Work Manager

În această secțiune veți găsi o mulțime de explicații și clipuri video care vă vor învăța cum să utilizați software-ul Work Manager al Enate pentru a vă gestiona procesele de afaceri de zi cu zi.

Work Manager - Prezentare generală

Work Manager este o aplicație web cu ferestre multiple, pe care membrii echipei de furnizare a serviciilor o folosesc pentru a naviga printre Tichete, Cazuri și Acțiuni care se desfășoară în cadrul proceselor de afaceri.

Utilizatorii Work Manager sunt Agenți de service, Lideri de Echipă, Manageri operativi și Directori executivi. Work Manager oferă acestor utilizatori un set de vizualizări standard pentru a-și efectua munca.

Work Manager este conceput pentru a suporta următoarele browsere:

  • Ultima versiune de Chrome (la momentul lansării)

  • Ultima versiune a Firefox (la momentul lansării)

  • Ultima versiune a browserului Microsoft Edge, bazată pe Chromium (la momentul ansării). Rețineți că versiunea 2019.4 este ultima versiune care acceptă IE11.

Diferite roluri în Work Manager

Există două tipuri diferite de roluri în Enate Work Manager. Utilizatorii pot fi înscriși fie ca Șef de echipă, fie ca Membru al echipei. Aceste setări pot fi definite în Enate Builder (faceți clic aici pentru mai multe informații).

Șefii de echipă sunt colegii care sunt responsabili de echipe și zonele de lucru. Utilizatorii Enate setați ca Șefi de echipă pot vedea elementul de lucru care se află la persoanele din echipa lor (persoanele care le raportează lor) și în Cozile de lucru pentru care sunt setați ca manager. Aceștia pot stabili nivelurile de permisiune pentru membrii echipei lor și (în același mod în care membrii echipei pot) pot crea elemente de lucru și pot atribui manual sarcini. De asemenea, aceștia pot vedea parcurile de roboți și ce roboți sunt ocupați, la ce lucrează, ce roboți sunt inactivi și ce roboți sunt în prezent o ine.

Membrii echipei sunt colegi care raportează unui Șef de echipă și care au mai puține niveluri de acces decât Șefii de echipă. Pe pagina lor inițială, aceștia pot vedea lucrările care le-au fost atribuite și, dacă sunt setate în acest sens, elementele de lucru care se află la colegii lor (persoane care raportează aceluiași Șef de echipă ca și ei) și în Cozile din care lucrează.

Last updated