așteptare într-o anumită zi de către agent (din totalul articolelor de lucru la care a lucrat/lucrează)
Istoric al statusului de așteptare
Data finală
Data de încheiere în format dată/oră la care articolul de lucru a fost în stare de așteptare
Istoric al statusului de așteptare
Data finală_data
Data de încheiere, doar în funcție de data la care articolul de lucru a fost În stare de așteptare
Istoric al statusului de așteptare
Data inițială
Data inițială la care articolul de lucru s-a găsit În stare de așteptare, în format dată/oră
Istoric al statusului de așteptare
Data inițială_data
Data de lansare, doar în funcție de data la care articolul de lucru a fost În stare de așteptare
Istoric al statusului de așteptare
Nume utilizator
Agentul responsabil care a setat statusul articolului de lucru la „În așteptare”.
Articole de lucru
Acțiune
Totalul articolelor de lucru închise și în stare de așteptare dintr-o anumită zi de către un agent
Articole de lucru
Articole de lucru atribuite azi
Numărul articolelor de lucru atribuite azi unui agent
Articole de lucru
Articole de lucru Închise
Numărul total al articolelor de lucru închise de către agent în intervalul de date selectat
Articole de lucru
Articole de lucru Închise azi
Totalul articolelor de lucru închise azi de către agent
Articole de lucru
Articole de lucru Scadente azi
Totalul articolelor de lucru scadente azi ale agentului
Articole de lucru
Articole de lucru Deschise
Numărul total al articolelor de lucru deschise de către agent
Articole de lucru
Articole de lucru În întârziere
Numărul total al articolelor de lucru întârziate ale agentului
Articole de lucru
Articole de lucru Redeschise
Numărul total de Tichete redeschise de către agent
Articole de lucru
Articole de lucru Rezolvate
Numărul total de articole de lucru rezolvate de către agent în intervalul de date selectat
Articole de lucru
Articole de lucru Începute
Numărul total de articole de lucru începute de agent în intervalul de date selectat
Articole de lucru
Durata în zile
Durata în zile calendaristice. În cazul articolelor de lucru finalizate este (data de încheiere - data de lansare), iar în cazul articolelor deschise este (azi - data de lansare).
Articole de lucru
Numărul total de înregistrări afectate
Numărul total de înregistrări afectate
Articole de lucru
Numărul total de defecte
Numărul total de defecte înregistrate pentru fiecare articol de lucru (dacă este cazul)
Articole de lucru
Totalul operațiilor de Reprelucrare
Numărul total de reprelucrări pentru fiecare articol de lucru (dacă este cazul)
Articole de lucru
Data Scadentă
Data scadentă a articolului de lucru în format dată/oră
Articole de lucru
Data Scadentă_data
Data scadentă a articolului de lucru, doar în funcție de dată
Articole de lucru
Data finală
Data de încheiere a articolului de lucru în format dată/oră
Articole de lucru
Data finală_data
Data de încheiere a articolului de lucru, doar în funcție de dată
Articole de lucru
Prezintă Defecte
Indică dacă articolul de lucru conține sau nu defecte (Da sau Nu)
Articole de lucru
Referință
Numărul de referință al fiecărui articol de lucru
Articole de lucru
A fost Redeschis
Tichetele deschise după ce au intrat în statusul de rezolvat
Articole de lucru
Acordul nivelului de servicii (SLA)
Acordul privind nivelul de servicii care să indice dacă articolul de lucru se află sau nu în întârziere
Articole de lucru
Data inițială
Data de lansare a articolului de lucru în format dată/oră
Articole de lucru
Data de lansare_data
Data de lansare a articolului de lucru, doar în funcție de dată
Articole de lucru
Titlu
Titlul articolului de lucru
Scenariu
Număr de articole de lucru create
Se vor afișa în vizualizarea neprocesată
Trimitere e-mail către o singură adresă de e-mail, fie în câmpul Către, fie în câmpul CC
1
Nu
Trimitere e-mail către 2 sau mai multe adrese de e-mail, fie în câmpul Către, fie în câmpul CC
2 sau mai multe
Nu
Trimitere e-mail către o adresă de e-mail în câmpul Către, alta în câmpul CC și una în câmpul BCC
1 pentru fiecare adresă Către și CC
Nu
*Trimitere e-mail către o adresă de e-mail în câmpul Către și alta în câmpul BCC
1 pentru câmpul Către
Nu
Trimitere e-mail către 1 sau mai multe adrese de e-mail numai în BCC. Nicio informație în câmpurile TO sau CC.
0
Da - pentru cutia poștală de e-mail BCC
Trimitere e-mail către o singură adresă de e-mail care nu este configurată corect în Enate
0
Da - pentru adresa de e-mail neconfigurată
Trimitere e-mail către o adresă de e-mail care nu este configurată corect în Enate și o adresă de e-mail configurată în Enate
1 pentru adresa de e-mail configurată
Nu
Tipul articolului de lucru | Informații detaliate | Notițe |
Mesaje primite | Veți primi notificări cu privire la articolele de lucru din Inbox-ul dvs., respectiv articolele de lucru care v-au fost alocate. |
Această opțiune este activată în mod implicit pentru toți utilizatorii. |
Cozile mele de așteptare | Veți primi notificări despre articolele de lucru care se află în Cozile de așteptare din care faceți parte și/sau pe care le gestionați. |
Această opțiune este activată în mod implicit pentru liderii echipei. |
Tipul de notificare
| Informații detaliate | Notițe |
Informații noi Primite | S-a primit un nou e-mail sau o nouă notiță de autoservire în legătură cu articolul de lucru |
|
Articol de lucru alocat mie | Utilizatorul alocat unui articol de lucru a fost înlocuit cu mine |
|
Articol de lucru nou în coada de așteptare | Coada de așteptare alocată unui articol de lucru s-a schimbat într-o Coadă de așteptare din care fac parte și/sau pe care o gestionez eu |
|
Nou Fișier/Link adăugat | Un nou fișier/link a fost adăugat la articolul de lucru |
|
Memento pentru data scadentă „În pericol” |
Data scadentă a articolului de lucru se consideră a fi în pericol. Aceasta se calculează prin scăderea timpului estimat pentru articolul de lucru cu un supliment de 30 de minute din data/ora scadentă. | De exemplu, dacă articolul de lucru trebuie finalizat la ora 17:00, iar timpul estimat pentru finalizarea acestuia este de o oră, memento-ul cu data scadentă „în pericol” va fi trimis la ora 15:30.
Rețineți că această notificare nu va fi trimisă dacă: · articolul de lucru se află în stare de Proiect · articolul de lucru se află în starea „În curs de desfășurare” și este alocat unui utilizator · articolul de lucru se află în starea „În așteptare” ȘI data scadentă a fost configurată cu opțiunea „Adăugați timp de așteptare la data scadentă” |
Articolul de lucru se află În întârziere | Data scadentă a articolului de lucru nu a fost respectată, iar acesta este acum în întârziere. |
|
Acțiune respinsă | O Acțiune a fost anulată sau marcată ca fiind imposibil de finalizat. |
|
Cazul necesită atenție | Un Caz a întâmpinat o problemă și necesită intervenție înainte de a putea continua. |
|
Evaluare inter pares realizată | Evaluarea inter pares cu privire la o Acțiune a fost finalizată |
|
Acum aveți posibilitatea de a reprelucra un Caz dintr-o Acțiune, fără a mai fi nevoie să accesați mai întâi Cazul principal pentru a-l reprelucra.
Rețineți că, atunci când reprelucrați un Caz, Cazul va fi prezentat ca fiind În derulare. Totodată, dacă reprelucrați un Caz dintr-o Acțiune, întrucât toate Acțiunile în desfășurare pentru Cazul respectiv se vor închide odată ce faceți clic pe "Reprelucrare", se va închide și Acțiunea curentă în care vă aflați.
Utilizatorii nu mai au posibilitatea de a folosi programări vechi, neactualizate sau programări care au fost activate în momentul inițierii unui Caz sau a unei Acțiuni configurate să necesite o programare în Work Manager. Acest lucru ajută la evitarea creării involuntare a unor programări vechi și neactualizate, asigurând astfel că singura activitate care se desfășoară este cea prevăzută.
Am modificat modul de calcul al datei de "Rezolvat la" pentru un Tichet divizat.
Acum calculăm acest lucru ca fiind data maximă de "Rezolvat la" pentru Tichetele în urma cărora s-a divizat - practic, atunci când ultimul dintre Tichetele divizate "secundare" este finalizat, Tichetul principal este și el marcat cu aceeași dată "Rezolvat la". Cu metoda anterioară, era posibil ca Tichetul principal să fie marcat ca fiind rezolvat la o dată anterioară față de unele dintre Tichetele secundare divizate. Această metodă asigură, de asemenea, că data "Rezolvat la" a Tichetului principal nu se modifică după ce a fost stabilită.
Exemplu:
Tichetul A a fost divizat în bilete B și C.
Tichetul B este rezolvat la "02-02-2022 01:10:00", iar Tichetul C este rezolvat la "03-02-2022 02:00:00".
Ora stabilită pentru rezolvarea Tichetului A va fi "03-02-2022 02:00:00".
Am îmbunătățit funcția de monitorizare a timpului accesibilă pentru Tichete, Cazuri și Acțiuni, astfel încât să afișeze mai multe informații și să fie mai ușor de utilizat.
Acum puteți vizualiza mai ușor timpul de lucru al Agenților la un articol înregistrat anterior și puteți extinde fișa în modul ecran complet pentru a vizualiza informații mai detaliate privind modificările efectuate anterior, inclusiv cine a efectuat modificarea, când și în ce s-a modificat.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2022.3 ale Enate
În această versiune ne-am concentrat pe două aspecte principale pentru a îmbunătăți funcționalitatea și productivitatea din Work Manager.
Pentru o prezentare mai generală a modificărilor din versiunea 2022.3, puteți viziona acest clip video sau puteți consulta fiecare secțiune în parte.
Am efectuat o revizuire majoră a notificărilor, oferind astfel utilizatorilor și liderilor de echipă mai multe funcții și opțiuni de ajustare, pentru a fi informați în mod activ cu privire la activitatea din cadrul Tichetelor, Acțiunilor și Cazurilor care îi interesează.
Am luat în considerare feedback-ul privind introducerea mai multor funcții de îmbunătățire a cronologiei, a monitorizării timpului și, în special, a gestionării fișierelor pentru Tichete, Acțiuni și Cazuri.
Puteți consulta o listă a noilor caracteristici, îmbunătățiri și remedieri de erori pe care le-am inclus în această versiune în documentele de mai jos:
Pentru o listă mai detaliată a modificărilor, inclusiv cele aduse interfeței pentru programarea aplicației, depozitului de date și orice alte modificări importante, consultați secțiunea dedicată Notelor de lansare.
Am mai adăugat opțiunea de a selecta limba engleză americană (en-us) ca limbă utilizată în sistem, pe lângă engleza britanică, franceză, germană, spaniolă, portugheză braziliană, română, poloneză, maghiară și rusă.
Am introdus o nouă valoare de setare numită „Restricție de modificare a defectelor” în secțiunea Setări de sistem din Builder, care vă permite să configurați restricționarea accesului la modificarea oricăror informații din rubrica Defecte din Cazuri, Acțiuni și
Tichete. Agenții de servicii au întotdeauna permisiunea de a adăuga o notificare a defectelor și de a marca un defect ca fiind rezolvat, dar atunci când această setare de „Restricție” este activată în Builder, numai agentul care a creat defectul poate modifica sau șterge ulterior orice detaliu al notificării respective.
Am realizat îmbunătățiri în ceea ce privește activitatea cu articolele de lucru asociate. Acum, puteți vedea cu ușurință Cazul principal al unui articol de lucru.
De exemplu:
Dacă un Tichet este structurat în mai multe Tichete secundare, se va afișa un link de acces la Tichetul principal pe toate Tichetele secundare.
Dacă mai multe articole de lucru sunt fuzionate într-un singur articol secundar, pe acesta se va afișa un link pentru a accesa toate articolele principale.
Dacă un Tichet este convertit într-un Caz, pe toate Cazurile secundare va fi afișat un link pentru a accesa Tichetul principal.
Am introdus o îmbunătățire în ceea ce privește partajarea comunicărilor la crearea de noi articole de lucru asociate direct din Cazuri / Tichete. Astfel, când alegeți să partajați comunicări între articolele de lucru asociate, vor fi partajate și comunicările aferente articolelor de lucru.
De exemplu, când se creează un nou Caz/Tichet asociat, puteți copia comunicările aferente articolelor de lucru, respectiv e-mailurile (inclusiv anexele de e-mail) și notițele din Cazul/Tichetul original în noul Caz asociat. În acest scenariu, se vor copia, de asemenea, și comunicările care figurează în Acțiunile Cazului inițiat. În mod similar, un Tichet divizat va copia comunicările din Tichetul principal.
Consultați aici pentru mai multe informații despre articolele de lucru aferente și cele asociate:
Am adus îmbunătățiri și la „Funcționalitatea articolelor de lucru asociate”. Astfel, dacă un articol de lucru este asociat altuia, dar este ulterior fuzionat, divizat sau convertit într-un Caz, articolele de lucru rezultate vor păstra o legătură cu articolul respectiv. Până acum, această legătură nu era păstrată în astfel de scenarii.
De exemplu:
Dacă un Tichet este asociat unui alt articol de lucru și acel Tichet este fuzionat cu un altul, Tichetul fuzionat va avea, de asemenea, o legătură cu celălalt articol de lucru.
Dacă un Tichet este asociat unui alt articol de lucru și acel Tichet este divizat în mai multe Tichete, Tichetele secundare subsecvente vor avea, de asemenea, o legătură cu celălalt articol de lucru.
Dacă un Tichet este asociat unui alt articol de lucru și acel Tichet este ulterior convertit într-un Caz, Cazul subsecvent va avea, de asemenea, o legătură cu celălalt articol de lucru.
Rețineți că, la fuzionarea unei Acțiuni cu un alt articol de lucru într-un articol secundar, întrucât Acțiunile nu pot fi asociate, Cazul principal al Acțiunii este cel care va fi asociat cu articolul secundar.
Am introdus îmbunătățiri semnificative la modul în care puteți vizualiza și gestiona fișierele și link-urile din Tichete, Acțiuni și Cazuri. Cardul de Fișiere, care era afișat anterior în bara laterală, a fost extins și relocalizat în secțiunea „Fișiere” din pagina principală a articolului de lucru, alături de Cronologie - aici puteți adăuga acum fișiere și link-uri și le puteți vizualiza pe cele adăugate la articolul de lucru.
În secțiunea Fișiere se află toate fișierele și link-urile alocate articolului de lucru respectiv și articolelor de lucru aferente, precum și anexele e-mailurilor primite și trimise...
Toate fișierele/link-urile corespunzătoare articolului de lucru deschis sunt afișate în partea de sus a secțiunii fișiere, iar cele corespunzătoare articolelor de lucru aferente sunt afișate într-o secțiune separată, situată mai jos. Articolele sunt ordonate în funcție de data/ora la care au fost încărcate, cu cele mai recente în partea de sus.
Puteți vedea numele fișierului, tipul de fișier, dimensiunea acestuia, utilizatorul care l-a încărcat (și când), precum și numărul de referință și articolul de lucru în care a fost încărcat. De asemenea, puteți vedea etichetele și notițele care au fost adăugate la fișierele.
Diferitele pictograme vă vor ajuta să descoperiți informații suplimentare:
Toate fișierele din secțiunea Fișiere se pot introduce ca anexe în orice e-mail de ieșire, iar link-urile se pot adăuga în corpul e-mailului.
Vă rugăm să rețineți că, atunci când efectuați un upgrade de la versiuni mai vechi de 2022.3, fișierele anexate direct la un articol de lucru vor apărea toate în secțiunea „Alte articole de lucru” fără un număr de referință. În schimb, fișierele anexate la e-mailurile pentru articolul de lucru respectiv vor apărea în secțiunea „Curent”.
Dacă articolul de lucru vă este alocat, puteți adăuga fișiere și link-uri la un articol de lucru în secțiunea Fișiere. Puteți încărca mai multe fișiere simultan. Faceți clic pe link-urile de încărcare din partea de sus a paginii pentru a încărca.
De asemenea, puteți glisa și plasa fișiere în secțiunea Fișiere pentru a le încărca.
Notă: Dimensiunea maximă pentru fiecare fișier este de 100,00 MB.
Ca regulă generală, toate tipurile de fișiere pot fi încărcate, însă acestea pot fi restricționate în secțiunea de Setări generale din Builder.
Se pot adăuga etichete la fișiere și link-uri. Etichetele vă ajută să structurați fișierele, aspect important atunci când trimiteți informații. Titlurile de etichete disponibile sunt setate în Builder.
Totodată, se pot adăuga etichete la mai multe fișiere și link-uri simultan, selectând unul sau mai multe articole și prin intermediul pictogramei, acestea fiind apoi afișate în antetul rubricii Fișiere.
Odată adăugate etichetele, fișierele/link-urile vor putea fi adăugate automat la e-mailurile cu etichete corespunzătoare, oferind astfel garanția că toate documentele de același tip sunt incluse în anumite e-mailuri/conținut al corpului e-mailului.
Când se introduce un mesaj cu răspuns predefinit într-un e-mail sau când un nou e-mail este creat automat și expediat în timpul procesului, sistemul va identifica toate etichetele aferente textului predefinit/șablonului de e-mail și va anexa automat toate fișierele din acel articol de lucru care au aceeași etichetă. Etichetele sunt asociate răspunsului predefinit/conținutului de e-mail ca parte a configurării sistemului de către utilizatori în Builder atunci când creează șabloanele de e-mail.
Etichetarea fișierelor este o caracteristică importantă pentru procesele care implică tehnologia de automatizare. Exemplu: dacă o Acțiune automatizată ulterior necesită informații cu privire la fișierele anexate la Caz și care este fișierul de „Confirmare a facturii”, puteți marca fișierele relevante ca atare și, indiferent de numele fișierului, tehnologia de automatizare va selecta acel fișier pe baza etichetei sale. O astfel de tehnologie de automatizare externă poate furniza, în egală măsură, etichete ca parte a încărcării documentelor la articolele de lucru din Enate, pentru o utilizare manuală/automată.
Notă: Dacă etichetele fișierelor nu sunt configurate în sistem, nu se va afișa opțiunea „Adăugați o etichetă de fișier”.
Puteți adăuga notițe la fișiere și link-uri, prin care să oferiți o scurtă descriere a conținutului sau orice alte informații care ar putea fi utile.
Se pot adăuga notițe la mai multe fișiere și link-uri simultan, selectând unul sau mai multe articole și prin intermediul pictogramei, acestea fiind apoi afișate în antetul rubricii Fișiere.
Meniul din dreapta vă permite să previzualizați un fișier în mod individual. Previzualizarea se va deschide într-o pagină nouă.
Dacă fișierul nu poate fi previzualizat, se va afișa o fereastră de confirmare care va explica acest lucru și va oferi opțiunea de a descărca fișierul. Tipurile de fișiere acceptate pentru previzualizare sunt următoarele: txt, pdf, jpg, jpeg, jpe, jif, jfif, jfi, png, gif, web, tiff, tif, heif, heic, svg, svgz.
Puteți descărca fișiere individuale accesând opțiunea din meniul din dreapta.
Puteți descărca mai multe fișiere simultan prin selectarea fișierelor pe care doriți să le descărcați și selectarea opțiunii din partea de sus a ecranului. Acestea pot fi descărcate ca mai multe fișiere individuale sau ca un singur fișier comprimat ZIP, prin intermediul opțiunii de descărcare în format ZIP.
Puteți elimina fișiere sau link-uri accesând opțiunea din meniul din dreapta.
Puteți elimina mai multe fișiere/link-uri simultan prin selectarea fișierelor pe care doriți să le eliminați și selectarea opțiunii din partea de sus a ecranului.
Puteți filtra fișierele și link-urile care sunt afișate în rubrica Fișiere utilizând opțiunea de filtrare din partea de sus a ecranului. Puteți filtra în funcție de: Anexe, Anexele de e-mail trimise, Anexele de e-mail primite și Link-uri.
Pentru a vă ajuta să localizați fișiere individuale sau link-uri, aveți la dispoziție și opțiunea de căutare cu text liber. Puteți căuta pe baza diferitelor categorii, precum: nume de fișiere, informații despre etichete și notițe.
A fost adăugată o scurtă descriere a Cazurilor din cadrul Acțiunilor, astfel încât utilizatorii să poată consulta mai ușor această descriere și să aibă un context mai amplu al Acțiunii la care lucrează.
Dacă scurta descriere a Cazului unei Acțiuni a fost editată, modificările aduse descrierii se vor reflecta în ecranele de Acțiuni ale tuturor Acțiunilor Cazului ( poate fi nevoie să reîmprospătați ecranul Acțiunii pentru ca acest lucru să aibă efect imediat), iar titlul Acțiunii va fi format din:
'Referință Acțiune - Scurtă descriere a Cazului - Numele procesului de Acțiune' '10040-C-A1. 1 - Inițiere Jack Jones - Aprobarea RH'
Rețineți că scurta descriere a Cazului nu poate fi editată direct dintr-o Acțiune.
Această denumire va fi afișată în rubrica Acțiune:
Scurta descriere a Cazului va fi și titlul care figurează în rubrica „Titlu” din grila de pe pagina de pornire a Acțiunii.
Acum puteți configura sistemul pentru a crea automat un nou contact extern la primirea de e-mailuri care conțin adrese de e-mail noi.
Noua opțiune care permite acest lucru se găsește în secțiunea Setări generale din Builder, și este setată în mod implicit ca fiind ACTIVATĂ pentru crearea automată a contactelor din e-mailuri.
Rețineți că, atunci când se creează automat o asemenea înregistrare nouă de contact, compania la care va fi asociat depinde de setarea domeniului de aplicare a contactelor stabilită: Dacă acesta este setat la „Global” sau „Global și local”, contactul creat automat va avea un domeniu de aplicare global, deci nu va fi asociat cu nicio companie specifică. Dacă este configurată pentru „Local”, contactul creat automat va fi creat în cadrul companiei din care face parte articolul de lucru corespunzător.
Sistemul va completa automat numele și prenumele persoanei de contact pe baza numelui afișat în e-mail. Mai multe detalii referitoare la acest aspect:
Dacă numele afișat în e-mail conține un spațiu, valoarea de dinaintea primului spațiu va fi folosită ca prenume a persoanei de contact, iar valoarea de după ultimul spațiu va fi folosită ca nume de familie. De exemplu, dacă numele afișat în e-mail este „John Smith”, persoanei de contact va fi completat automat ca „John”, iar numele de familie va fi completat automat ca „Smith”.
Dacă numele afișat în e-mail conține o virgulă, valoarea de dinaintea primei virgule va fi folosită ca nume de familie a persoanei de contact, iar valoarea de după virgulă, dar înainte de spațiu, ca prenume. De exemplu, dacă numele afișat în e-mail este „Smith, John”, atunci numele de familie a persoanei de contact va fi completat automat ca „Smith”, iar prenumele va fi completat automat ca „John”.
Dacă sistemul nu poate completa automat numele și prenumele cu certitudine, atunci contactul va fi creat automat fără nume și prenume, iar utilizatorul va fi invitat să completeze el însuși aceste date când trimite articolul de lucru.
Mai mult, în pagina de gestionare a contactelor a fost adăugată o nouă rubrică standard, denumită „Creare automată”, care permite utilizatorilor să vadă contactele externe care au fost create automat și cele create manual.
Vă rugăm să rețineți că, odată ce un contact creat automat este editat, acesta nu va mai fi afișat ca un contact creat automat în coloana din Pagina de gestionare contacte.
Am realizat îmbunătățiri ale cronologiei, la care am adăugat mai multe informații utile.
Istoricul de reprelucrare a Cazului figurează acum în cronologia Cazului, inclusiv informațiile despre cine a setat Cazul pentru reprelucrare, când a fost configurat pentru reprelucrare, dar și numărul Etapei și Acțiunea din care a fost configurat pentru reprelucrare.
Puteți vizualiza istoricul de reprelucrare a Cazului în cronologie, activând noua funcție de filtrare a acesteia.
Pentru o gestionare mai eficientă a activității în raport cu acordul nivelului de servicii, am adăugat opțiunea de a consulta în cronologie când a fost modificată data scadentă.
Dacă s-a actualizat data scadentă, veți vedea noua dată/ora la care a fost modificată, cine a modificat-o, când a fost făcută modificarea și motivul modificării. Motivul modificării poate fi o modificare manuală, o modificare a etapei Cazului sau o modificare în categoria Tichetului (probabil legată de procedurile de scadență).
Puteți vizualiza când data scadentă a fost modificată sau când aceasta nu a fost respectată, selectând opțiunile corespondente din filtrul cronologic.
Mai mult, acum puteți accesa modificările aduse categoriilor de Tichete în cronologie, selectând opțiunea „Categoria de Tichete modificată” din filtrul cronologic.
Înregistrarea din cronologie va arăta cine a modificat categoria Tichetelor, când a modificat-o și în ce a fost modificată.
Puteți utiliza funcția de Căutare rapidă pentru a găsi fișiere individuale sau pentru a localiza un articol de lucru prin căutarea unuia dintre fișierele acestuia. Căutarea fișierelor în Căutare rapidă va căuta atât fișiere care sunt conectate direct la articolul de lucru, cât și fișiere care au fost atașate la comunicările privind articolul de lucru respectiv.
Rezultatele căutării vor include detalii cum ar fi tipul de fișier (de exemplu, dacă a fost atașat la articolul de lucru sau la o comunicare), data ultimei actualizări a articolului de lucru (dacă fișierul este atașat la un articol de lucru), sau data la care a fost trimis/primit e-mailul (dacă fișierul este o anexă de comunicare), numărul de referință și titlul articolului/articolelor de lucru la care este atașat fișierul și subiectul comunicării (dacă fișierul este o anexă de comunicare). Rezultatele căutării vor fi ordonate în funcție de data la care fișierul a fost actualizat ultima dată sau de data la care a fost trimis/primit e-mailul (în cazul în care fișierul este o anexă de comunicare), cu datele cele mai recente în partea de sus. Dacă faceți clic pe fișier, veți descărca o copie a acestuia.
Rețineți că veți putea vedea numai fișierele și articolele de lucru la care aveți acces pe baza permisiunilor de care beneficiați. Aceste setări sunt configurate în Builder, faceți clic aici pentru mai multe informații. De asemenea, nu se vor putea căuta fișiere sau anexe de comunicare care au fost eliminate.
În plus, pentru a reduce incidentele privind performanța, funcția de Căutare rapidă nu va afișa rezultatele căutării pentru:
Anexe de comunicare care încep cu "Atașament Mime"
Anexe de comunicare care încep cu "Atașament-MIME"
Puteți căuta în continuare textul atașamentului mime, dar singurele rezultate vor fi cele din fișierele articolului de lucru. Puteți încerca să căutați ''mim'', ceea ce ar putea da alte rezultate.
Rețineți, de asemenea, că pentru căutarea fișierelor, sistemul utilizează logica "începe cu", adăugând un metacaracter la sfârșitul textului de căutare. De exemplu, dacă se caută un fișier numit " Procesare factură.docx", căutările pentru "procesare" nu vor găsi fișierul, dar căutările pentru "factură" îl vor găsi.
Când se inițiază un Tichet prin primirea unui e-mail de intrare, se va trimite un e-mail de confirmare automat, confirmând primirea e-mailului principal și crearea unui Tichet ca rezultat al primirii e-mailului. În plus, e-mailul principal va fi inclus în confirmarea de primire, păstrând întreaga formatare originală. Acest lucru ajută la rezolvarea anumitor aspecte de afișare a formatului întâlnite în e-mailurile de confirmare automată atunci când se creează un nou Tichet.
Am adăugat opțiunea de a edita scurta descriere a unui Caz în Work Manager.
Dacă noua opțiune „Permiteți modificarea titlului” a fost activată în secțiunea Informații despre Caz din Builder, utilizatorii din Work Manager vor putea edita descrierea scurtă a unui Caz.
Acesta va fi titlul care va figura în partea de sus a fișei Cazului.
Acesta va fi titlul care va figura, de asemenea, în rubrica „Titlu” din grila paginii de pornire.
Dacă și descrierea scurtă a Cazului unei Acțiuni este editată, titlul Acțiunii care va apărea în partea de sus a rubricii Acțiuni va fi format din descrierea scurtă a Cazului și din titlul Acțiunii.
Acesta va fi titlul care va apărea și în rubrica „Titlu” din grila paginii de start.
Utilizatorii au acum opțiunea de a anula alocarea articolelor de lucru aflate în orice stare, inclusiv în stadiul de Rezolvat (singura excepție fiind starea de „Închis”).
Utilizatorii au acum posibilitatea de a opta să nu mai trimită e-mailuri generate automat pentru Tichete la o anumită adresă de e-mail, dacă aceasta este inclusă ca adresă Către, CC sau BCC. Această operațiune se poate efectua din secțiunea „Adrese de e-mail blocate” prin selectarea noii opțiuni „Dezactivați toate e-mailurile generate automat către această adresă”. Anterior, opțiunea de anulare a trimiterii unor astfel de e-mailuri către anumite adrese era disponibilă doar în momentul creării unui Tichet - această nouă opțiune mărește posibilitatea de a acoperi toate situațiile din cadrul unui Tichet.
Pe baza funcțiilor de programare și de ieșire a e-mailurilor pe care le-am adăugat în ultimele două versiuni, am efectuat câteva îmbunătățiri pentru a menține trimiterea de e-mailuri cât mai simplă posibil: acum, în momentul în care trimiteți un e-mail, butoanele "Trimiteți acum" și "Anulați" din cronologie vor apărea numai dacă ați programat trimiterea e-mailului mai târziu de 2 minute, pentru a vă permite să trimiteți imediat e-mailul programat în cazul în care vă răzgândiți sau pentru a anula trimiterea e-mailului programat. În caz contrar, aceste butoane nu vor apărea în cronologie. Veți avea în continuare opțiunea de a recupera e-mailurile trimise pentru o perioadă de până la două minute, dacă aveți configurată această întârziere.
Am adăugat câteva opțiuni suplimentare de coloane standard pentru grila paginii de pornire în Work Manager. Aruncați o privire la acestea și la modul în care le puteți adăuga la vizualizarea standard a grilei:
Aceste coloane suplimentare (împreună cu multe altele deja disponibile) vă oferă mai multe posibilități de a gestiona atât articolele dumneavoastră de lucru, cât și ale echipei dumneavoastră la un nivel superior "multiliniar", fără a fi nevoie să accesați articole specifice, și vă permit să localizați mai bine activitățile relevante direct din grilă.
Aceste noi opțiuni de coloane sunt:
Contact principal - persoana principală de contactat pentru cererea în curs de desfășurare
Solicitant - persoana care a formulat inițial cererea
Subiect - persoana despre care este vorba în articolul de lucru
Ultimul e-mail primit - data și ora la care a fost primit ultimul e-mail al unui articol de lucru
Ultimul expeditor de e-mail - detaliile ultimei persoane care a trimis e-mailul referitor la un articol de lucru. Dacă utilizatorul se află deja în sistem, această coloană va afișa numele acestuia; în caz contrar, se va afișa adresa de e-mail a acestuia.
Vă rugăm să rețineți că coloanele "Ultimul e-mail primit" și "Ultimul expeditor de e-mail" nu vor include e-mailurile partajate de la un articol de lucru conectat.
Dacă sistemul este configurat pentru a vă permite să ștergeți atașamentele de e-mail, puteți șterge atașamentele provenite dintr-un e-mail care se află în fișierul unui articol de lucru. Acest lucru este util atunci când, de exemplu, aveți de-a face cu informații sensibile în atașamentele de e-mail.
Atașamentul eliminat va dispărea, de asemenea, și din alte articole de lucru asociate, cum ar fi alte Acțiuni dintr-un Caz, Cazuri secundare, Tichete secundare și Tichete principale dacă un Tichet a fost fuzionat, Cazuri secundare și Tichete principale dacă un Tichet a fost convertit într-un Caz.
Rețineți însă că, dacă eliminați un atașament de e-mail dintr-un Tichet care a fost divizat sau care este Tichetul secundar al unei divizări, fișierul eliminat nu va fi eliminat din celălalt Tichet secundar sau din Tichetul principal.
Rețineți, de asemenea, că eliminarea unui atașament dintr-un articol de lucru asociat NU va șterge atașamentul din articolul (articolele) de lucru cu care acesta este asociat.
Atașamentul va fi eliminat complet din sistem, astfel încât nu-l veți mai putea căuta prin Căutarea rapidă și nu va mai fi disponibil pentru a fi atașat la un nou e-mail referitor la articolul de lucru.
Orice activitate ulterioară asupra articolului de lucru nu va putea restabili atașamentul eliminat, precum nici crearea unui nou articol de lucru asociat nu va restabili atașamentul eliminat.
Veți primi o notificare în cronologie și în rubrica de comunicări în momentul în care un atașament de e-mail este eliminat, împreună cu numele fișierului eliminat, persoana care l-a eliminat, precum și subiectul și data/ora la care a fost trimis e-mailul la care a fost atașat.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2022.2 ale Enate
Am făcut o serie de îmbunătățiri în această versiune de Enate pentru a facilita livrarea și gestionarea proceselor de afaceri. Consultați secțiunile individuale ale fiecăreia pentru a descoperi toate îmbunătățirile realizate, sau aruncați o privire la clipurile video de prezentare generală pentru a obține o imagine de ansamblu.
Iată doar câteva dintre lucrurile pe care le-am adăugat în Work Manager:
Am adăugat o caracteristică nouă la funcția de Căutare rapidă, care permite utilizatorilor să caute anumite fișiere sau să caute articole de lucru prin intermediul fișierelor respective.
Am adăugat o setare opțională pentru a permite utilizatorilor din Work Manager să elimine atașamentele de e-mail din cadrul unui articol de lucru, opțiune utilă în cazul în care aveți de-a face cu informații sensibile.
Am adăugat câteva funcții suplimentare pentru coloanele din grila paginii de start.
De asemenea, am remediat anumite aspecte de afișare a formatului întâlnite în e-mailurile de confirmare automată la crearea unui nou Tichet.
Puteți găsi informații suplimentare despre aceste îmbunătățiri și multe altele în secțiunea Jurnal de modificări.
v2021.2
În cadíul activitățiloí de susțineíe caíe se desfășoaíă întíe difeíite Cazuíi și ľichete, puteți paítaja e-mailuíi întíe aíticolele de lucíu Sincíonizate, pentíu a putea fi vizualizate de mai multe peísoane. Aveți opțiunea de face acest lucíu chiaí și cu aíticolele de lucíu la caíe nu aveți acces.
Puteți paítaja e-mailuíi întíe aíticolele de lucíu asociate în două moduíi:
1. De la un e-mail existent - faceți clic pe pictogíama „+”din paítea de sus a e-mailului, apoi selectați aíticolul de lucíu coíespunzătoí cu caíe doíiți să paítajați e-mailul íespectiv.
2. Píin íedactaíea unui e-mail nou - Un alt mod de paítajaíe aí fi când íedactați un e-mail nou, píin simpla adăugaíe a număíului de íefeíință al aíticolului de lucíu în secțiunile Cătíe, CC sau BCC, făcând clic pe pictogíama „+”, la fel ca la adăugaíea unei adíese de e- mail.
Puteți folosi această aboídaíe chiaí și atunci când doíiți să distíibuiți numai e-mailuíile întíe aíticolele de lucíu asociate, făíă a fi nevoie să adăugați adíesele de e-mail.
Rețineți că puteți partaja e-mailuri numai între articolele de lucru asociate. În plus, odată ce un e-mail a fost distribuit între articolele de lucru, acesta nu poate fi anulat
E-mailul íespectiv va fi tíimis în mod noímal la oíice adíesă specificată și va fi, de asemenea, paítajat cu aíticolele de lucíu selectate.
Când cineva íăspunde la e-mailul paítajat, íăspunsul va fi atașat ambeloí aíticole de lucíu.
v2021.2
Anumite funcții din Enate vă permit să gestionați activitățile desfășurate de către mai multe echipe. Puteți crea și supraveghea cu ușurință articolele de lucru, chiar și atunci când nu aveți acces deplin la activitatea celorlalți.
Aveți posibilitatea:
Să creați și să sincronizați articole de lucru, chiar și pe cele din domeniile de activitate la care nu aveți acces.
Să partajați și să adăugați comunicări între articolele de lucru.
Vom analiza unele dintre aceste caracteristici, pornind de la modul în care se creează articolele de lucru asociate.
Pentru a crea un nou Tichet asociat unui Caz sau unui Tichet existent, faceți clic pe linkul „+ Articol de lucru” afișat lângă secțiunea articolului de lucru și alegeți opțiunea „Tichet” din lista de opțiuni.
În fereastra pop-up rezultată, puteți filtra pentru a căuta noul tip de Tichet pe care doriți să îl creați, prin două metode:
căutare în funcție de ruta de e-mail – puteți specifica adresa de e-mail la care se trimit în mod normal e-mailurile pentru a crea articole de lucru. Adesea, corespondența electronică reprezintă o anumită parte a activității în cadrul căreia doriți să creați noul articol de lucru. Ca o scurtătură utilă, am adăugat aici o opțiune prin care puteți căuta în funcție de adresa de e-mail și puteți limita imediat numărul de Tichete din care să alegeți. Selectarea unei adrese de e-mail va filtra posibilitățile de selectare numai la proiectele legate de acea adresă de e-mail.
selectarea Clientului, a Contractului, a Serviciului și a unui Tichet (acestea vor avea valori implicite în cazul în care există o singură opțiune de ales).
Puteți ajusta setările de mai jos pentru acest Tichet:
Un Caz Asociat este un Caz care este conectat la un Caz sau la un Tichet, dar Cazul principal al acestuia este complet independent. Acest lucru este util atunci când data scadentă a Cazului principal nu depinde de finalizarea unei părți secundare (de exemplu, de către un alt departament).
Pentru a crea un Caz nou asociat unui Caz sau unui Tichet existent, selectați link-ul „+ Articol de lucru” afișat lângă secțiunea articolului de lucru și apoi alegeți opțiunea „Caz” din lista de opțiuni.
În fereastra pop-up rezultată, puteți filtra pentru a căuta noul tip de Caz pe care doriți să îl creați, prin două metode:
căutare în funcție de ruta de e-mail – puteți specifica adresa de e-mail la care se trimit în mod normal e-mailurile pentru a crea articole de lucru. Adesea, corespondența electronică reprezintă o anumită parte a activității în cadrul căreia doriți să creați noul articol de lucru. Ca o scurtătură utilă, am adăugat aici o opțiune prin care puteți căuta în funcție de adresa de e-mail și puteți limita imediat numărul de Cazuri din care să alegeți. Selectarea unei adrese de e-mail va filtra posibilitățile de selectare numai la proiectele legate de acea adresă de e-mail.
selectarea Clientului, a Contractului, a Serviciului și a unui Caz (acestea vor avea valori implicite în cazul în care există o singură opțiune de ales).
Puteți ajusta setările de mai jos pentru acest Caz:
Un Caz Secundar se va comporta în funcție de configurația sa specifică, dar Cazul său „principal” nu se va încheia până când nu se finalizează toate Cazurile sale Secundare.
Prin urmare, puteți crea un Caz Secundar numai dintr-un Caz existent.
Pentru a crea un nou Caz Secundar, selectați link-ul „+ Articol de lucru” afișat lângă secțiunea unui Caz și alegeți opțiunea „Caz Secundar” din listă.
În fereastra pop-up rezultată, puteți filtra pentru a căuta noul tip de Caz Secundar pe care doriți să îl creați, prin două metode:
căutare în funcție de ruta de e-mail – puteți specifica adresa de e-mail la care se trimit în mod normal e-mailurile pentru a crea articole de lucru. Adesea, corespondența electronică reprezintă o anumită parte a activității în cadrul căreia doriți să creați noul articol de lucru. Ca o scurtătură utilă, am adăugat aici o opțiune prin care puteți căuta în funcție de adresa de e-mail și puteți limita imediat numărul de Cazuri Secundare din care să alegeți. Selectarea unei adrese de e-mail va filtra posibilitățile de selectare numai la proiectele legate de acea adresă de e-mail.
selectarea Clientului, a Contractului, a Serviciului și a unui Caz Secundar (acestea vor avea valori implicite în cazul în care există o singură opțiune de ales). Rețineți că Clientul pentru un Caz Secundar se va autocompleta la fel ca și Cazul său inițial, și anume Cazul din care îl creați.
Puteți ajusta setările de mai jos pentru acest Caz Secundar:
În rubrica de Cazuri Secundare vor fi afișate următoarele informații pentru toate Cazurile Secundare din cadrul unui Caz:
Pictograma de Stare Actuală
Numărul de referință al Cazului Secundar și titlul Cazului
Număr de acțiuni – Numărul de acțiuni asociate Cazului Secundar Proprietar – proprietarul cazului (dacă este stabilit)
Coada de așteptare – Coada de așteptare a cazurilor (dacă este stabilită)
Data scadentă – Data scadentă a Cazului
Pictograma de extindere a Cazului Secundar pentru a dezvălui Acțiunile sale
Explicația numărului de referință al Cazului Secundar
Numerele de referință ale Cazurilor Secundare pot fi defalcate în felul următor:
În secțiunea „Link-uri” puteți vizualiza toate articolele de lucru asociate unui Tichet sau unui Caz.
În grila din secțiunea Link-uri puteți vizualiza o listă a articolelor de lucru asociate, care indică referința, titlul, destinatarul, coada de așteptare și data scadentă a unui articol de lucru.
Există și o pictogramă pentru a deconecta articolul de lucru, în cazul în care acesta a fost asociat din greșeală.
De asemenea, puteți extinde Cazurile asociate pentru a afișa Acțiunile acestora.
Dacă nu aveți acces la un anumit proiect de afaceri, articolele de lucru din acest proces vor apărea în gri și nu veți putea să le deschideți sau să le editați. Veți putea, totuși, să vizualizați informațiile de nivel superior despre articolul de lucru, de exemplu cui îi este repartizat, în ce coadă de așteptare se află și data scadentă.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2021.1 ale Enate
Am făcut o serie de îmbunătățiri odată cu lansarea celei mai recente versiuni a Work Manager v2021.1.
Pentru o prezentare rapidă a principalelor modificări, consultați acest scurt clip video explicativ:
În cea mai recentă versiune a Enate am simplificat stările prin care poate trece un element de lucru pentru a face procesarea elementelor de lucru mai simplă și mai ușoară. Urmăriți clipul video de mai jos pentru a afla mai multe:
Am adăugat noi funcționalități de planificare a emailurilor care funcționează împreună cu pagina folderului de trimis. Urmăriți acest video pentru o scurtă prezentare:
v2021.1
Puteți programa data și ora la care va fi trimis un e-mail selectând opțiunea Programare trimitere.
E-mailul programat va apărea în filele Comunicare și Cronologie, împreună cu persoana care l-a programat și data la care a fost programat. De asemenea, puteți trimite imediat un e-mail programat din filele Comunicare și Cronologie.
E-mailurile pe care ați programat să le trimiteți la o dată ulterioară vor apărea în pagina Outbox.
Puteți accesa Pagina Outbox din linkul de navigare. Numărul total de e-mailuri din Outbox va fi, de asemenea, afișat în linkul de navigare.
Pagina Outbox este locul unde puteți găsi mesajele de e-mail care vă aparțin sau care aparțin echipei dvs. și care sunt programate pentru a fi trimise la o dată ulterioară sau care nu au fost trimise.
Puteți selecta câte e-mailuri vor fi afișate din opțiunea din dreapta.
Prima dată când un Șef de echipă se conectează, acesta va ajunge la vizualizarea "E-mailurile echipei mele". Prima dată când un membru al echipei se conectează, acesta va ajunge la vizualizarea "E-mailurile mele". Puteți schimba vizualizarea paginii de ieșire pentru a afișa doar emailurile dvs. de ieșire, ale echipei dvs., ale sistemului sau toate e-mailurile de ieșire. Aceasta va fi salvată atunci când vă deconectați și vă conectați din nou.
Selectarea „E-mailurile mele” vă permite să vedeți e-mailurile trimise de dvs. care se află în căsuța de ieșire.
„E-mailurile echipei mele” vă arată e-mailurile trimise de echipa dvs. care se află în căsuța de ieșire, precum și e-mailurile referitoare la elementele de lucru la care lucrează membrii echipei dvs. și care se află în căsuța de ieșire.
Selectarea „E-mailuri de sistem” vă permite să vedeți e-mailurile care sunt trimise automat de sistem, de exemplu, pentru că un Tichet a fost divizat sau unit.
Aveți posibilitatea de a reîncerca manual trimiterea unui e-mail făcând clic pe pictograma Reîncercare. E-mailul va fi acum în starea „În așteptare, reîncercare” consultați aici pentru mai multe informații despre Starea de trimitere în pagina Outbox.
Puteți, de asemenea, să încercați din nou să trimiteți un e-mail pe Cronologie.
Puteți, de asemenea, să anulați trimiterea unui e-mail făcând clic pe pictograma Anulare. Astfel, emailul va fi eliminat din Outbox
De asemenea, aveți posibilitatea de a încerca din nou sau de a anula trimiterea de e-mailuri în bloc.
Vă rugăm să rețineți că sistemul nu va reîncerca automat să trimită e-mailuri care au fost migrate de la o versiune mai veche (2020.1 sau mai veche). Acestea pot fi trimise numai prin reluarea manuală, adică prin apăsarea pictogramei „Reîncercare”.
Dacă dați dublu clic pe un e-mail, se vor deschide detaliile e-mailului într-o fereastră pop-up în format de doar citire. Puteți vedea de la cine vine e-mailul, cui îi este adresat etc. De asemenea, aveți posibilitatea de a încerca din nou și de a anula trimiterea e-mailului din fereastra pop-up.
Puteți ajusta coloanele grilei făcând clic pe butonul de setări. Acestea vor fi salvate atunci când vă deconectați și vă conectați din nou. Coloanele „Către” și „Subiect” sunt obligatorii.
Importanță - setarea importanței e-mailului, adică ridicată, normală, scăzută.
Generat de sistem - în cazul în care e-mailul a fost generat automat de sistem (de exemplu, pentru a notifica un utilizator atunci când un Tichet a fost divizat).
Ultima încercare de trimitere - când a avut loc ultima încercare de trimitere a e-mailului (automat de către sistem sau manual de către un utilizator)
Mesaj de eșec al ultimei trimiteri - un mesaj care afișează motivul pentru care ultima încercare de trimitere a e-mailului a eșuat, de exemplu, conectorul de e-mail este dezactivat. Vă rugăm să o activați și să încercați din nou.
Înregistrat - data și ora la care a fost înregistrat momentul în care e-mailul nu a fost trimis pentru prima dată.
Următoarea încercare de a trimite - când sistemul va încerca să trimită e-mailul
Articol de lucru - referința elementului de lucru de la care provine e-mailul. Dacă dați clic pe această opțiune, veți ajunge la ecranul cu elemente de lucru.
Tip articol de lucru - dacă e-mailul este legat de un Tichet, Caz sau Acțiune
Stare de trimitere - arată în ce stare se află e-mailurile din căsuța de ieșire în ceea ce privește trimiterea. Există 4 stări:
Eșuată - nu s-a reușit trimiterea unui e-mail cu această Stare de trimitere. Pentru a-l trimite, trebuie să fie "reîncercat" manual.
Încercare în așteptare - un e-mail cu acest stare de trimitere este
Număr de atașamente - câte fișiere (dacă există) sunt atașate la e-mail
Setarea „Anulare trimitere” vă permite să adăugați o întârziere la momentul în care e-mailurile vor fi trimise, oferindu-vă posibilitatea de a anula trimiterea unui e-mail sau de a revizui un e-mail înainte de a fi trimis.
Atunci când este setat un moment de Anulare a trimiterii, va apărea o fereastră pop-up care vă va permite să anulați trimiterea e-mailului.
În plus, atunci când este setat un moment de Anulare a trimiterii, veți avea opțiunea de a trimite un e-mail „Acum” în Cronologie, care anulează întârzierea din configurația de anulare a trimiterii și veți avea, de asemenea, opțiunea de a anula trimiterea e-mailului.
Atunci când este setat un moment de Anulare a trimiterii, e-mailurile vor fi afișate în pagina Outbox cu starea de trimitere Coadă.
v2021.1
Pagina de gestionare a contactelor este locul de unde puteți vizualiza și gestiona toate contactele dumneavoastră externe întrun singur loc.
Notă: veți putea accesa Pagina de gestionare a contactelor numai dacă ați fost configurat cu permisiunile relevante în Enate Builder. .
Puteți accesa Pagina de gestionare a contactelor din linkul de navigare. Contactele dvs. și informațiile despre acestea vor fi afișate într-un tabel.
Puteți crea noi contacte externe în trei moduri:
Făcând clic pe pictograma „+” din ecranul de Gestionare a contactelor
Din Căutare rapidă:
3. Import în bloc din Excel. De asemenea, puteți importa o listă de contacte dintr-o foaie de calcul Excel, este furnizat un șablon. Este obligatoriu să completați adresa de e-mail atunci când importați contacte dintr-un șablon Excel. Dacă nu specificați o companie, contactul va fi setat automat la nivel global.
Șablonul este acceptat în toate limbile pe care le oferă Enate.
Pentru a edita un contact, faceți dublu clic pe contact pentru a deschide fereastra pop-up Editare contact.
De asemenea, aveți posibilitatea de a edita în bloc compania, fusul orar, locația sediului, limba preferată a contactelor dvs. selectând caseta de bifare a contactului; va apărea butonul de editare.
Pentru a șterge un contact, faceți clic pe caseta de bifare a contactului și va apărea butonul de ștergere. Puteți șterge mai multe contacte simultan.
Vă rugăm să rețineți că, dacă creați un nou contact în modul de testare, acel contact va fi disponibil numai pentru rularea pachetelor de testare în sistem.
În funcție de modul în care a fost configurat în Builder, veți avea diferite opțiuni atunci când atribuiți o companie unui contact extern:
Toate companiile/Globale
Dacă setați compania la această valoare, înseamnă că persoana de contact externă poate crea și accesa elemente de lucru pentru toate companiile.
Aceasta înseamnă, de asemenea, că utilizatorii manageri de lucru pot căuta alte contacte externe pentru un element de lucru.
O anumită companie (local)
Dacă setați domeniul de aplicare al contactului la o anumită companie, înseamnă că acel contact extern va putea crea și accesa doar elementele de lucru pentru acea companie la care a fost asociat contactul extern.
De asemenea, utilizatorii vor putea adăuga un contact la un pachet API numai în cazul în care contactul face parte din aceeași Companie (sau dintr-o companie umbrelă).
Vă rugăm să rețineți:
Este posibilă schimbarea companiei asociate unui contact extern din „Toate companiile/Global” într-o anumită companie (local) numai atunci când contactul extern nu este asociat cu elemente de lucru din mai multe companii diferite. Puteți schimba acest lucru prin realocarea Contactului pentru un element de lucru.
Pentru a stabili domeniul de aplicare al contactelor externe la nivel global/toate companiile, coloana Companie din fișierul de Încărcare în bloc trebuie lăsată goală, astfel încât, în mod implicit, contactele vor fi stabilite la nivel Global.
Puteți alege coloanele pe care doriți să le vedeți făcând clic pe pictograma în formă de rotiță și selectând din lista de Coloane standard.
Puteți reveni la selecția inițială de coloane făcând clic pe „Revenire la valorile implicite”. Puteți sorta tabelul în ordine alfabetică pentru o coloană, făcând clic pe titlul coloanei respective.
v2021.1
Am îmbunătățit documentația noastră de ajutor mutând-o online pe . Aici veți găsi tot ce trebuie să știți despre cum să profitați la maximum de Enate, cu prezentări video și explicații mai detaliate.
În paralel cu punerea online a întregului nostru suport, am început să adăugăm mai multe instrumente, ghiduri și videoclipuri direct în sistem pentru a ghida utilizatorii către tutorialele noastre online - Acest lucru ar trebui să faciliteze conectarea noilor utilizatori și să îi informeze cu privire la noile caracteristici atunci când acestea apar.
Notă tehnică: Pentru a utiliza tutorialele online în Enate, este posibil ca administratorii dvs. să fie nevoiți să facă unele ajustări la lista albă de firewall / proxy a companiei dvs. Consultați acest articol pentru mai multe informații despre posibilele ajustări.
Am adăugat opțiunea suplimentară ca, atunci când procesul unui Caz atinge acțiunea de "Așteptare a cazului secundar" (cunoscută și sub numele de "Acțiune de reținere a cazului"), această acțiune să se închidă imediat și să permită continuarea automată a procesului dacă nu există un Caz secundar disponibil, fără a mai fi necesară atribuirea acțiunii unui utilizator care trebuie să efectueze manual decizia de a continua.
Pentru a face acest lucru, accesați rubrica Acțiune de reținere a Cazului în Builder și activați comutatorul în coloana "Închidere automată".
În acest mod, în loc să se atribuie acțiunea unui utilizator care să continue manual, acțiunea "Așteptați finalizarea cazurilor secundare" se va închide automat dacă cazul secundar pentru care este setată acțiunea respectivă nu este disponibil. Acest lucru se poate datora fie faptului că nu a fost inițiat un caz secundar, fie faptului că a fost rezolvat înainte ca acțiunea "Așteptați finalizarea cazurilor secundare" să fie activată.
Dacă coloana de Așteptare Caz este lăsată goală, acțiunea "Așteptați finalizarea Cazurilor secundare" va aștepta ca orice caz secundar al Cazului să se închidă înainte de a continua, iar dacă nu există niciun caz secundar disponibil, acțiunea "Așteptați finalizarea cazurilor secundare" se va închide automat.
În cazul în care comutatorul "Închidere automată" este dezactivat, acțiunea "Așteptați finalizarea cazurilor secundare" va fi alocată unei cozi de așteptare, din care va fi preluată de un utilizator care va decide cum să procedeze dacă cazul secundar pentru care a fost setată acțiunea nu este disponibil.
Prin noua versiune Enate 2023.2, am ajustat modul în care sistemul deschide link-urile către articolele noi din Work Manager. Anterior, când făceați clic pe un link pentru a deschide, de exemplu, un Tichet sau o Acțiune de pe pagina de start, sau pentru a deschide pagina de e-mailuri primite, acestea se deschideau într-o nouă fereastră sub bara de antet portocalie.
Începând cu versiunea 2023.2, renunțăm la această abordare și facem din Work Manager o aplicație cu ferestre multiple. În locul ferestrelor integrate, veți observa că, atunci când faceți clic pe un link, se va deschide o nouă fereastră de navigare pentru a afișa conținutul respectiv, astfel încât fiecare secțiune va fi afișată într-o fereastră separată. Accesați acest clip video pentru mai multe detalii:
Această abordare ferestre multiple vă poate ajuta în activitatea de zi cu zi:
Acum puteți avea două ferestre deschise simultan, una lângă alta, ceea ce permite, de exemplu, să aveți deschisă căsuța de e-mail în paralel cu vizualizarea unui Tichet sau a unei Acțiuni, astfel încât să puteți citi e-mailurile fără a trece de la un ecran la altul.
Puteți partaja cu ușurință link-uri de acces la articole de lucru specifice între membrii echipei: dacă aveți un Tichet, o Acțiune sau un Caz deschis și doriți să-l direcționați către un alt membru al echipei, trebuie doar să copiați și să trimiteți URL-ul - când vor deschide link-ul, vor accesa direct articolul de lucru respectiv. Veți putea vedea referința articolului de lucru în fereastra de navigare deschisă.
Dacă preferați să nu deschideți toate link-urile în noi ferestre de navigare, trebuie doar să accesați setările de utilizator și să alegeți opțiunea de afișare a cuprinsului fiecărui link în aceeași fereastră. În cadrul setărilor veți găsi opțiunea „Deschidere link-uri în fereastră nouă de navigare”. Dezactivați această opțiune (aceasta este configurată implicit ca fiind activată pentru utilizatori) și salvați modificarea.
De acum înainte, când faceți clic pe link-uri, veți vedea că noul conținut se va afișa în fereastra curentă de navigare.
Rețineți: există în continuare opțiunea de a deschide link-ul într-o nouă fereastră de navigare, ținând apăsată tasta Ctrl sau Cmd în momentul în care faceți clic pe link.
Alte aspecte de reținut când se lucrează în această abordare cu ferestre diferite:
Puteți utiliza tastele de revenire și avansare din cadrul browser-ului pentru a reveni la paginile pe care le-ați vizitat anterior.
Anexele de fișiere standard sunt marcate cu o pictogramă în formă de agrafă de hârtie:
Link-urile sunt marcate cu o pictogramă pentru link-uri:
Anexele din e-mailurile de intrare sunt marcate cu o pictogramă de e-mail verde:
Anexele din mesajele de ieșire sunt marcate cu o pictogramă de e-mail albastră:
Dacă inițiați un Caz sau un Tichet în cadrul unui Caz sau Tichet existent, se creează o relație de „legătură” între articolele de lucru. Articolele create în acest mod vor păstra o legătură cu Cazul/Tichetul inițial și vor apărea în din cadrul acestuia, facilitând astfel urmărirea unui grup de articole de lucru care au legătură între ele.
Vă rugăm să rețineți că Tichetele pe care le puteți iniția vor depinde de configurația permisiunilor din Builder. În plus, veți putea selecta un Tichet doar de pe o rută de e-mail care a fost activată în Builder (). De asemenea, veți putea selecta un Tichet în numai dacă ruta de e-mail pentru acel
Apoi faceți clic pe „Creare”. În secțiunea „” va apărea un link cu noul Tichet asociat Cazului sau Tichetului deja existent.
Vă rugăm să rețineți că Cazurile pe care le puteți iniția vor depinde de configurația permisiunilor din Builder. În plus, veți putea selecta un Caz doar de pe o rută de e-mail care a fost activată în Builder (). De asemenea, veți putea selecta un Caz în numai dacă ruta de e-mail pentru acel Caz a fost .
Apoi faceți clic pe „Creare”. În secțiunea „” va apărea un link cu noul Caz asociat Cazului sau Tichetului deja existent.
Vă rugăm să rețineți că Cazurile Secundare pe care le puteți iniția vor depinde de configurația permisiunilor din Builder. În plus, veți putea selecta un Caz Secundar doar de pe o rută de e-mail care a fost activată în Builder (). De asemenea, veți putea selecta un Caz Secundar în numai dacă ruta de e-mail pentru acel Caz Secundar a fost configurată să funcționeze în Modul de testare.
Link-ul cu noul Caz Secundar va apărea în și NU în .
Rețineți că, pentru moment, Cazurile Secundare create prin intermediul link-ului „+ Articol de lucru” vor fi afișate în continuare în și nu vor figura în secțiunea Link-uri.
Faceți click aici pentru mai multe informații despre .
Puteți verifica și secțiunea mai detaliată care conține explicații pentru toate caracteristicile din Work Manager.
„Toate” vă permite să vedeți e-mailurile trimise de dvs., de echipa dvs., precum și e-mailurile din afara echipei dvs. pentru care aveți acces (acest lucru poate fi configurat în Builder, ).
Conector de e-mail - numele conectorului de e-mail prin care sistemul dvs. trimite emailuri. Acest lucru este configurat în Builder, .
Număr de reîncercări de trimitere - va arăta numărul de încercări de trimitere a emailului de către sistem. Puteți seta acest număr în Builder, .
Conector dezactivat - dacă un e-mail are această stare de trimitere, înseamnă Conector E-mail a fost dezactivat în Builder. .
Coadă - un e-mail cu această stare de trimitere este deja programat pentru a fi trimis. E-mailurile trimise atunci când a fost setată o opțiune de Anulare a trimiterii vor avea și această stare (consultați aici pentru mai multe informații despre opțiunea de Anulare a trimiterii). Momentul în care vor fi trimise aceste e-mailuri depinde de opțiunea Model de reluare automată a încercărilor de eșec, care este setată în Builder, .
Puteți seta un timp de anulare a trimiterii în .
De asemenea, aveți posibilitatea de a deschide de aici, făcând clic pe linkul cu primul nume.
Vă rugăm să rețineți că această setare este disponibilă numai dacă domeniul de aplicare al contactului extern a fost setat la „Global” sau „Global și local” în Builder. .
Puteți adăuga coloane personalizate în grilă făcând clic pe pictograma cu rotiță și selectând din lista de Coloane de date personalizate. Coloanele de date personalizate sunt create în Builder (). Se pot crea câmpuri de toate tipurile de date, cu excepția câmpurilor de tip Tabel și a câmpurilor de tip Text lung.
În timp, vom adăuga mai multe dintre aceste sugestii și feedback în noua secțiune .
Lista de „” din secțiunea de navigare este o modalitate utilă de a regăsi activitățile accesate recent.
Puteți chiar utiliza pentru a întocmi o listă cu articolele de lucru care necesită o atenție deosebită, ca parte a unui program de activități zilnice.
Setări | Informație detaliată |
Titlu | Puteți modifica titlul noului Caz Secundar creat |
Descriere | Puteți modifica descrierea noului Caz Secundar creat |
Program | Dacă sistemul dvs. a fost configurat în acest mod (consultați aici pentru mai multe informații), trebuie să selectați un program pentru noul Caz Secundar pe care îl creați. |
Data scadentă | Dacă sistemul dvs. a fost configurat în acest mod (consultați aici pentru mai multe informații), puteți alege să modificați data scadentă a noului Caz Secundar creat. |
Copiere defecte, fișiere și date personalizate |
Defectele, fișierele (inclusiv etichetele) și datele personalizate din Cazul inițial vor fi partajate automat cu noul Caz Secundar.
|
Copiere comunicări ale articolelor de lucru | Comunicările articolului de lucru, respectiv e-mailurile (inclusiv orice atașament) și notițele, vor fi partajate automat cu noul Caz Secundar. Rețineți că vor fi partajate doar comunicările la nivel de Caz, nu și cele la nivel de Acțiune sau comunicările Cazului Secundar. Aveți posibilitatea de a copia comunicările individuale la nivel de Acțiune sau de Caz Secundar prin partajarea e-mailurilor/notițelor individuale din cronologia de comunicare a acestora. |
Adăugare de contacte |
Puteți adăuga mai multe contacte diferite pentru noul Caz Secundar și puteți repartiza etichetele între ele, în funcție de necesități. |
Titlu | Puteți modifica titlul noului Tichet creat |
Descriere | Puteți modifica descrierea noului Tichet creat |
Categorii și subcategorii | Selectați categoria și subcategoriile noului Tichet |
Data scadentă |
Copiere defecte, fișiere și date personalizate | Puteți partaja defectele, fișierele (inclusiv etichetele) și datele personalizate existente din Cazul/Tichetul inițial în noul Tichet pe care îl creați. |
Copiere comunicări ale articolelor de lucru |
Dezactivare e-mailuri automate | Aveți posibilitatea de a trimite e-mailuri automate către contactele etichetate ca fiind contacte primare, solicitanți sau subiecți. |
Adăugare de contacte |
Setări | Informație detaliată |
Titlu | Puteți modifica titlul noului Caz creat |
Descriere | Puteți modifica descrierea noului Caz creat |
Program |
Data scadentă |
Copiere defecte, fișiere și date personalizate |
Puteți partaja defectele, fișierele (inclusiv etichetele) și datele personalizate existente din Cazul/Tichetul inițial în noul Caz pe care îl creați.
|
Copiere comunicări ale articolelor de lucru |
Adăugare de contacte |
Puteți adăuga mai multe contacte diferite pentru noul Caz și puteți repartiza etichetele între ele. |
v2021.1
Dacă doriți să începeți un nou Caz independent sau un Caz secundar nou dintr-un Caz existent, selectați fila „Start Caz”.
În panoul rezultat, alegeți un Contract, Serviciu și Tip de caz de lansat (acestea vor avea valorile implicite dacă există o singură opțiune de ales). Introduceți o scurtă descriere pentru Caz.
Dacă comutați cursorul „Independent” în poziția Activat, se creează un Caz independent și nu un Caz secundar. Vedeți mai jos pentru mai multe detalii despre diferențele dintre cele două.
Atunci când comutați cursorul „Independent” în poziția Activat, aveți posibilitatea de a alege ce date să copiați din Cazul original în noul Caz. Aveți posibilitatea de a copia următoarele grupuri de date:
Contacte (și etichete), Defecte, Fișiere (și etichete) și Date personalizate
Comunicări - e-mailuri (inclusiv atașamentele de e-mail) și Note
Apăsați „Start Caz” pentru a finaliza.
Dacă se selectează Independent, atunci un nou Caz independent se va deschide într-o filă nouă în starea „Proiect”. Aici aveți în continuare posibilitatea de a ajusta datele și, odată ce sunteți mulțumit/ă de acestea, puteți face clic pe „Trimitere”.
Dacă opțiunea Independent nu este selectată, se va deschide un nou Caz secundar în aceeași filă în starea „De făcut” și toate datele din Cazul părinte vor fi partajate în noul Caz secundar. În plus, dacă actualizați datele dintr-un Caz părinte, se vor actualiza și datele din Cazul său secundar și invers.
Vă rugăm să rețineți că, dacă opțiunea „Contacte obligatorii” a fost selectată în Builder (a se vedea aici pentru mai multe informații), este obligatoriu să furnizați o persoană de contact pentru un Caz secundar. În cazul în care Cazul părinte are deja un contact, acesta este contactul care va fi utilizat și pentru Cazul secundar.
Dacă un caz a fost configurat cu o opțiune de anulare a datei de expirare în Builder (a se vedea aici pentru mai multe informații), atunci puteți anula data de expirare a unui caz atunci când începeți un caz din ecranul cu bilete sau din ecranul cu tichete.
Începeți cazul din ecranul de tichete:
Începeți cazul din ecranul de caz:
v2021.1
Vă puteți salva vizualizările preferate făcând clic pe „Salvare”, apoi pe „Salvare ca setări noi”.
Puteți accesa setările salvate făcând clic pe link-ul Setări salvate. Aici puteți, de asemenea, să ștergeți și să redenumiți Vizualizările salvate. Puteți utiliza funcția de căutare în text liber pentru a căuta opiniile dumneavoastră. Nu există o limită a numărului de Vizualizări pe care le puteți salva. Puteți copia numele căutării salvate făcând clic pe butonul de copiere din fila respectivă:
Puteți copia și lipi informațiile din grila Vizualizări într-o foaie de calcul Excel selectând informațiile pe care doriți să le copiați și utilizând Ctrl C și Ctrl V. Informațiile care sunt copiate și lipite includ toate filtrele aplicate. De asemenea, titlurile coloanelor vor fi copiate și lipite automat.
Puteți, de asemenea, să copiați și să lipiți toate informațiile din grila Vizualizări folosind Ctrl-A.
Notă: vor fi copiate numai informațiile care au fost încărcate în grila Vizualizări.
v2021.1
Atunci când inițiați manual un Tichet direct în Enate, acesta va rămâne în starea de „Proiect” până când va fi trimis pentru prima dată.
Pentru a trimite un tichet, trebuie să:
Adăugați un titlu
Introduceți o descriere a tichetului în secțiunea furnizată (După trimitere, această secțiune va dispărea și în schimb va apărea ca notă de trimitere inițială).
Setați o Categorie de tichet în fila Setări
Setați un Contact Principal și un Solicitant în secțiunea Contacte.
Apoi apăsați butonul „Trimite”.
Vă rugăm să rețineți : Pentru tichetele create manual, care încă nu au un titlu și o descriere introduse pentru ele, dacă trimiteți un e-mail înainte de a trimite (și salva) inițial tichetul, sistemul va popula automat titlul și descrierea tichetului de la subiectul respectiv descrierea de e-mail.
La trimiterea e-mailului, subiectul și corpul sunt copiate în titlu și descriere.
Dacă nu introduceți informațiile solicitate, sistemul va afișa un mesaj de validare:
După ce ați trimis tichetul cu succes, fila se va închide și va apărea o fereastră de confirmare.
Puteți face clic pe link-ul de referință al tichetului de pe acest mesaj pentru a redeschide imediat fila (rețineți că tichetul poate fi în continuare procesat dacă redeschideți imediat fila). În mod alternativ, puteți redeschide folosind link-ul „Accesat recent” în partea de jos a ferestrei de navigare.
Odată ce un Tichet a fost trimis în Enate, acesta va rămâne în starea „De făcut” până când o resursă îl va prelua - poate fi o resursă umană sau o resursă robot. Odată ce începeți să actualizați un Tichet care se află în această stare, acesta va fi actualizat:
vă atribuie în mod automat și
starea se va schimba în „În curs”
De asemenea, puteți alege să schimbați singur starea. Acest lucru înseamnă că activitatea este în curs de desfășurare și va rămâne în această stare până când va fi rezolvată - presupunând, de exemplu, că nu se așteaptă informații suplimentare.
Dacă ați preluat un Tichet din greșeală sau dacă ajungeți la concluzia că nu este o lucrare pe care să o puteți face să progreseze, vă puteți anula alocarea, fie către o altă resursă, fie înapoi în Coada de așteptare. Acest lucru se poate face după 10 secunde sau după o jumătate de oră, dar atunci când îl faceți, sistemul va seta automat starea înapoi la „De făcut” pentru a anunța pe toată lumea că nu va progresa până când o altă resursă nu îl va prelua. De asemenea, puteți seta manual starea înapoi la „De făcut” dacă, de exemplu, ați început să lucrați la el din greșeală și trebuie să anulați rapid schimbarea de starea.
În mod similar, în cazul în care o resursă robot respinge o lucrare, starea acesteia va fi readusă la „De făcut”, ca parte a procesului de predare a lucrării pentru ca o resursă umană să o efectueze.
Dacă lucrați la un Tichet și trebuie să întrerupeți temporar lucrul la acesta pentru că așteptați informații suplimentare sau din cauza unui alt blocaj temporar, trebuie să alegeți starea "Așteptare" .
Atunci când plasați un Tichet în starea de "Așteptare", trebuie să specificați tipul de așteptare
Așteptați mai multe informații
Monitorizare (așteptați până la o anumită dată și oră)
După confirmarea stării "Așteptați mai multe informații", Tichetul va fi mutat din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare.
Atunci când se primește un e-mail sau când se atinge "numărul de zile de așteptare" fără niciun răspuns, Tichetul se va muta din nou din lista Lucrărilor deținute în căsuța Inbox, fiind evidențiat pentru ca dvs. să îl continuați.
În mod alternativ, dacă ați setat opțiunea „Închideți dacă nu s-a primit niciun răspuns”, atunci când ajungeți la numărul de zile de așteptare dacă nu s-a primit niciun răspuns de la client, Tichetul se va închide automat
Atunci când doriți să așteptați până la o dată/oră viitoare înainte de a da continua Tichetul, selectați opțiunea "Monitorizare" și specificați data și ora dorite.
După confirmarea stării "Așteptați pentru monitorizare", Tichetul va fi mutat din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare.
Când această dată este atinsă, Tichetul se va muta din nou din lista Lucrărilor deținute în căsuța Inbox, evidențiat pentru a vă permite să îl continuați.
Re-selectați această opțiune dacă doriți să anulați Acțiunea „Așteptarea”.
Semnalați finalizarea unui Tichet prin marcarea acestuia ca fiind Rezolvat.
În plus față de marcarea Tichetului ca fiind rezolvat, puteți specifica "Metoda de rezolvare", cu următoarele opțiuni:
Comunicarea cu beneficiarul serviciului
Niciun răspuns din partea clienților
Respins
Respins ca Spam
Atunci când selectați să rezolvați un Tichet, dacă acesta a fost configurat în acest mod în sistemul dvs. (a se vedea aici pentru mai multe informații), trebuie fie:
Trimiteți un e-mail de rezoluție
sau
Adăugați o notă de rezoluție internă
Dacă marcați Tichetul ca rezolvat și nu ați făcut niciuna dintre acestea, sistemul va afișa un mesaj de memento:
Dacă apoi alegeți să trimiteți un e-mail de rezoluție, sistemul va afișa acest lucru cu o căsuță verde în e-mail sau notă:
Veți putea apoi să marcați Tichetul ca rezolvat.
Dacă ați adăugat deja o rezoluție
Dacă tocmai ați adăugat o notă sau ați trimis un e-mail înainte de a marca "rezolvat", sistemul va marca automat acest lucru în mod corespunzător și nu vă va cere să adăugați o altă confirmare a rezolvării.
Notă de rezoluție ulterioară / Afișare e-mail în cronologie.
Pentru Tichetele rezolvate, veți putea vedea nota / e-mailul care a fost etichetat ca rezoluție, evidențiat/ă în verde cu marcajul de bifare:
Rezoluție rapidă
Pentru o rezoluție rapidă, puteți, de asemenea, să trimiteți e-mailul de rezolvare și să marcați Tichetul ca rezolvat cu un singur clic. Nu trebuie decât să faceți clic pe butonul „Trimiteți și rezolvați” din subsolul e-mailului pe care îl trimiteți.
Notă, această opțiune nu este disponibilă dacă trimiteți un e-mail de pe ecranul pop-out. Trebuie să reveniți la ecranul browserului principal al Tichetelor pentru a confirma rezoluția Tichetului.
După ce un Tichet a fost rezolvat, acesta poate rămâne în această stare pentru o perioadă scurtă de timp, dacă a fost setată o Fereastră de feedback - în această perioadă de timp, beneficiarul serviciului poate răspunde, iar Tichetul poate fi redeschis, fie manual, fie automat, la primirea unui nou e-mail sau a unui feedback în perioada de timp indicată.După ce fereastra de feedback s-a încheiat fără niciun alt răspuns, Tichetul va trece la starea "Închis". Orice e-mail primit ulterior va lansa un nou element de lucru.
After the feedback window has completed without any further response, the Ticket will move to a state of fully 'Closed'. Any subsequent mails received will launch a brand new work item.
Notă: Puteți muta cu ușurință un element de la proiect direct la rezolvat - un bun exemplu în acest sens este o cerere de informații care este rezolvată la primul contact.
v2021.1
În Enate, o Acțiune va începe în starea „De făcut” până când o resursă o va prelua - aceasta poate fi o resursă umană sau o resursă robot.
Odată ce începeți să actualizați o Acțiune care se află în această stare, aceasta:
vă atribuie în mod automat și
starea se va schimba în „În curs”
De asemenea, puteți alege să schimbați singur starea. Acest lucru înseamnă că activitatea este „În curs de desfășurare” și va rămâne în această stare până când va fi rezolvată - presupunând, de exemplu, că nu se așteaptă informații suplimentare.
Dacă ați preluat o Acțiune din greșeală sau dacă ajungeți la concluzia că nu este o lucrare pe care să o puteți face să progreseze, vă puteți anula alocarea, fie către o altă resursă, fie înapoi în Coada de așteptare. Acest lucru se poate face după 10 secunde sau după o jumătate de oră, dar atunci când îl faceți, sistemul va seta automat starea înapoi la „De făcut” pentru a anunța pe toată lumea că nu va progresa până când o altă resursă nu îl va prelua. De asemenea, puteți seta manual starea înapoi la „De făcut” dacă, de exemplu, ați început să lucrați la el din greșeală și trebuie să anulați rapid schimbarea de starea.
În mod similar, în cazul în care o resursă robot respinge o lucrare, starea acesteia va fi readusă la „De făcut”, ca parte a procesului de predare a lucrării pentru ca o resursă umană să o efectueze.
Dacă lucrați la o Acțiune și trebuie să întrerupeți temporar lucrul la aceasta pentru că așteptați informații suplimentare sau din cauza unui alt blocaj temporar, trebuie să alegeți starea "Așteptare" .
Atunci când plasați o Acțiune în starea de "Așteptare", trebuie să specificați tipul de așteptare
Așteptați mai multe informații
Monitorizare (așteptați până la o anumită dată și oră)
După confirmarea stării "Așteptați mai multe informații", Acțiunea va fi mutată din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare.
Atunci când se primește un e-mail, Acțiunea se va muta din nou din lista Lucrărilor deținute în căsuța Inbox, fiind evidențiată pentru a vă permite să o continuați.
Atunci când doriți să așteptați până la o dată/oră viitoare înainte de a da continua Acțiunea, selectați opțiunea "Monitorizare" și specificați data și ora dorite.
După confirmarea stării "Așteptați pentru monitorizare", Acțiunea va fi mutată din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare.
După confirmarea stării "Așteptați pentru monitorizare", Acțiunea va fi mutată din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare.
Semnalați finalizarea Acțiunii prin marcarea acesteia ca fiind Rezolvată.
În plus, există două opțiuni pentru a specifica modul în care a fost rezolvată Acțiunea:
Completă
Imposibil de finalizat
Setați această opțiune dacă nu puteți finaliza activitatea dorită. După ce ați confirmat această opțiune, Acțiunea va fi închisă și nu poate fi redeschisă. Proprietarul Cazului va fi înștiințat în acest sens și i se va cere să ia măsurile necesare pentru soluționarea la nivel de Caz. Aceasta poate implica pornirea unei alte copii a Acțiunii, reelaborarea Cazului dintr-o etapă anterioară sau continuarea.
Introduceți motivul pentru care nu puteți finaliza Acțiunea și apăsați butonul „Nu se poate finaliza” pentru a confirma. Fila se va închide.
După ce Acțiunea a fost rezolvată, aceasta va trece la starea „Închis”.
Orice e-mail primit ulterior va lansa un nou element de lucru. După ce ați selectat această opțiune, Acțiunea va fi închisă și nu poate fi redeschisă.
Notă: Puteți muta cu ușurință un element de la "De făcut" direct la rezolvat.
v2021.1
În cea mai recentă versiune a Enate am simplificat stările prin care poate trece un element de lucru pentru a face procesarea elementelor de lucru mai simplă și mai ușoară. Urmăriți clipul video de mai jos pentru a afla mai multe:
Tichetele, Cazurile și Acțiunile pot fi plasate în diferite stări standard pe măsură ce sunt introduse în sistem.
Proiect - Elementul nu a fost încă prezentat inițial.
De făcut - elementul așteaptă o resursă pentru a progresa mai departe.
În curs - elementul a fost ridicat și este în curs de desfășurare.
Așteptare - selectați această opțiune dacă, din anumite motive, progresul asupra elementului de lucru a trebuit să fie oprit poate fi pentru că așteptăm informații de la o altă resursă sau pentru că este programat să fie monitorat la o anumită dată
Rezolvare - Selectați această opțiune ca parte a finalizării activității pe elementul de lucru.
Închis - după ce un element a fost rezolvat și a depășit fereastra de feedback în care ar fi putut fi redeschis, elementul se va schimba în „Închis”
În timp ce standardizam statusurile pentru tichet, caz, acțiune, am ascultat feedback-ul dumneavoastră și am adăugat un nou status "De făcut".
Odată ce un element de lucru a fost trimis la Enate, acesta va rămâne în starea "De făcut" până când o resursă îl preia - aceasta poate fi o resursă umană sau o resursă robotizată.
Odată ce începeți să actualizați un articol de lucru care se află în această stare, acesta va rămâne:
se atribuie automat și
starea se va schimba în "În curs de desfășurare".
De asemenea, puteți alege să schimbați singur statutul. Acest lucru înseamnă că lucrarea este în curs de desfășurare și va rămâne în această stare până când va fi rezolvată - presupunând, de exemplu, că nu se va aștepta pentru mai multe informații.
Dacă ați preluat un articol din greșeală sau dacă ați ajuns la concluzia că nu este o sarcină pe care să o puteți face să progreseze, puteți să o dezasigurați, fie către o altă resursă, fie pur și simplu înapoi în coada de așteptare. Acest lucru se poate întâmpla după 10 secunde sau după o jumătate de oră, dar atunci când faceți acest lucru, sistemul va seta automat statutul înapoi la "De făcut" pentru a anunța pe toată lumea că nu veți progresa până când o altă resursă nu o va prelua. De asemenea, puteți seta manual starea înapoi la "De făcut" dacă, de exemplu, ați început să lucrați din greșeală și trebuie să anulați rapid schimbarea de stare.
În mod similar, în cazul în care o resursă robotizată respinge o sarcină, statutul acesteia va fi resetat la "De făcut" ca parte a transferului către o resursă umană care să o execute.
Notă: Dacă lucrați la un tichet, caz sau acțiune și trebuie să întrerupeți temporar lucrul la acesta pentru că așteptați informații suplimentare sau din cauza unui alt blocaj temporar, trebuie să alegeți în schimb statutul "Așteptare".
v2021.1
În plus față de pictogramele de stare afișate pe grilele articolelor de lucru, pot fi afișate pictograme suplimentare pentru a vă ajuta să furnizați informații de nivel înalt despre bilet, caz sau acțiuni.
Aceste pictograme apar, de asemenea, atunci când căutați un articol de lucru în Quickfind.
Acestea indică următoarele informații:
Puteți aplica mai multe filtre la toate coloanele de date standard și personalizate din grilă, cu excepția Datei de scadență, făcând clic pe pictograma de lângă titlul coloanei dorite.
De asemenea, puteți aplica mai multe filtre la toate coloanele de date standard și personalizate din grila parcului de roboți. Filtrele aplicate vor rămâne la revenirea în Inbox echipa mea.
Pe lângă faptul că pot fi aplicate în Modul Live, filtrele multiple pot fi aplicate la toate coloanele de date standard și personalizate în Modul Test, indiferent de tipul de utilizator - deci indiferent dacă sunteți Șef de echipă, Manager de echipă sau dacă aveți sau nu acces la Builder.
Puteți copia și lipi informațiile din grila de pe pagina principală într-o foaie de calcul Excel, selectând informațiile pe care doriți să le copiați și utilizând Ctrl C și Ctrl V.
Informațiile care sunt copiate și lipite includ toate filtrele aplicate. De asemenea, titlurile coloanelor vor fi copiate și lipite automat.
Puteți, de asemenea, să copiați și să lipiți toate informațiile din grilă folosind Ctrl-A.
Pentru a facilita monitorizarea activității, am adăugat informații suplimentare pe afișajele articolelor de lucru:
În cronologia articolelor de lucru, se afișează acum în mod explicit înregistrări care indică momentul în care un articol a fost redeschis dintr-o stare de Rezolvat, precum și când și de către cine s-a realizat acest lucru.
Rețineți: Dacă redeschideți un articol de lucru trimis prin e-mail, Sistemul va indica valoarea "Ultima redeschidere de către", deci în filtrul cronologic trebuie să activați opțiunea „Includeți activitățile generate de sistem” pentru a putea vizualiza cronologia completă a operațiunilor de redeschidere. Pentru a vizualiza intrările din cronologia articolelor „Redeschise”, atunci când un articol de lucru este redeschis de către un agent, asigurați-vă că este activată opțiunea „Modificări de stare” din filtrul cronologic.
Informațiile referitoare la utilizatorul care l-a redeschis ultima dată și la data redeschiderii vor fi afișate, în mod explicit, și pe fișa informativă a articolului de lucru.
Dacă un articol de lucru își schimbă starea, de acum înainte veți putea vedea nu numai starea ÎN care a fost schimbat, ci și cea DIN care s-a schimbat. Textele de stare se vor afișa, la rândul lor, în culoarea stărilor relevante.
v2021.1
Pictograma Informații va fi evidențiată atunci când sosesc informații noi pentru pentru articolul de lucru care nu a fost încă citit. Dând click pe el, veți vedea când au fost primite noile informații.
Puteți alege să marcați informațiile ca fiind citite, ceea ce va readuce pictograma Informații la normal. De asemenea, puteți marca informațiile ca necitite făcând clic pe opțiunea "Mark as New" (Marcați ca nou).
Puteți copia numele Utilizatorului făcând clic pe butonul de copiere din fila respectivă:
Puteți copia numele căutării salvate făcând clic pe butonul de copiere din fila respectivă:
Puteți, de asemenea, să copiați referința și numărul elementului de lucru făcând clic pe pictograma de copiere din fila respectivă:
v2021.1
Căutăm mereu să ne îmbunătățim ajutoarele și explicațiile. Dacă aveți sugestii cu privire la locul unde ați dori să vedeți mai multe informații, accesați pagina noastră de internet Feedback privind documentația și anunțați-ne.
v2021.1
Dacă faceți clic pe pictograma de filtrare, se va afișa o fereastră pop-up de filtrare în care puteți selecta sau de-selecta diferitele tipuri de comunicare pe care doriți să le vizualizați pe cronologie. Puteți filtra fila Comunicații în funcție de următoarele comunicații:
E-mailuri
Anulate - aceasta va afișa e-mailurile care au fost anulate, când au fost anulate și de către cine au fost anulate
Eșecuri - aici se afișează mesajele de e-mail care nu au fost trimise și motivul pentru care nu au fost trimise. Rețineți că puteți încerca să retrimiteți e-mailurile nereușite din secțiunea Cronologie, făcând clic pe opțiunea "Reîncercare".
Primite - aici se vor afișa e-mailurile primite de la o terță parte, când au sosit și de către cine au fost trimise
Trimise - aici se arată e-mailurile trimise către o terță parte, când au fost trimise și cine le-a trimis.
Programate - aici se vor afișa e-mailurile care sunt programate pentru a fi trimise la o dată ulterioară, când sunt programate e-mailurile pentru a fi trimise și cine a stabilit programarea. Aveți, de asemenea, opțiunea de a trimite e-mailul acum sau de a anula e-mailul din Cronologie. În plus, atunci când este setat un moment de Anulare a trimiterii, opțiunea de a trimite e-mailurile imediat sau de a anula trimiterea e-mailului va apărea în cronologie în timpul perioadei de anulare a trimiterii (consultați aici pentru mai multe informații despre opțiunea de anulare a trimiterii) atunci când mesajele de e-mail programate sunt setate să apară în Cronologie.
Jurnal de activitate
Apeluri telefonice primite și efectuate
Scrisori primite și trimise
Note
Self Service - comunicări introduse de utilizatorii Self Service
(Dacă elementul de lucru este un Tichet) Descriere inițială a Tichetului
Includere elementele de lucru aferente - când opțiunea este activă, cronologia va afișa informații nu doar din acest element de lucru, ci pentru toate elementele de lucru aferente.
Atunci când un element de lucru asociat apare pe cronologie, referința acestuia va fi afișată în cronologie.
Această setare este activată în mod implicit pentru Cazuri, astfel încât, atunci când vizualizați un Caz, veți putea vedea și comunicările pentru toate Acțiunile corespunzătoare acestuia.
Această opțiune este dezactivată în mod implicit pentru Tichete și Acțiuni, astfel încât acestea vor afișa în mod implicit doar comunicările din acest element de lucru.
Vizualizare elemente generate de sistem - când este activată, vor fi afișate intrările din cronologie generate de sistem, cum ar fi e-mail-urile de confirmare a transmiterii trimise de Enate. Această opțiune este dezactivată în mod implicit.
Dacă se aplică un filtru, lângă pictograma de filtru va apărea un număr care vă va indica câte tipuri de comunicări puteți vedea din numărul total de tipuri de comunicări disponibile.
Fila Cronologie arată întregul istoric al activității care a avut loc pentru un element de lucru (și elementele aferente), inclusiv comunicări, modificări de stare, cu cele mai recente actualizări afișate în partea de sus a cronologiei.
Dacă faceți clic pe pictograma de filtrare, se va afișa o fereastră pop-up de filtrare în care puteți selecta sau de-selecta diferitele tipuri de elemente pe care doriți să le vizualizați pe cronologie. Pe lângă comunicările precum e-mailurile și apelurile telefonice, puteți filtra fila cronologie în funcție de următoarele informații:
Alocări
Realocări - realocări între utilizatori
Calitate
Data de scadență lipsă - Data de scadență pentru elementul de lucru lipsește
Modificări de stare
când a fost schimbată starea elementului de lucru (de exemplu, de la În curs la Rezolvat), de către cine a fost schimbată și motivul pentru care a fost schimbată.
Dacă starea s-a schimbat în Așteptare, linia de timp va afișa, de asemenea, tipul Așteptare:
Dacă starea s-a schimbat în Rezolvat, Linia de timp va afișa, de asemenea, Metoda de rezolvare
atunci când o Acțiune de evaluare coleg se află în etapa de evaluare coleg:
Dacă un Caz are o problemă:
Includere elementele de lucru aferente - când opțiunea este activă, cronologia va afișa informații nu doar din acest element de lucru, ci pentru toate elementele de lucru aferente.
Atunci când un element de lucru asociat apare pe cronologie, referința acestuia va fi afișată în cronologie.
Această setare este activată în mod implicit pentru Cazuri, astfel încât, atunci când vizualizați un Caz, veți putea vedea și informațiile despre toate Acțiunile corespunzătoare acestuia.
Această opțiune este dezactivată în mod implicit pentru Tichete și Acțiuni, astfel încât acestea vor afișa în mod implicit doar informațiile din acest element de lucru.
O singură excepție este atunci când uniți un Tichet, toate Tichetele închise din cauza unirii vor afișa în mod implicit informațiile din Tichetul aferent.
Vizualizare elemente generate de sistem - când este activată, vor fi afișate intrările din cronologie generate de sistem, cum ar fi e-mail-urile de confirmare a transmiterii trimise de Enate. Această opțiune este dezactivată în mod implicit.
Dacă se aplică un filtru, lângă pictograma de filtru va apărea un număr care vă va indica câte tipuri de informații puteți vedea din numărul total de tipuri de informații disponibile.
v2021.1
Odată ce un subcaz a fost lansat (fie manual, fie prin intermediul unei acțiuni "Start Case"), o acțiune "Wait for Sub-Cases to complete" (Așteptarea finalizării subcazurilor) va trece la o stare de "Waiting" (Așteptare) pentru ca toate subcazurile care se desfășoară în prezent în cadrul unui caz să fie finalizate înainte de a permite finalizarea cazului.
Odată ce subcazul este finalizat, acțiunea "Wait for Sub Case to Complete" (Așteptați finalizarea subcazului) se va închide automat.
În cazul în care un subcaz nu a fost postat, dar a fost postată o acțiune "Așteptarea finalizării subcazurilor", acțiunea "Așteptarea finalizării subcazurilor" va intra în starea "De făcut" și va fi alocată unei cozi de așteptare.
În cazul în care acțiunea nu se află în starea "Waiting for Sub Case to complete" (Așteptând finalizarea subcazului), iar subcazului pe care îl așteaptă a fost finalizat, va apărea un mesaj precum "The Sub Case is completed on the Fact Sheet" (subcazul este finalizat în fișa de date).
Dacă subcazul nu este încă lansat și încercați să setați acțiunea la "În așteptarea finalizării subcazului", acțiunea se va închide deoarece nu a fost lansat niciun subcaz.
Dacă încercați să rezolvați manual o acțiune "În așteptarea finalizării unui subcaz", sistemul vă va informa că cazul principal nu va mai aștepta finalizarea subcazului înainte de a se finaliza singur.
Am simplificat utilizarea funcției de „Fuzionare” în Enate. Aceasta vă permite să fuzionați articolele de lucru existente, astfel încât solicitările sosite separat - dar care ar trebui de fapt să fie procesate împreună - să poată fi gestionate ca un singur articol de lucru.
Astfel, când selectați un articol de lucru cu care să fuzionați un Tichet, veți putea vedea clientul/contractul/serviciul și numărul de referință al articolului de lucru pentru a găsi mai rapid și mai ușor articolele pe care doriți să le fuzionați.
Mai mult, sistemul vă va avertiza dacă alegeți să fuzionați un Tichet cu un articol de lucru care provine de la o companie diferită, ca o etapă suplimentară de verificare, dar veți putea continua fuzionarea.
Dacă alegeți să închideți „Alte articole de lucru” atunci când fuzionați, am adăugat, de asemenea, și opțiunea „Selectați toate” între variantele afișate.
Urmăriți acest clip video pentru informații suplimentare despre cum să utilizați funcția de fuzionare.
Am efectuat o ajustare în setările pentru Tichete pe care trebuie să o cunoașteți, referitoare la expedierea e-mailurilor automate. Aceasta afectează comportamentul implicit al Tichetului:
Anterior, sistemul trimitea în mod implicit e-mailuri automate. Dacă doreați să întrerupeți această opțiune pentru un anumit tichet, trebuia să setați parametrul „Dezactivare e-mailuri automate” pe ACTIVAT.
Acum, comportamentul implicit a fost reprogramat, astfel că sistemul NU va trimite e-mailuri automate din secțiunea Tichete în mod implicit. DACĂ DORIȚI CA E-MAILURILE AUTOMATE SĂ FIE TRIMISE DIN SECȚIUNEA DE TICHETE, VA TREBUI ACUM SĂ SETAȚI PARAMETRUL (REDENUMIT) „TRIMITERE E-MAILURI AUTOMATE” PE ACTIVAT.
Această modificare de comportament a fost efectuată și pe ecranul utilizat pentru crearea unui nou Tichet asociat.
În plus, în momentul lansării unui Tichet din pagina de activitate a contactului, opțiunea „Trimitere automată de e-mailuri” va fi dezactivată în mod implicit, dar o puteți activa manual din ecranul Tichetului.
Această modificare de comportament a fost aplicată și în secțiunea E-mail din Builder - la configurarea unei rute de e-mail, opțiunea care controlează trimiterea de e-mailuri automate a fost schimbată, astfel încât comportamentul implicit este de a NU trimite astfel de e-mailuri automate, așa că, dacă doriți ca e-mailurile automate să fie trimise, va trebui să setați parametrul „Trimitere e-mailuri automate” pe ACTIVAT.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2022. 5 Enate
În această ultimă versiune am adăugat câteva optimizări pe măsură ce pregătim lansarea următoarei versiuni în regim de autoservire. Acestea se axează pe îmbunătățirea modului în care gestionați articolele de lucru, de exemplu, pe o tranziție simplificată de la Tichet la Caz și pe mai multă flexibilitate în crearea de articole asociate.
Am introdus și câteva modificări în Builder, vizând o asistență sporită cu privire la e-mailurile de intrare. În plus, am creat o metodă inedită prin care alte sisteme externe pot fi integrate în Enate prin intermediul programului de autentificare a aplicațiilor. Consultați această prezentare video privind aceste modificări...
Descoperiți în detaliu aceste noi funcții în secțiunile de mai jos...
Dacă sistemul dvs. a fost configurat în acest mod (), puteți alege să modificați data scadentă a noului Tichet creat.
Puteți partaja comunicările articolului de lucru, respectiv e-mailurile (inclusiv orice atașament) și notițele dintre Cazul/Tichetul inițial și noul Tichet pe care îl creați. Rețineți că, atunci când creați un Tichet dintr-un Caz, puteți partaja doar comunicările la nivel de Caz, nu și cele la nivel de Acțiune sau comunicările de Caz secundar. Aveți posibilitatea de a copia comunicările individuale la nivel de Acțiune sau de Caz secundar prin partajarea e-mailurilor/notițelor individuale din .
Dacă au fost configurate pentru a vă permite acest lucru, puteți adăuga mai multe contacte diferite pentru noul Tichet și puteți repartiza etichetele între ele.
Dacă sistemul dvs. a fost configurat în acest mod (), trebuie să selectați un program pentru noul Caz pe care îl creați.
Dacă sistemul dvs. a fost configurat în acest mod (), puteți alege să modificați data scadentă a noului Caz creat.
Puteți partaja comunicările articolului de lucru, respectiv e-mailurile (inclusiv orice atașament) și notițele dintre Cazul/Tichetul inițial și noul Caz pe care îl creați. Rețineți că, atunci când creați un articol de lucru dintr-un Caz, puteți partaja doar comunicările la nivel de Caz, nu și cele la nivel de Acțiune sau comunicările de Caz secundar. Aveți posibilitatea de a copia comunicările individuale la nivel de Acțiune sau de Caz secundar prin partajarea e-mailurilor/notițelor individuale din .
Cozi - când elementul de lucru a fost mutat într-o Coadă diferită.
- promovarea directă și mai rapidă a Tichetelor în Cazuri
- acum puteți descărca modelele de Tichete și Cazuri direct din ecranul de încărcare
- opțiuni sporite privind datele care pot fi copiate în articolele de lucru asociate și asistență în cazul Tichetelor asociate care nu conțin contacte.
- pentru fiecare verificare se afișează acum informațiile de audit
Puteți consulta o listă cu noile caracteristici, optimizări și soluții de corectare a erorilor pe care le-am inclus în această versiune în următoarele secțiuni. Pentru o listă mai amplă a modificărilor, inclusiv cele privind interfața de programare a aplicațiilor, modificările aduse depozitului de date și orice alte modificări de ultimă oră, consultați secțiunea corespunzătoare cu .
v2020.1
v2021.1
Informații suplimentare
-
Ciornă
În derulare (nu este încă în curs de procesare)
De făcut
În derulare (în curs de prelucrare)
În derulare
Întrerupt – În așteptarea mai multor informații
Așteptare
Tip de așteptare - Așteptați mai multe informații
Întrerupt – Programat pentru follow-up
Așteptare
Tip de așteptare - Așteptare până
Rezolvat
Rezolvat
Metoda de rezoluție - Cu răspunsul clientului
Rezolvat - Răspuns manual
Rezolvat
Metoda de rezoluție - Cu răspunsul clientului
Rezolvat - Niciun răspuns al clienților
Rezolvat
Metoda de rezoluție - Niciun răspuns de la Client
-
Respins
Rezolvat
Metoda de rezoluție - Respins
-
Respins ca spam
Închis
Metoda de rezoluție - Respins ca Spam
-
Respins - Adresa de e-mail necunoscută
Închis
Metoda de rezoluție -Adresă de e-mail respinsă și neconfigurată
Rezolvat - Împarte tichet
Așteptare
Tip de așteptare - Divizat în mai multe Tichete
-
Rezolvat - Împarte tichet (completed)
Rezolvat / Închis
-
Rezolvat - Tichetul existent a fost actualizat
Rezolvat / Închis
Metoda de rezoluție - Unit
Rezolvat - A fost lansat un caz nou
Așteptare
Tip de așteptare - Caz lansat
-
Rezolvat - Caz existent actualizat
Rezolvat / Închis
Metoda de rezoluție - Unit
v2020.1
v2021.1
Informații suplimentare
În derulare (nu este încă în curs de procesare)
De făcut
În derulare (în curs de prelucrare)
În derulare
Întrerupe – În așteptarea mai multor informații
Așteptare
Tip de așteptare - In așteptarea informațiilor de la terți
Întrerupe – Programat pentru follow-up
Așteptare
Tip de așteptare - Așteptare până
Rezolvat /
Rezolvat / Închis
Nu se poate finaliza
Rezolvat
Metoda de rezoluție -Nu se poate finaliza
Recenzie între colegi - În derulare
De făcut
Icoana
Informații
Sarcina poate fi executată de un robot
Sarcina robotului - necesită atenție
S-au primit informații noi care nu au fost încă citite.
Doar cazul : Cazul este într-o stare problematică (adică necesită atenție)
Acțiunea este o evaluare între colegi și se află în stadiul de "realizare".
Acțiunea este o evaluare între colegi și se află în faza de revizuire sau revizuirea este finalizată.
Am adăugat noi opțiuni de formatare a conținutului de e-mail în ecranul editorului de e-mail, cu scopul de a ajuta utilizatorii să adauge un conținut mai consistent la redactarea e-mailurilor. Aceste funcții noi includ:
opțiunea de ecran complet
posibilitatea de a fixa bara de instrumente pentru formatarea conținutului de e-mail
posibilitatea de a adăuga o linie orizontală
opțiunea de a ajusta nivelul de înălțime a liniei
opțiuni pentru text în linie - posibilitatea de a mări sau micșora indentarea textului
inserarea unei liniuțe (disponibilă și prin selectarea textului și Ctrl + S)
opțiunea de a adăuga caractere speciale
Toate aceste caracteristici noi sunt disponibile în editorul de e-mail din Work Manager și în Builder, precum și în editorul de semnături de e-mail din Work Manager.
În momentul în care compuneți un e-mail (fie că este un șablon de e-mail în Builder, fie orice formă de e-mail nou/răspuns/întârziat în Articole de lucru din Managerul de lucru), parametrii caracterelor (și anume stilul și dimensiunea fontului), tipul și dimensiunea fontului cel mai recent utilizat vor fi salvate ca font pentru scrierea conținutului, astfel încât nu va fi nevoie să le setați din nou.
Aceste valori sunt salvate în profilul utilizatorului, prin urmare vor persista la utilizarea din Builder și din Work Manager.
Această opțiune se aplică doar la partea superioară a e-mailului în curs de redactare - dacă utilizatorul face clic pe orice conținut preexistent aflat în partea inferioară a e-mailului, se va utiliza stilul și dimensiunea fontului deja utilizat pentru acel conținut. Consultați această notă pentru informații suplimentare. Ca parte a acestor schimbări, au fost rezolvate incoerențele din „noi rânduri goale” pentru e-mailuri - atunci când scrieți un nou e-mail, vor fi întotdeauna inserate 2 rânduri goale în partea de sus a mesajului.
Rețineți că fontul pentru textele și șabloanele predefinite va respecta setările de font stabilite în momentul în care au fost create.
Stilul și dimensiunea fontului de e-mail utilizate atunci când un utilizator redactează un e-mail vor varia în funcție de tipul de conținut preexistent pe care acesta îl accesează. Logica pentru fonturile care vor fi utilizate este după cum urmează și este influențată de noua inserție automată a două rânduri goale la începutul fiecărui nou e-mail:
Primul rând inserat automat: utilizează setările de font salvate de către utilizator din cel mai recent e-mail.
Al doilea rând inserat automat. Acesta este întotdeauna setat cu Arial - 10.
Conținutul e-mailurilor ulterioare poate proveni din: e-mailurile anterioare din rețeaua de corespondență
conținutul șablonului de e-mail
tipul și dimensiunea fontului din aceste secțiuni vor proveni din conținutul deja existent, în funcție de opțiunea accesată de utilizator.
Am simplificat și modul în care utilizatorii pot afla mai ușor când încearcă să trimită un e-mail care depășește dimensiunea maximă admisă, deoarece vor primi un mesaj de avertizare care îi va anunța că e-mailul respectiv depășește dimensiunea maximă admisă.
În plus, utilizatorii nu vor putea programa sau salva un e-mail ca Ciornă dacă acesta depășește dimensiunea maximă permisă.
Rețineți că validarea dimensiunii e-mailului are loc în timpul salvării e-mailului, nu în momentul trimiterii. Astfel, dacă este programat un e-mail de 25 MB și apoi dimensiunea maximă a e-mailului se reduce în Builder la 10 MB, e-mailul programat va fi trimis în continuare, deoarece se conformează dimensiunii configurate în momentul programării.
Puteți configura dimensiunea maximă permisă pentru e-mailuri în pagina Setărilor de sistem din Builder, utilizând funcția „Dimensiune maximă a e-mailurilor”. Recomandăm să configurați limita la o valoare cu 30% mai mare decât cea folosită de utilizatori, ca o memorie suplimentară pentru a permite codarea etc. De exemplu, dacă doriți ca dimensiunea maximă să fie de 100 MB, vă recomandăm să setați limita la 130 MB. Rețineți că, în urma actualizării, dimensiunea maximă a e-mailurilor va fi setată la „Fără limită”. În plus, limita dimensională nu se va aplica e-mailurilor generate de sistem, cum ar fi e-mailurile de Confirmare a Solicitării.
Pentru orice tip de e-mailuri (primite/ trimise/ anulate/ eșuate/ programate) aveți opțiunea de a descărca fișierul .eml care le însoțește. Această funcție este disponibilă din diversele secțiuni din sistem în care pot fi vizualizate e-mailurile, de exemplu, secțiunile Comunicări și cronologie a articolului de lucru, e-mailurile din Inbox, Vizualizarea articolelor trimise.
Rețineți: dacă e-mailul pe care încercați să îl descărcați conține un fișier anexat care a fost șters manual în mod explicit de către un utilizator (de exemplu, din motive de confidențialitate a datelor), funcția de descărcare .eml va fi dezactivată pentru acel e-mail - sistemul va afișa un mesaj explicativ pentru această dezactivare când faceți clic pe pictograma de descărcare.
Am adăugat o setare suplimentară la profilul de utilizator al unui membru (accesibil de către liderii de echipă), care permite liderilor de echipă să modifice capacitatea membrului din echipa lor de a lucra exclusiv la articolele care sunt atribuite în mod specific Cozilor de așteptare ale utilizatorului respectiv.
Aceștia vor putea în continuare să obțină mai multe sarcini prin intermediul butonului „Trageți din coada de așteptare”, ca de obicei (deoarece această metodă oricum atribuie sarcini unui utilizator numai din Cozile sale de așteptare). Totuși, aceasta va preveni ca utilizatorului să i se reatribuie manual sarcini dintr-o altă Coadă de așteptare de către unul dintre colegii săi.
Când setarea este dezactivată, utilizatorii pot lucra la articolele atribuite din orice Coadă de așteptare (în cadrul autorizațiilor stabilite pentru ei în Builder prin intermediul Permisiunilor de grup al utilizatorilor). Când setarea este activată, utilizatorii vor putea lucra în continuare la articolele care nu sunt atribuite unei Cozi de așteptare. În plus, dacă anumite articole de lucru deja atribuite utilizatorului provin din Cozi de așteptare din care acesta nu face parte, utilizatorul va putea în continuare să lucreze la ele, dar atribuirea altor articole de lucru din afara Cozilor de așteptare va fi momentan blocată. Puteți anula manual atribuirea acestor articole de lucru pentru utilizator.
Mai mult, dacă unul dintre articolele de lucru care sunt deja atribuite utilizatorului (dar în afara Cozilor de așteptare) intră într-o stare de Așteptare sau Rezolvat, acesta va fi transferat în Activitățile echipei și i se va anula atribuirea - iar utilizatorul său va fi eliminat. Odată ce articolul de lucru respectiv poate fi prelucrat (dacă, de exemplu, s-au primit informații noi), acesta NU va fi atribuit din nou utilizatorului inițial, deoarece acesta nu mai face parte din Coada de așteptare; în schimb, va fi atribuit în conformitate cu regulile de atribuire.
Am introdus câteva optimizări semnificative privind modul în care puteți opera cu e-mailurile în Enate, prin crearea unui nou set de vizualizări de e-mailuri - acestea se bazează pe vizualizările existente din „Outbox” și vă oferă o listă mai cuprinzătoare a tuturor e-mailurilor din domeniul dvs. de activitate, împărțite în:
E-mailurile din Inbox - Vizualizarea e-mailurilor aferente tuturor articolelor de lucru din Inbox-ul activităților dvs., din Inbox-urile de activitate ale echipei dvs. și din sarcinile neatribuite din Cozile de așteptare la care lucrați.
Articole trimise - e-mailuri trimise cu privire la articolele de lucru din domeniul dvs. de activitate.
Outbox - Vizualizarea curentă din Outbox vă permite să vedeți e-mailurile programate pentru expediere sau cele care așteaptă să fie expediate din căsuța poștală a sistemului dvs.
Toate aceste secțiuni pot fi accesate din meniul de navigare (în sub-secțiunile noului link de „Email-uri”) și fiecare se va deschide în propria pagină corespunzătoare.
Ca parte a acestei caracteristici, am redenumit secțiunea de „Inbox” a paginii de start în „Inbox-ul activităților”, pentru a menține un aspect clar și simplu atunci când treceți de la gestionarea e-mailurilor la vizualizarea activităților dvs. și ale echipei dvs., în funcție de activitatea de lucru.
Acesta afișează e-mailurile legate de articolele de lucru în curs de desfășurare din domeniile dvs. de activitate, și anume cele pe care le-ați vizualiza în Inbox-ul activităților de pe pagina de pornire. Există diverse opțiuni de filtrare și modalități de vizualizare a diferitelor categorii de date. Consultați aceste informații pentru a monitoriza e-mailurile primite referitoare la articolele de lucru pe care le gestionați împreună cu echipa dvs.
În panoul de citire din partea stângă a e-mailurilor din Inbox, puteți accesa link-uri către următoarele secțiuni ale Inbox-ului de e-mail, împărțite în:
E-mailurile mele - E-mailurile referitoare la toate articolele de lucru disponibile în momentul respectiv în Inbox-ul activităților (pe care le puteți vedea în pagina de pornire).
E-mailurile echipei mele - E-mailurile referitoare la toate articolele de lucru disponibile în momentul respectiv în Inbox-ul activităților ale echipei dvs. Acest link este accesibil doar dacă sunteți lider de echipă sau dacă aveți posibilitatea de a vă vedea colegii și cozile de așteptare.
E-mailuri neatribuite - E-mailurile referitoare la toate articolele de lucru neatribuite care se află în cozile de așteptare în care lucrați. Acest link este accesibil doar dacă sunteți lider de echipă sau dacă aveți posibilitatea de a vă vedea colegii și cozile de așteptare.
Numerele afișate arată cantitatea de e-mailuri necitite din fiecare folder. De asemenea, aveți la dispoziție link-uri către Articolele trimise și Outbox - toate acestea se deschid în ferestre separate.
Puteți vedea o listă cu toate e-mailurile din Inbox, precum și comentariile referitoare la Serviciul de asistență tehnică, cu cele mai recente în partea de sus, indicând de la cine provine e-mailul, când a fost primit, subiectul e-mailului, o previzualizare a primei linii din corpul e-mailului și articolul de lucru la care se referă e-mailul. Totodată, veți putea vedea dacă e-mailul conține anexe și dacă a fost trimis cu o importanță ridicată.
E-mailurile necitite vor apărea cu caractere îngroșate și puteți filtra mesajele necitite făcând clic pe opțiunea „Necitite”.
Puteți filtra e-mailurile primite în funcție de Client, Contract, Serviciu, Proces, Coadă de așteptare, după adresa de e-mail al expeditorului, dacă e-mailul conține sau nu anexe, precum și după data primirii e-mailului.
Dacă aveți posibilitatea de a accesa „Email-urile echipei mele”, veți putea filtra și în funcție de utilizatorul atribuit.
Puteți comuta între a vizualiza „E-mailurile mele”, care sunt e-mailurile din propriul Inbox, „E-mailurile echipei mele”, pentru a vedea e-mailurile din Inbox-ul membrilor echipei dvs. sau „E-mailurile neatribuite”, care vor afișa e-mailurile primite pentru articolele de lucru aflate în cozile de așteptare care nu au un destinatar.
La primirea unui nou e-mail, numărul de mesaje „necitite” va fi actualizat și va apărea o pictogramă de e-mail pe butonul de actualizare. Trebuie doar să faceți clic pe ea pentru a actualiza Inbox-ul și a consulta e-mailurile nou sosite.
Puteți marca e-mailurile individuale ca fiind citite/necitite, dar rețineți că acest lucru NU va afecta indicatorul de informații noi de pe articolul de lucru asociat e-mailului, astfel încât marcarea unui e-mail ca fiind citit NU va dezactiva pictograma de informații noi din articolul de lucru.
Secțiunea principală a e-mailurilor din Inbox afișează panoul de citire pentru orice e-mail selectat. Puteți ajusta dimensiunea panoului de citire a e-mailului în funcție de nevoile dvs.
Când faceți clic pe un e-mail, veți putea vedea e-mailul complet în partea dreaptă a ecranului. Puteți vedea subiectul e-mailului, autorul, destinatarul, eventualii destinatari CC, un link către articolul de lucru la care se referă e-mailul, data scadentă a articolului de lucru și conținutul complet al e-mailului.
Dacă faceți clic pe Răspuns, Răspundeți la toate sau Redirecționați un e-mail, sistemul va deschide o nouă fereastră în care se va afișa articolul de lucru în cauză și vă va redirecționa către ecranul editorului de e-mail pentru a începe să compuneți e-mailul.
Se pot accesa și alte opțiuni suplimentare din elipsele de lângă link-urile de răspuns. Acestea vă vor permite să accesați direct articolul de lucru la care se referă e-mailul (care se va deschide într-o fereastră nouă), precum și să imprimați direct e-mailul.
Aveți și opțiunea de a descărca fișierul .eml aferent.
Rețineți: dacă e-mailul pe care încercați să îl descărcați conține un fișier anexat care a fost șters manual în mod explicit de către un utilizator (de exemplu, din motive de confidențialitate a datelor), funcția de descărcare .eml va fi dezactivată pentru acel e-mail - sistemul va afișa un mesaj explicativ pentru această dezactivare când faceți clic pe pictograma de descărcare.
Dacă un e-mail conține anexe, puteți consulta numele anexei, dimensiunea acesteia și opțiunea de a o descărca. Dacă e-mailul cuprinde mai multe anexe, aveți opțiunile suplimentare de a descărca toate anexele sau de a le descărca pe toate sub forma unui fișier ZIP.
Aveți, de asemenea, opțiunea de a extinde e-mailul în modul ecran complet, în care panoul de citire rămâne ascuns.
Articolele trimise indică toate e-mailurile trimise în legătură cu articolele de lucru din domeniul dvs. de activitate.
Aveți la dispoziție o listă de previzualizare a tuturor mesajelor de e-mail care au fost trimise, cu cele mai recente în partea de sus, indicând destinatarul, data trimiterii, subiectul mesajului, o previzualizare a primei linii din corpul e-mailului și articolul de lucru la care se referă e-mailul. Totodată, veți putea vedea dacă e-mailul conține anexe și dacă a fost trimis cu o importanță ridicată.
Puteți ajusta dimensiunea panoului de citire a e-mailului în funcție de nevoile dvs.
Când faceți clic pe un e-mail, veți putea vedea e-mailul complet în partea dreaptă a ecranului. Puteți vedea subiectul e-mailului, autorul, destinatarul, eventualii destinatari CC, un link către articolul de lucru la care se referă e-mailul, data scadentă a articolului de lucru și conținutul complet al e-mailului.
Aveți, de asemenea, opțiunea de a extinde e-mailul în modul ecran complet, în care panoul de citire rămâne ascuns.
Puteți alterna între a vizualiza „E-mailurile mele”, respectiv e-mailurile pe care le-ați trimis, și „E-mailurile echipei mele”, care va afișa e-mailurile pe care le-au trimis membrii echipei dvs.
Aveți posibilitatea de a răspunde la un e-mail, de a răspunde la toate sau de a redirecționa un e-mail trimis. Dacă faceți clic pe una dintre aceste opțiuni, sistemul va deschide o nouă fereastră care va afișa articolul de lucru în cauză și veți fi direcționat către ecranul editorului de e-mail pentru a începe să compuneți e-mailul.
Puteți filtra e-mailurile trimise în funcție de Client, Contract, Serviciu, Proces, Coadă de așteptare, destinatarul e-mailului, intervalul de date, statusul articolului de lucru la care se referă e-mailul, indiferent dacă e-mailul conține sau nu anexe și dacă e-mailul a fost sau nu generat de sistem.
Rețineți că atunci când filtrați după dată, puteți filtra numai pentru o perioadă maximă de 90 de zile.
Dacă accesați opțiunea „E-mailurile echipei mele”, veți putea, de asemenea, să filtrați în funcție de utilizatorul atribuit și de persoana care a trimis e-mailul.
Se pot accesa și alte opțiuni suplimentare din elipsele de lângă link-urile de răspuns. Acestea vă vor permite să accesați direct articolul de lucru la care se referă e-mailul (care se va deschide într-o fereastră nouă), precum și să imprimați direct e-mailul.
Aveți și opțiunea de a descărca fișierul .eml aferent.
Rețineți: dacă e-mailul pe care încercați să îl descărcați conține un fișier anexat care a fost șters manual în mod explicit de către un utilizator (de exemplu, din motive de confidențialitate a datelor), funcția de descărcare .eml va fi dezactivată pentru acel e-mail - sistemul va afișa un mesaj explicativ pentru această dezactivare când faceți clic pe pictograma de descărcare.
Dacă un e-mail conține anexe, puteți consulta numele anexei, dimensiunea acesteia și opțiunea de a o descărca. Dacă e-mailul cuprinde mai multe anexe, aveți opțiunile suplimentare de a descărca toate anexele sau de a le descărca pe toate sub forma unui fișier ZIP.
Mesajele de ieșire au fost mutate alături de celelalte vizualizări de e-mail. Ca și înainte, aici puteți găsi e-mailurile care vă sunt destinate dvs. sau echipei dvs. și care sunt programate pentru a fi trimise la o dată ulterioară sau care nu au fost trimise. Consultați aici pentru mai multe informații despre Outbox.
În afară de posibilitatea de a crea noi articole de lucru asociate la un Caz sau Tichet, se pot crea, de asemenea, legături între Cazurile și Tichetele existente pentru a gestiona mai bine activitățile desfășurate de diferite echipe.
Puteți crea asocieri între articolele de lucru existente în două moduri:
Rețineți că puteți crea asocieri numai între Cazuri și Tichete și nu se pot copia comunicări, fișiere, defecte, link-uri sau date personalizate în momentul creării unei asocieri între articolele de lucru existente.
Puteți asocia articolele de lucru existente din cadrul unui articol de lucru, accesând pagina articolului de lucru și selectând opțiunea „+ Articol de lucru”, după care alegeți să adăugați un „Articol existent”.
În fereastra pop-up rezultantă puteți căuta Cazurile și/sau Tichetele la care doriți să asociați articolul de lucru.
Puteți asocia până la un maxim de 50 de articole de lucru simultan, dar nu există o limită a numărului de articole de lucru care pot fi asociate între ele.
Se va afișa un link către noul Caz sau Tichet asociat în rubrica Articole de lucru asociate de pe pagina articolelor de lucru care au fost asociate.
Puteți crea o legătură între articolele de lucru existente de pe pagina de pornire, prin selectarea Cazurilor și a Tichetelor din grila de pe pagina de pornire (care poate afișa Inbox-ul activităților dvs., Inbox-ul activităților echipei, Activitățile proprii sau Activitățile echipei) și apoi prin selectarea opțiunii „Asociați” care apare în partea de sus a grilei.
Primul Caz sau Tichet selectat va fi articolul de lucru la care vor fi asociate toate articolele de lucru selectate ulterior (sau primul din listă, dacă ați utilizat opțiunea „Selectați toate”).
În fereastra pop-up rezultantă vi se va confirma Cazul / Tichetul la care vor fi asociate articolele de lucru, înainte de a confirma finalizarea acesteia:
Puteți asocia până la un maxim de 50 de articole de lucru simultan, dar nu există o limită superioară a numărului de articole de lucru care pot fi asociate între ele.
Dacă ulterior accesați Tichetul/Cazul principal la care au fost asociate articolele, în rubrica Articole de lucru asociate veți vedea TOATE articolele pe care ați ales să le asociați.
Dacă accesați unul dintre articolele de lucru pe care ați ales să le asociați la Tichetul/Cazul principal, în rubrica Articole de lucru asociate veți vedea doar o referință la acel Tichet/Caz principal (nu și la toate celelalte care au fost asociate).
Puteți deconecta articolele de lucru în orice moment, accesând fila Articole de lucru asociate de pe ecranul articolului de lucru și selectând pictograma Deconectare.
Pentru a flexibiliza activitatea de e-mail, am adăugat posibilitatea de a vă salva e-mailurile din Ciorne, în cazul în care nu sunteți gata să le trimiteți. Acum, când redactați un e-mail într-un articol de lucru, puteți salva e-mailul ca Ciornă și să reveniți la el mai târziu.
Când redactați un e-mail într-un articol de lucru, puteți opta să salvați e-mailul ca Ciornă și să reveniți la el mai târziu. Ciornele vor fi salvate timp de maximum 90 de zile.
Rețineți că nu puteți salva ca Ciornă un e-mail care depășește dimensiunea setată în Builder - consultați AICI pentru mai multe informații.
Veți vedea persoana care a creat Ciorna și când s-a creat aceasta, precum și câteva rânduri din e-mail.
Dacă faceți clic pentru a extinde vizualizarea, veți vedea, de asemenea, adresa de e-mail de la care va fi trimisă Ciorna, adresa de e-mail la care va fi trimisă, orice adresă de e-mail de tip CC sau BCC, subiectul e-mailului, orice anexe și conținutul complet al e-mailului, dacă au fost adăugate atunci când a fost salvată Ciorna.
Puteți edita o Ciornă de e-mail din cronologie făcând clic pe „Actualizare Ciornă”. Această acțiune va deschide editorul de e-mail unde puteți edita Ciorna. Rețineți că puteți edita sau șterge o Ciornă de e-mail doar din articolul de lucru căruia îi aparține.
De asemenea, aveți opțiunile de a șterge Ciorna, de a deschide e-mailul într-o fereastră pop-up sau de a o imprima.
La aceeași Ciornă pot lucra mai mulți utilizatori, dar nu în același timp. Un articol de lucru poate avea mai multe Ciorne de e-mailuri. Toate acestea pot fi văzute și editate din secțiunea de comunicare/cronologie a articolului de lucru.
Când există deja o Ciornă pentru un articol de lucru, sistemul vă va avertiza în acest sens atunci când începeți să scrieți un nou e-mail, astfel încât puteți alege dacă doriți să redactați în continuare noul e-mail sau dacă doriți să editați în schimb Ciorna respectivă.
Dacă un articol de lucru conține o Ciornă de e-mail și fuzionați sau convertiți un Tichet într-un Caz, veți putea vedea Ciorna în comunicări/cronologie sau în toate articolele de lucru din grupul aferent, atâta timp cât filtrele „Ciornă” și „Includeți articolele de lucru aferente” sunt activate.
Ciorna se va afișa în cronologie cu numărul de referință al articolului de lucru căruia îi aparține.
Rețineți că Ciornele nu vor fi copiate atunci când se copiază comunicările într-un nou articol de lucru asociat, chiar dacă opțiunea „Copiere comunicări” este activată.
Pictograma de anexă care apare în Ciorna de e-mail la rubrica de comunicări/ cronologie vă arată dacă au fost anexate fișiere la Ciorna de e-mail.
Dacă faceți clic pentru a extinde vizualizarea comunicării/ cronologiei, veți vedea numele anexei și veți avea opțiunea de a o descărca.
Dacă aveți activat filtrul Ciornă din fila (rețineți că acesta va fi activat automat în mod implicit în momentul actualizării), veți vedea toate Ciornele de e-mail salvate pentru acel articol de lucru în secțiunea Comunicări/ cronologie.
În plus, orice fișier anexat la Ciorne se va afișa în și va fi marcat cu o pictogramă de Ciornă. De aici puteți vizualiza, descărca sau șterge fișierele anexate la Ciornele de e-mailuri. Rețineți că nu puteți adăuga notițe sau etichete la fișierele anexate Ciornelor.
Am realizat modificări și la rubrica Vizualizări, în care puteți efectua căutări avansate în funcție de datele aferente articolelor de lucru. Aveți acum la dispoziție un link rapid către fereastra Vizualizări din Căutare rapidă, astfel încât, dacă nu obțineți rezultatele pe care le căutați, puteți accesa cu ușurință funcția de căutare avansată din rubrica Vizualizări.
Mai mult, am facilitat accesul la Vizualizările salvate (vizualizări specifice de date pe care le puteți salva din fereastra Vizualizări pentru a le folosi în mod repetat). De acum le puteți vedea într-o listă dacă plasați cursorul pe opțiunea „Vizualizări” din secțiunea de Navigare, acestea fiind clasificate în ordine alfabetică.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2022.1 ale Enate
Am lansat o variantă mai mică a versiunii 2022.1, axată pe stabilitate și pe mici ajustări ale caracteristicilor din versiunile anterioare. Le puteți consulta în secțiunea Jurnal de modificări de mai jos.
Caracteristici ale versiunilor recente
Dacă tocmai ați trecut de la o versiune mai veche a platformei Enate, ar trebui să consultați cu siguranță toate caracteristicile noi pe care le-am publicat recent în versiunile mai mari de v2021.1 și v2021.2.
Iată doar câteva dintre noutățile pe care le-am adăugat în Work Manager, prin intermediul acestor versiuni recente:
Am îmbunătățit gestionarea de programare a e-mailurilor, oferindu-vă un control suplimentar asupra e-mailurilor trimise.
Aveți la dispoziție o pagină dedicată gestionării contactelor.
Am simplificat starea articolelor de lucru (Tichete, Cazuri și Acțiuni) , pentru a facilita gestionarea acestora.
Acum puteți salva mai multe Vizualizări ale datelor privind operațiunile – cum se desfășoară Tichetele, Cazurile și Acțiunile în raport cu calitatea serviciilor. Puteți crea vizualizări de orice fel doriți pentru aceste date, astfel încât să puteți controla instantaneu raportarea operațională.
Prezentare generală a noilor caracteristici din versiunea 2021.2 ale Enate
Am făcut din versiunea 2021.2 o variantă mai mică, axată pe stabilitate și pe efectuarea unor ajustări mai mici la caracteristicile lansate în versiunile recente.
Am reușit, de asemenea, să adăugăm una sau două funcții noi pe baza feedback-ului dvs., în care ați solicitat modalități prin care Enate să vă ajute să gestionați munca ce acoperă mai multe domenii diferite ale afacerii dvs.: acum aveți mult mai multă flexibilitate pentru a asocia diferite articole de lucru între ele și pentru a partaja e-mailuri între acestea. Consultați aceste funcții mai detaliat:
Consultați acest clip introductiv referitor la articolele de lucru asociate.
v2021.1
Cazuri pot fi inițiate în următoarele moduri:
Prin intermediul unui e-mail de intrare (dacă sistemul este configurat să facă acest lucru pentru acea căsuță de e-mail).
Printr-o acțiune „Start Caz” în cadrul unui flux de Caz.
Manual, din link-ul „Creați un nou element de lucru” din bara de instrumente Work Manager.
Pornit automat
Prin integrări de terță parte.
Atunci când inițiați manual un Caz direct în Enate, acesta va rămâne în starea de „Proiect” până când va fi trimis pentru prima dată.
Atunci când îl începeți manual, trebuie să completați "Scurtă descriere a Cazului".
Odată ce un Caz a fost trimis în Enate, acesta va rămâne în starea „De făcut” până când o resursă îl va prelua - poate fi o resursă umană sau o resursă robot. Odată ce începeți să actualizați un Caz care se află în această stare, acesta va fi actualizat:
vă atribuie în mod automat și
starea se va schimba în „În curs”
De asemenea, puteți alege să schimbați singur starea. Acest lucru înseamnă că activitatea este în curs de desfășurare și va rămâne în această stare până când va fi rezolvată - presupunând, de exemplu, că nu se așteaptă informații suplimentare.
Dacă ați preluat un Caz din greșeală sau dacă ajungeți la concluzia că nu este o lucrare pe care să o puteți face să progreseze, vă puteți anula alocarea, fie către o altă resursă, fie înapoi în Coada de așteptare. Acest lucru se poate face după 10 secunde sau după o jumătate de oră, dar atunci când îl faceți, sistemul va seta automat starea înapoi la „De făcut” pentru a anunța pe toată lumea că nu va progresa până când o altă resursă nu îl va prelua. De asemenea, puteți seta manual starea înapoi la „De făcut” dacă, de exemplu, ați început să lucrați la el din greșeală și trebuie să anulați rapid schimbarea de starea.
În mod similar, în cazul în care o resursă robot respinge o lucrare, starea acesteia va fi readusă la „De făcut”, ca parte a procesului de predare a lucrării pentru ca o resursă umană să o efectueze.
În plus, în cazul în care există o problemă cu un Caz (de obicei, din cauza unei probleme cu una dintre Acțiunile sale), Cazul va fi readus în starea de „De făcut”.
După ce Cazul este în această stare, proprietarul Cazului poate vedea acest lucru împreună cu motivul - adică adesea Acțiunea problemă din Cardul de informații. În calitate de Proprietar de Caz, aveți la dispoziție diverse opțiuni:
Re-elaborați Cazul dintr-o etapă anterioară sau din Acțiunile finalizate în cadrul acestei etape
Așezați cazul în așteptare - Pauză
Resetați Cazul la În curs
Lansați manual / re-lansați Acțiuni
Dacă lucrați la un Caz și trebuie să întrerupeți temporar lucrul la acesta pentru că așteptați informații suplimentare sau din cauza unui alt blocaj temporar, trebuie să alegeți starea "Așteptare".
Atunci când plasați un Caz în starea de "Așteptare", trebuie să specificați tipul de așteptare
Așteptați mai multe informații
Monitorizare (așteptați până la o anumită dată și oră)
Pauză
După confirmarea stării "Așteptați mai multe informații", Cazul va fi mutat din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare și evidențiat cu pictograma Așteptare.
Atunci când se primește un e-mail (sau când, pentru Tichete, se atinge "numărul de zile de așteptare" fără niciun răspuns), elementul se va muta din nou din lista Lucrărilor deținute în căsuța Inbox, fiind evidențiat pentru ca dvs. să îl continuați.
Atunci când doriți să așteptați până la o dată/oră viitoare înainte de a da continua Cazul, selectați opțiunea "Monitorizare" și specificați data și ora dorite.
După confirmarea stării "Așteptați pentru monitorizare", Cazul va fi mutat din căsuța Inbox în lista "Lucrări deținute", deoarece nu există nicio lucrare activă care să fie efectuată de dvs. până la data de monitorizare.
Când această dată este atinsă, elementul se va muta din nou din lista Lucrărilor deținute în căsuța Inbox, evidențiat pentru a vă permite să îl continuați.
Vor fi afișate orele rămase ale SLA când Elementul de lucru este în Pauză.
Această caracteristică este o îmbunătățire a Opririi ceasului pe elementele de lucru care se află în stare de pauză.
Dacă un element de lucru se află într-o stare de Pauză, iar regula Data de scadență configurată în Builder este setată pe „Adăugați timp de așteptare la data de scadență”, atunci sistemul nu afișează data de scadență în banda de antet. În schimb, sistemul arată timpul rămas până când elementul este Așteptat. În cazul în care elementul de lucru mai are până la data scadenței, mesajul va fi afișat ca „Așteptat: Întrerupt x h y m înainte de scadență”. Dacă lucrarea a trecut de data de scadență, mesajul va fi „Așteptat: Întrerupt x h y m după scadență”.
Exemplu: element de lucru care este întrerupt în cazul în care data scadenței sale este la zi sau astăzi.
Semnalați finalizarea Cazului unui element prin marcarea acestuia ca fiind Rezolvat.
Rezolvarea prin completare va marca Cazul ca fiind rezolvat cu succes.
După ce un Caz a fost rezolvat în acest fel, acesta poate rămâne în această stare pentru o perioadă scurtă de timp, dacă a fost setată o Fereastră de feedback - în această perioadă de timp, beneficiarul serviciului poate răspunde, iar Cazul poate fi redeschis, fie manual, fie automat, la primirea unui nou e-mail sau a unui feedback în perioada de timp indicată.
După ce fereastra de feedback s-a încheiat fără niciun alt răspuns, Cazul va trece la starea „Închis”. Orice e-mail primit ulterior va lansa un nou element de lucru.
Selectarea acestei opțiuni și apăsarea butonului pentru confirmare va duce la anularea Cazului. Acesta va fi complet închis și nu va mai fi disponibil pentru procesare. Dacă redeschideți fila pentru acest element, sistemul va confirma anularea Cazului.
Notă: Puteți muta cu ușurință un element din proiect direct în rezolvat.
După rezolvarea unui Caz, se recomandă să trimiteți un e-mail de rezolvare / să adăugați o notă internă care să detalieze rezolvarea.
v2021.1
Acțiunile de tip evaluare de coleg implică două părți: prima parte este "realizarea" Acțiunii de către un utilizator, iar cea de-a doua parte constă în verificarea dacă Acțiunea a fost finalizată corect - această verificare este efectuată de un alt utilizator.
Acțiunea va apărea mai întâi în starea „De făcut”. Linia de timp va arăta că Acțiunea nu se află în stadiul de evaluare de coleg:
După ce Acțiunea a fost finalizată și marcată ca fiind „Rezolvată” de către utilizatorul care a efectuat Acțiunea, aceasta este atribuită unui alt utilizator pentru a fi revizuită și este readusă în starea de „De făcut”. Aceasta va fi acum afișată ca fiind „În curs de evaluare de coleg” pe linia de timp:
Utilizatorul care revizuiește poate decide apoi dacă utilizatorul inițial a efectuat corect activitatea, selectând „Da” sau „Nu” din lista de verificare derulantă. De asemenea, poate adăuga o notă.
Lista de verificare este disponibilă numai atunci când acțiunea se află în starea „De făcut” și numai revizorul desemnat poate edita lista de verificare.
Atunci când efectuează o revizuire de coleg a unui element de lucru, utilizatorii pot edita datele din cadrul Acțiunii. Acest lucru permite revizorului să efectueze unele modificări ale datelor ca parte a activității de evaluare.
Persoana care a efectuat evaluarea poate apoi să marcheze acțiunea ca fiind „Rezolvată” și să decidă dacă Acțiunea a trecut de evaluarea de coleg, dacă a eșuat sau dacă persoana care a efectuat evaluarea nu a putut să o evalueze:
Trece - Selectarea „Trece” va închide Acțiunea. Puteți adăuga un comentariu, dar acesta nu este obligatoriu.
Eșec - Dacă selectați „Eșec”, este obligatoriu să introduceți un comentariu. Atunci când faceți clic pe Rezolvare, Acțiunea se va întoarce la primul utilizator în starea De făcut, cu comentariul inclus. Atunci când primul utilizator rezolvă Acțiunea, aceasta se va întoarce la evaluatorul coleg în starea „De făcut”.
Imposibil de finalizat - Selectarea „Imposibil de finalizat” va închide Acțiunea.
v2020.1
v2021.1
Informații suplimentare
-
Ciornă
În derulare (nu este încă în curs de procesare)
De făcut
În derulare (în curs de prelucrare)
În derulare
Întrerupe – În așteptarea mai multor informații
Așteptare
Tip de așteptare - In așteptarea informațiilor de la terți
-
Întrerupe – Programat pentru follow-up
Așteptare
Tip de așteptare - Așteptare până
Întrerupe
Așteptare
Tip de așteptare - Pauză
Rezolvat
Rezolvat
-
Închis
Închis
Are nevoie de atenție
De făcut